• Држава Македонија
 • Dalia 3 - Две женски чанти  1,399 ден.

  799 ден.

  Тежина 350.0 гр.
  Материјал: Еко кожа
  Патент: Да
  Висина: 27cm
  Должина: 40cm
  Џебови: 4 внатрешни џеба (2 џеба со патент)

  Мала чанта
  Патент: Да
  Висина: 18cm
  Должина: 26cm
  Џебови: 1 внатрешен џеб

  Оваа чанта од два дела Ви овозможува да имате различна комбинација за на работа или за вечерно излегување. Деловните жени ги обожуваат овие чанти бидејќи се совршена опција за секоја прилика.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје