• Држава Македонија
 • Ab Roller - Тркало за стомачни вежби  349 ден.

  189 ден.

  Тежина 550.0 гр.
  Со Ab Roller ефективно се активираат стомачните мускули и Ви овозможува полесен пат до посакуваното тело и губење на тежина.

  Направен е од:
  - Метална безбедна рамка која ја поддржува тежината.
  - Издржливи ПВЦ тркалца

  Коментари и оцени

 • 5 ѕвездички
  0%
 • 4 ѕвездички
  0%
 • 3 ѕвездички
  0%
 • 2 ѕвездички
  0%
 • 1 ѕвездички
  0%
 • Први дознајте ги најдобрите зделки!

  Не пропуштајте ги сезонските попусти, добијте ги директно на Вашата емаил адреса


  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје