• Држава Македонија
 • Безжичен полнач за телефон  699 ден.

  499 ден.

  Тежина 120.0 гр.

  Додади продукт и заштеди:

  • iPhone адаптер за безжичен полнач
  • NewTech X6 - Паметен часовник
  Заборавете на сплетканите кабли и полнете го Вашиот мобилен телефон без тешкотија!
  Со самото поставување на телефонот над овој Wireless полнач, Вашиот телефон ќе се полни без да имате потреба од никакво поврзување преку кабел.
  Елегантниот и едноставен изглед е дополнителна позитивна карактеристика која овозможува лесно користење на полначот во секоја ситуација и пригода.

  За iPhone мора да се додаде и додатокот за бежично полнење

  Телефоните што поддржуваат Wireless charging не мора да го поседуваат и додатокот за бежично полнење, потребна е само станицата.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  100%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 •  alkatel pixi4

  Од Ilindenka Markova на Понеделник 27 Февруари 2017

  Dali moze da se polni alkatel pixi4

  1 корисници го оценија коментарот како корисен. Дали Ви помогна и на Вас?ДаНе

  Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје