• Држава Македонија
 • Распродадено

 • Homex - Соларна светилка со сензор 40 лед

  30 ден.

  Тежина 1.0 гр.
  - Опција кога некој е во близина да светне со ниска светлина а ако се доближи поблиску до сензорот да се зголеми светлината.
  - Панелот има 40 LED светилки.
  - Сензорот детектира на 180 степени
  Технички спецификации:
  - Јачина: 5.5W/6V
  - Боја на светлина: бела
  - Батерија: 3.7V 1200mAh
  - Водоотпорна на дожд

  Димензии: 20 х 5 х 12.5 cm

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје