• Држава Македонија
 • Clever Cutter - Нож и даска за сецкање

  10 ден.

  Тежина 100.0 гр.
  Повеќенаменска кујнска ножица со даска - две во едно, нож и даска во форма на ножица!

  - Погодна за сечење на зеленчук, месо, млечни производи
  - Можност за заклучување за безбедно складирање
  - Погоден за во машина за садови
  - Сечило од челик и дршка од квалитетна пластика

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје