• Држава Македонија
 • Dynamic 7392 - Подвижен разладувач и овлажнувач на воздух  5,549 ден.

  4,290 ден.

  Тежина 3000.0 гр.

  Систем: Портабилен клима уред

  Бренд: Dynamic

  Напон: 220-240V 50Hz
  Моќност: 60W
  Проток на воздух 25м кубни/мин
  Капацитет на сад за вода: 10л
  Потрошувачка на вода: 300 мл/час
  Овлажнувач на воздух
  Гаранција: 1 година
  Наменета за простории до 40 метри квадратни
  Димензии: 30 * 40 * 60 см (д*ш*в)

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје