• Држава Македонија
 • Церада за автомобил

  1,199 ден.

  Тежина 900.0 гр.

  Големина на церадата

  • M (5913)
  • L (5914)
  • XL (5915)
  - Тежина 900.0 гр.
  - Големини: М, L и XL
  - Церадата е изработена од Тенок ПВЦ материјал
  - На долните рабови има ластик, со помош на кој се прицврстува за автомобилот
  - Нема патент
  - Водоотпорна е и го штити вашиот автомобил од изложеност на дожд, сончево зрачење и прашина.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје