• Држава Македонија
 • DMaker Peli - Масичка за лаптоп  2,699 ден.

  1,599 ден.

  Тежина 2500.0 гр.

  Бои

  • Црна мат
  • Розова
  Елегантна пренослива масичка која ќе Ви донесе поголема удобност при употреба на Вашиот лаптоп, а сепак ќе ви дозволи удобно да седите на Вашата гарнитура или кревет.
  Покрај Вашиот лаптоп, преносливата маса можете да ја користите за читање на книга или ставање на Вашите најчесто користени предмети.
  Најголемите придобивки на елегантната пренослива масичка се нејзиниот модерен дизајн кој совршено ќе се вклопи во Вашиот интериер и нејзнината флексибилност за преместување кога ќе ви биде потребен поголем простор.

  Поради совршената висина, преносивата масичка претставува совршен избор за секое дете и може да биде замена за детско биро на кое детето може да учи да црта и пишува.

  Димензии: (ВхДхШ) 62 х 27 х 37 см
  Материјал: железо + оплеменета иверица
  Боја: црна мат или розева боја со оплеменета иверица (имитација на дрво орев)

  Максимална тежина: до 3 kg

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје