• Држава Македонија
 • Распродадено

 • Homex - Соларна светилка со сензор 25 лед

  20 ден.

  Тежина 1.0 гр.
  Јачина: 5.5W
  Боја на светлина: бела
  Батерија: 3.7V 1200mAh
  Лед сијалички: 25
  Водоотпорна на дожд (IP65)
  Препорачлива висина на поставување: 2-3 m
  Далечина на остеливост на сензорот: 3-5 m

  Димензии: 9.6 х 12.4 х 4.8 cm

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје