• Држава Македонија
 • Enika 3 - Женска чанта  1,099 ден.

  550 ден.

  Тежина 290.0 гр.
  Материјал: Еко кожа
  Патент: Да
  Висина: 28cm
  Должина: 42cm
  Џебови: 3 внатрешни џеба (1 џеб со патент)

  Одберете ја оваа модерна деловна чанта која ќе биде Ваш верен сопатник каде и да одите. Соодветна големина, со неколку џебови кои ќе Ви овозможат уредност и брзо наоѓање на најмалите предмети.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје