• Држава  Македонија
 • Gembird TA-CHW-02 - Флексибилен држач за телефон  299 ден.

  199 ден.

  Тежина 130.0 гр.
  Универзален држач за телефони за во кола

  - Погоден за телефони со ширина од 40мм до 100мм
  - Поставување со вакумска лепенка на било кој прозор во автомобилот
  - Флексибилен врат со должина од 190 mm

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје