• Држава  Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Ozibaby colors

  Од Xiaomi

  Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух

  Од Xiaomi

  *Достапен на 13 рати без камата за 999 денари месечно Може да аплицираат сите кои имаат редовни примања во било која банка. Кредитите се реализирааат преку Стопанска Банка АД Скопје. Корисниците на кредитни картички од Стопанска Банка можат да го купат производот на 12 рати исто така без камата со самата картичка (без апликација за кредит). За повеќе информации контактирајте не на 076 228 888 Трослоен филтер Филтерот се состои од 3 нивоа на филтрација создадени од Toray EPA филтер и активен јаглен. Прочистува ПМ 2.5, ПМ 0.3 до 0.5, полен, прашина, честички, човечки и животински влакна. Smart уред Апликацијата Mi Home овозможува да го надгледувате квалитетот на воздух во Вашиот дом директно од телефон во секое време и да го користете Вашиот телефон како далечинско за вклучување, исклучување и префрлување на различен режим според моменталните потреби. Дополнително уредот Ви овозможува да ја измерите загаденоста, влажноста и температурата на воздухот во Вашиот дом. Уредот сам препознава кога треба да се уклучи и исклучи за да го одржува воздухот секогаш чист и свеж. Брзо прочистување Цилиндричниот филтер од 360° го прочистува воздухот поефикасно од секоја насока во споредба со конвенционалните воздушни прочистувачи. Нуди висока стапка на чист воздух од 310 m3/h (Clean Air Delivery Rate - CADR) и потребни се само 10 минути за да го циркулира прочистениот воздух во Вашата соба. Ултра-тивок и енергетски ефикасен Уредот троши од 1,5W до 35W. Споредбено троши струја колку само една LED светилка. Спецификации: - Прочистува оптимално до 40м2 (310m3/час) - Wi-Fi модул - Сензор за квалитет на воздух SHINYEI (Japan) - Сензор за топлина и влажност на воздухот Sensirion AG (Switzerland) - Потрошувачка од 1.5W од 35W - 360 степени филтрација - Димензии: 54x24x24cm  14,990
  11,990 ден.

  Додади

  Mi Purely - Маска за прочистување воздух

  Од Xiaomi

  Маската Purely има три слојна структура која вклучува електричен вентилатор со вграден филтер, целосен филтер на внатрешниот дел од маската и надворешен дел со иновативен и модерен дизајн. Филтрите прочистуваат 99,5% од PM 2.5 штетните честички, прашина, издувни гасови, полен итн. Електричниот филтер е произведен со најнова нано-филтрирачка технологија а брзината на филтрирање и вентилација може да се менува во три брзини, во зависност од загаденоста на околината во која се наоѓате. Електричниот филтер има вграден вентилатор што овозможува беспрекорно дишење и ја регулира влажноста на воздухот. Електричниот филтер работи на вградена батерија и се полни со USB кабел(кој не е вклучен во пакетот) Purely е многу удобна и лесна, тежи само 50 грама а нејзината форма е специјално дизајнирана за човечкото лице со вграден силикон по краевите на маската за модификација по потреба и не дозволува продирање на воздух од страните. Маската е направена за сите услови, спорт или рекреација. - Моќност: 0.4W - Батерија: 500mAh lithium-ion - Користење: 4 - 8 часа Маската има опција да се користи на два начини односно со електричен филтер и без, кога ја користите без електричниот филтер добивате специјален додаток кој го се поставува на местото на електричниот филтер. За секој надворешен филтер добивате 5 заменски филтри. А за внатрешниот филтер добивате два заменски филтри.  1,999
  1,599 ден.

  Додади

  Ozibaby - 2 детски маски за прочистување воздух

  Од Xiaomi

  Ozibaby маска за заштита од загаден воздух која служи за зачувување на здравјето на Вашето бебе или дете. Маската се состои од филтер со активен јаглен кој ги прочистува најштетните PM 2.5 честички, алергии, пренос на настинки, полен и прашина. Материјалот на маската е специјално изработен за удобноста на Вашите најмили (микс на памук и полиестер) и има иновативен дизајн со прилагодливи делови за да може точно да одговара на лицето на секое дете и да не дозволува влегување на воздух од страните на маската. Филтер: N95 (FFP1) Димензии на маската: Ширина: 19 см Висина: 11 см Препорачлива возраст: од 6 месеци до 5 години Сертификати: CE, CNAS Пакетот содржи две маски за заштита од загаден воздух. Препорачано користење на маската 30 дена активно користење на загаден воздух. Активно користење на една маска е препорачливо да се користи до 360 часа.  999
  399 ден.

  Додади

  Mi Air Purifier 2 - Филтер за прочистувач

  Од Xiaomi

  Трослоен филтер Филтерот се состои од 3 нивоа на филтрација создадени од Toray EPA филтер и активен јаглен. Прочистува ПМ 2.5, ПМ 0.3 до 0.5, полен, прашина, честички, човечки и животински влакна. Брзо прочистување Цилиндричниот филтер од 360° го прочистува воздухот поефикасно од секоја насока во споредба со конвенционалните воздушни прочистувачи. Нуди висока стапка на чист воздух од 310 m3/h (Clean Air Delivery Rate - CADR) и потребни се само 10 минути за да го циркулира прочистениот воздух во Вашата соба.

  2,399 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје