• Држава Македонија
 • Charge2 Plus - Bluetooth звучник 2 во 1  1,200 ден.

  899 ден.

  Тежина 600.0 гр.

  Боја:

  • Црвена
  • Црна
  • Сина
  • Сива
  Безжичен Bluetooth звучник 2 во 1, кој можете да го користите за слушање музика, гледање филм на Вашиот телефон, како додатен звучен ефект или да го користите како полнач. Звучникот е водоотпорен на дожд и прскање, и затоа можете да го понесете со себе каде и да сте.

  Кратки карактеристики:

  - Поврзување: Bluetooth v 3.0
  - Јачина: 15 W
  - Време на слушање: до 12 часа
  - Време на полнење: 4 часа
  - Батерија: 6000 mAh (големиот капацитет на батерија Ви овозможува овој звучник да го користите и како преносна батерија за да го полните вашиот телефон)
  - Фреквентен опсег: 75Hz - 20kHz
  - Поддржува: A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.6, HSP V1.2
  - Може да се користи со мемориска картичка (не е вклучена во пакетот)
  - Вграден микрофон
  - Social mode: Можност да се поврзат повеќе смартуреди во исто време

  Димензии: 190 x 80 x 80 mm

  Пакетот содржи:
  1 х Bluetooth звучник
  1 х USB кабел за полнење
  1 х упатство

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје