• Држава Македонија
 • Ikea Hemma - Светилка

  290 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Боја:

  • Црна
  • Бела

  Додади продукт и заштеди:

  • Ikea Strala - Лустер

  Материјал: Полипропиленска пластика

  Должина на кабел: 1.8 m
  Максимална тежина: 1.8 kg

  * Оваа светилка може да се користи и со различен вид абажури од брендот IKEA, како што се Ryra, Jara, Ollsta и др.

  Бои и шифри:

  - Црна: 403.865.90
  - Бела: 103.865.77

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје