• Држава Македонија
 • Freeon - Deluxe организатор за седиште  999 ден.

  849 ден.

  Тежина 200.0 гр.
  Карактеристики:
  • заштитен џеб за таблет (до 9,5“) и помали предмети,
  • два мрежасти џебови за шишенца, џепче за марамчиња и два џебови за останати работи,
  • брзо и едноставно поставување со помош на копчето на горната и долната страна на организаторот.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје