• Држава Македонија
 • Better Strainer - Приспособлива цедалка

  10 ден.

  Тежина 200.0 гр.
  Исцедете ги маснотиите, маслото за готвење и водата со леснотија! Оваа проширувачка цедалка и нејзиниот флексибилен дизајн кој го "зграпчува" и прицврстува тенџерето, ќе Ви обезбеди сигурно истурање на течноста без никаква мака.

  Материјал: Нетоксична пластика и силикон
  Димензии: 25*14см
  Боја: Црвена
  Пакетот вклучува: 1 парче
  Соодветно за тави и тенџериња од 24цм до 30цм.

  Доколку Ве интересира големопродажна цена Ве молиме да не контактирате.

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје