• Држава Македонија
 • Ikea Gladom - Клуб маса со послужавник

  1,590 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Одберете боја:

  • Бела
  • Зелена
  • Сина
  • Црна
  Стилска, едноставна и практична, оваа клуб маса е погодна за секоја просторија во Вашиот дом или канцеларија. Горниот дел лесно се користи како послужаник и е идеален за послужување пијалоци!

  Димензии:

  Висина: 52.5 см
  Дијаметар на послужавникот: 44.5 см

  Материјал: челик

  Шифри и бои:
  - Бела: 703.378.19
  - Зелена: 103.306.70
  - Сина: 304.119.91
  - Црна: 504.119.90

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје