• Држава Македонија
 • Ikea Bolmen - Столче

  690 ден.

  Тежина 1.0 гр.

  Одберете Боја:

  • Бела
  • Сина
  Материјал: Полипропиленска пластика

  Димензии: 44 х 35 х 25 cm
  Максимална тежина: до 150 kg

  Шифри и бои:
  - Бела: 602.651.63
  - Сина: 902.913.30

  НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје