• Држава Македонија
  • Alice - Памучна двојна постелнина    1,599 ден.

    999 ден.

    Тежина 1310.0 гр.

    Додади продукт и заштеди:

    • Долен чаршав 260*240см

    За: Брачен кревет

    Материјал: Ранфорс (100% Памук)

    Дизајн: Цветни

    Постелнината содржи: Бела, Розева

    Одржување: Во машина до 40°C

    Навлака за перница: 2 парчиња 50см*70см

    Јорганска навлака: 1 парче 200см*220см

    Долен чаршав: Се доплаќа


    Женственост и деликатност - тоа е Alice! Максималната нежност и удобност најверојатно била инспирација за изработка на овој совршен сет. На белата површина се протегаат сите тонови на розевата боја и на цветните шари Вашите очи ќе се одморат од тешкиот ден. Направен од 100% памук, сетот Alice нуди дополнителна мекост и квалитет, кој ќе Ви помогнат за поубав сон. Посакајте си го само најдоброто за Вас и Вашите најблиски со сетот Alice, бидејќи Вие го заслужувате тоа!

    Коментари и оцени

  • 5 ѕвездички
    0%
  • 4 ѕвездички
    0%
  • 3 ѕвездички
    0%
  • 2 ѕвездички
    0%
  • 1 ѕвездички
    0%
  • Први дознајте ги најдобрите зделки!

    Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


    © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

    ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
    ул. Антон Попов бр.33 лок.1
    ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
    Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје