• Држава Македонија
 • Gyro - Ротирачки сад

  30 ден.

  Тежина 150.0 гр.
  Креативен бебешки сад за храна со жироскопска форма и ротација од 360 степени.

  Садот е специјално дизајниран за Вашите најмили. Конечно јадењето е забавно без хаос, дамки и трошки насекаде. Независно во каква положба е, внатрешноста на садот секогаш останува исправена, избегнувајќи го пролевањето на храната.

  Садот е изработен од ABS-материјал за храна, не-токсичен, безбеден за користење.

  Креативниот жиро-дизајн кој ротира во 360 степени, исто така, може да биде и одлична играчка кога не се користи.

  Високо квалитетната ПП анти-лизгачка рачка, помага Вашите најмили да уживаат во јадењето.

  Спецификација:

  Материјал: Вискоквалитетна ABS пластика
  Големина: 17,5 x 7,5 cm / 6,89 x 2,95 инчи (Д x В) (обратно)

  Пакетот вклучува:

  1 x Креативен бебешки сад за храна

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје