• Држава Македонија
 • Ikea Fjällberget - Конференциска столица

  14,890 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Одберете боја:

  • Крем
  • Црна
  Максимална тежина: 110 кг
  Ширина: 67 см
  Длабочина: 67 см
  Максимална висина: 86 см
  Минимална висина: 56 см
  Седиште, ширина: 42 см
  Седиште, длабочина: 40 см


  Материјал: дрво, челик, полиестер, високоеластична полиуретанска пена (65 кг/м3)
  Максимална тежина: 110 кг

  Димензии на пакувањето: 64 х 51 х 17 см

  Шифри и бои:
  - Крем: 404.062.77
  - Црна: 403.964.19

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје