• Држава Македонија
 • Електронски Сеф 17E  1,999 ден.

  1,699 ден.

  Тежина 11000.0 гр.
  Спецификации на електронскиот сеф:

  - Дигитална брава која дозволува да внесете ваша шифра за отклучување на сефот. (Добивате 4 ААА батерии со сефот)
  - 2 сигуросни клуча
  - Се монтира на ѕид (добивате штрафови, специјално наменети за во ѕид)

  Димензии:
  Висина: 17 см
  Ширина: 23 см
  Должина: 17 см

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје