• Држава  Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Боја

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Боја

  Боја

  Боја:

  Боја:

  Боја

  Боја:

  Боја

  Велосипед

  Тип

  Големина на тркало

  Рам

  Брзини

  Од Viper

  Viper 20 Fat bike - Велосипед 20"

  Од Viper

  Viper 20 Fat bike: Рам: Alluminium Alloy Вилушка: Steel Alloy with lockout Бандаж: Viper BOOST / S – size Главичник: I & SU Тркало: Viper Alluminium Alloy Менувач: Shimano MF-TZ21 Механизам: Shimano Tourney 21 speed Преден механизам: Shimano Tourney Заден механизам: Shimano SIS Седиште и педали: Alluminium Alloy Гуми: 20 x 4.0 MTB Tyres Кочници: Shimano mechanical disk Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет.  18,999
  17,600 ден.

  Додади

  Viper XM 24'' STEEL - Велосипед 24"

  Од Viper

  Viper 24'' STEEL: Рам: Челична легура Забчаник: Aluminum alloy (алуминиум) Преден механизам: SHIMANO-FD-TX50 low clamp,silver,Ø34.9 dual pull Заден механизам: SHIMANO-Shimano Tourney Менувачи: SHIMANO-ST-EF51 index front / 7-speed rearChain:1/2”x3/32” Кочници: SHIMANO-ST-EF 51 Front / Rear Brakes:Disc / Disc Rims:Viper Rim Седиште: Viper Sadle Педали: FP-906,PP body,steel cage Категорија: Mountain / kids Брзини: 21 Рам: M - 17" Шифра: 16149 Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  10,890
  9,900 ден.

  Додади

  Viper XC 24 Alloy - Велосипед 24"

  Од Viper

  Viper 24'' Allum Alloy XC: Модел: Viper 24″ Allum Alloy XC Рам: Aluminum Alloy (алуминиум) Запчаник: Aluminum alloy (алуминиум) Преден механизам: SHIMANO-FD-TX50 low clamp,silver,Ø34.9 dual pull Заден механизам: SHIMANO-Shimano Tourney Speed Rear Derailleur Менувач: SHIMANO-ST-EF51 index front / 7-speed rear Кочници: SHIMANO-ST-EF51 Предни / Задни кочници: Disc / Disc Бандаж: Viper Големина на бандаж: 24″ Седиште: Viper Седло: Viper Педали: FP-906, PP body, steel cage Категорија: Mountain / kids Брзини: 21 Големина на рам: M - 17" Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  12,540
  11,400 ден.

  Додади

  Viper XCS 29 Alloy - Велосипед 29"

  Од Viper

  Viper 29 XCS Allum Alloy: Рам: Alluminium Frame XCS 19" L-size Вилушка: SUNTOUR XCM 30 - SR with Lock out Големина: 29" Пренос: Chain (Shimano CN - HG73) Менувач: Shimano DEORE 10 x 3 (30 Speed) Преден механизам: Shimano DEORE FD Заден механизам: Shimano DEORE RD Запчаник: Shimano DEORE Касети: Shimano DEORE 10 Speed Cassette Гуми: Maxxis CROSSMARK 29" x 2.10" (MTB tire) Кочници: Shimano M355 Hydraulic Disc Brake 160 mm Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  34,999
  33,500 ден.

  Додади

  Viper XC 27.5 - Велосипед 27.5"

  Од Viper

  Viper 27.5 XC: Модел: Bicycle Viper 27.5 XC Рам: Alluminium Alloy Frame 17″ , 142cm / 18.5cm / 76cm Вилушка: Standard fork Големина: 27.5″ Пренос: Chain (NARROW DWC D-51) Менувач: Shimano Tourney (24 Speed) Запчаник: Prowheel Alluminium pedals Гуми: 27.5″ x 2.125″ Кочници: Shimano V-Brake Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  15,390
  12,990 ден.

  Додади

  Viper 29 XC - Велосипед 29"

  Од Viper

  Viper 29 XC: Модел: Bicycle Viper 29 XC Рам: Alluminium Alloy Frame XC 17″ , 142cm / 18.5cm / 76cm Вилушка: Standard fork Големина: 29″ Пренос: Chain (NARROW DWC D-51) Менувач: Shimano Tourney (24 Speed) Запчаник: Prowheel Alluminium pedals Гуми: Union 29″ x 2.10″ 27TPI casing Кочници: Shimano Disc brake Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  16,490
  13,900 ден.

  Додади

  Viper Assault H - Велосипед 28"

  Од Viper

  Viper Assault (H): Модел: Bicycle Viper Assault(H) Рам: Alluminium Alloy" Вилушка: Viper Steel fork Бандаж: Double Wall Alloy Главина: QUANDO - KT ALLOY Менувач: Shimano A070 Механизам: Shimano Tourney 14 speed Запчаник: Prowheel Alloy Преден механизам: Shimano A070 Заден механизам: Shimano A070 Гуми: Kenda 700 x 23C Седиште и педали: Alluminium Alloy Кочници: Alloy Caliper Brakes Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  19,900
  17,900 ден.

  Додади

  Viper Lady MTB - Велосипед

  Од Viper

  Viper Lady: Модел: Bicycle Viper Lady Големина: 26" Рам: Steel Alloy - 19" middle tube ALL XX Technology Вилушка: Viper fork Кочници: V-Brake mechanisam Запчаник: Chain steel transmission(FFC) Менувач: Sunrun 1500 (21 speed) Седиште: Viper Максимална тежина: 90kg Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  6,590
  5,990 ден.

  Додади

  Viper Super Classic 1 - Велосипед 26"

  Од Viper

  Viper Super Classic 1: Модел: Bicycle Viper Super Classic 1 Рам: Viper Steel Frame (18" middle tube) , 135cm / 18cm / 71cm Вилушка: Viper standard fork Пренос: Chain Големина: 26" Менувач: Sunrun (21 Speed) Педали: Viper standard polyethylene pedals Кочници: V-Brake Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  6,040
  5,490 ден.

  Додади

  Viper Super Classic 2 - Велосипед 26"

  Од Viper

  Viper Super Classic 2: Модел: Bicycle Viper Super Classic 2 Рам: Viper Steel Frame (20" middle tube) , 135cm / 18cm / 71cm Вилушка: Viper standard fork Пренос: Chain Големина: 26" Менувач: Sunrun (21 Speed) Педали: Viper standard polyethylene pedals Кочници: V-Brake Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  6,040
  5,490 ден.

  Додади

  E-Viper Raptor - Електричен велосипед 26''

  Од Viper

  E-Viper Raptor: Боја: зелена Мотор S240 AQL централен погонски мотор 36V, 3000rpm Номинална моќност од 240W Сооднос на редукција: 1 ︰ 38 Систем за помош на педали (PAS) Целосно автономно возење, без педали Излезниот момент 90Nm Тежина на моторот 4 килограми 30 степени на искачување 3сек 0-20 км / ч забрзува Максимална брзина до 30-50Km / h Безчетен контролер Саморазвиен систем PEDELEC Тежина ≤2.78 кг Време на полнење 4-6 часа Растојание по набој ~ 40km (PAS) Приказ на статусот на возилото, LED Голем LCD екран со двојна матрица Одделна контролна табла за лево / десно палец Отстранлива единица за прикажување 5 режими за поддршка Електричен гас, жичен Алуминиум 6061 Големина М, одговара на возачите 160-175cm Седиште за подигнување 27.2mm, 300mm Заменлив заварувач MTB рамен (платформа) педали Заден менувач Shimano ALTUS 8sp, SL-M310 26-инчни двојни ѕидни бандажи Гуми KENDA 26×1.95 (50-559) Слушалки NECO, интегрирани Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  60,500
  55,000 ден.

  Додади

  Viper City Bike - Велосипед 26"

  Од Viper

  Viper Viper City Bike: Model: Viper City Bike Големина на тркало: 26" Големина на рам: L - 19" , појачан железен рам. Кочници: Предна V-brake , Задна со контра Гуми предна/задна: Puncture Protection Kenda 26x1.75 Пониклувани педали Удобно седиште со амортизери Метална штитник за ланец Предно и задно светло + катадиоптери Централна ногарка (стендер) Предна корпа -Дебелина на металот: 10 mm -Димензии: 30cm x 32cm x 14cm Задна корпа -Дебелина на металот: 5 mm -Димензии: 46.5cm x 29cm x 18cm Систем за заклучување на задното тркало со клуч Без разлика дали имате сериозно искуство зад себе или пак токму сега сте решиле да започнете почесто да користите велосипед, изборот при купувањето на градски велосипед треба да биде базиран врз одлики како што се квалитет, издржливост и доверливост. Токму моделот Viper City Bike ги исполнува сите овие одлики. На веќе појачаниот челичен рам се додадени дупли алуминиумски бандажи со гуми отпорни на дупнивање (Puncture Protection Tire), систем на пренос без брзини со вградена контра кочница на задното тркало. Велосипедот изобилува и со удобно седиште со амортизери, среден стендер, предни и задни светла, пониклувани педали, предна и задна корпа, како и сугурносен систем за заклучување на задното тркало. Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  10,890
  9,900 ден.

  Додади

  Viper Rebel FS Alloy - Велосипед 26"

  Од Viper

  Viper Rebel FS Alumm Alloy: Модел: Bicycle Viper SUS MTB Рам: Alluminium Frame X-400 , L-19" Вилушка: Viper Fork with Shock absorbers Величина: 26" Пренос: Shimano TOURNEY TX Механизам: Shimano 8 speed Менувач: Shimano Tourney TX (24 Speed) Запчаник: Prowheel FLINT Гуми: MTB Tires 26" Кочници: Shimano Cable brakes, with disk mechanisam Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  15,500
  13,900 ден.

  Додади

  Viper Rebel FS STEEL - Велосипед 26"

  Од Viper

  Viper Rebel FS STEEL: Модел: Bicycle Viper Steel full SUS MTB Рам: Viper X-400 Steel Alloy, front and rear shock absorbers Вилушка: Viper Steel fork with shock absorbers Бандаж: X-400 Steel Alloy Менувач: Shimano Tourney 8 Speed Механизам: Shimano Tourney 21 speed Преден механизам: Shimano Tourney Заден механизам: Shimano Tourney Седиште и педали: Alluminium Alloy Гуми: 26 x 2.35 MTB Tyres Кочници: Shimano mechanical disk Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  13,090
  11,900 ден.

  Додади

  Viper Gravity L Fat bike - Велосипед 26"

  Од Viper

  *** Достапен во Црна/Зелена и Црна/Црвена боја*** Viper Gravity - L Fat bike: Модел: Bicycle Viper Gravity - Fat bike(L) Рам: Viper X-500, Alluminium Alloy Вилушка: Alloy crown lockable Бандаж: Double wall alloy HUB: STEEL SHIMANO 21SPEED Рачки: Alloy Менуувач: Shimano Tourney Механизам: Shimano Tourney 21 speed Забчаник: Prowheel Alloy Седиште и педали: Alluminium Alloy Кочници: Shimano mechanical disk brakes Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  28,000
  20,900 ден.

  Додади

  Viper Rebel FS Hydraulic - Велосипед 26"

  Од Viper

  Viper Rebel: Модел: Bicycle Viper Rebel Hydraulic Рам: XC-400 , 135cm / 18cm / 71cm Вилушка: XCM with Lock out (Adjustable front shock absorbers) Величина: 26″ Пренос: Chain (Shimano CN – HG73) Менувач: Shimano Altus SL-M310 – 8 (27 Speed) Преден механизам: Shimano Altus FD Заден механизам: Shimano Altus RD Запчаник: Prowheel FLINT Гуми: Kenda 26″ x 1.95″ Кочници: Shimano M355 Hydraulic Disc Brake 160 mm Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  22,500
  20,300 ден.

  Додади

  Viper Gravity H Fat bike - Велосипед 26"

  Од Viper

  Viper Gravity H - Fat bike: Модел: Bicycle Viper Gravity H – Fat bike Рам: Alluminium Frame X-500 , 135cm / 18cm / 71cm Вилушка: XCM Suspension, Front shock absorbers with lock out Големина: 26″ Пренос: Chain (BYC – D51) Менувач: Shimano Altus SL-M310 Преден механизам: Shimano Alivio FD-M410 Заден механизам: Shimano Altus RD-M310 8sp ЗАпчаник: Prowheel Бандаж: 26″ Alloy wheelset Гуми: Kenda 26″ x 4.0″ Кочници: Shimano M355 Hydraulic Disc Brake 160mm Овој велосипед има 24 брзини. Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот. Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  29,500
  26,000 ден.

  Додади

  Viper Assault L - Велосипед 28"

  Од Viper

  Viper Assault (L): Модел: Bicycle Viper Assault (L) Рам: Alluminium Alloy Вилушка: Steel Alloy Бандаж: Double wall alluminium alloy Главина: Quando high performance hub Менувач: Shimano MF-TZ21 Механизам: Shimano 21 speed Преден механизам: Shimano TZ30 Заден механизам: Shimano TZ50 Запчаник: Prowheel Steel Седиште: Steel Alloy Гуми: COMPASS casing, 23-622 (700 x 23C) Кочници: Alloy caliper brake Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  13,090
  11,900 ден.

  Додади

  Viper 24 XM STEEL - Велосипед 24"

  Од Viper

  Viper 24 XM STEEL: Рам: Челична легура Забчаник: Aluminum alloy (алуминиум) Преден механизам: SHIMANO-FD-TX50 low clamp,silver,Ø34.9 dual pull Заден механизам: SHIMANO-Shimano Tourney Менувачи: SHIMANO-ST-EF51 index front / 7-speed rear Chain:1/2”x3/32” Кочници: SHIMANO-ST-EF 51 Front / Rear Brakes:Disc Седиште: Viper Педали: FP-906,PP body,steel cage Категорија: Mountain / kids Брзини: 21 Рам: M - 17" Шифра: 17524 Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  12,500
  10,500 ден.

  Додади

  Viper 27.5 XM - Велосипед 27.5"

  Од Viper

  <Viper 27.5 XM Модел: Bicycle Viper 27.5 XM Рам: Steel Frame L-19" Вилушка: Standard fork Бандаж: 27.5" Механизам: Chain (NARROW DWC D-51) Преден Механизам: Shimano Tourney Заден Механизам: Shimano TZ Седиште и педали: Prowheel Alluminium pedals Гуми: Duro ALLTERRA Cypher 27.5" x 2.10" Кочници: Shimano Disk Brakes (Mechanical) Шифра: 17729 Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.

  10,900 ден.

  Додади

  Viper Lady Paccer - Велосипед 26''

  Од Viper

  Viper Lady Paccer: Модел: Bicycle Viper Lady Paccer Големина: 26" Рам: Steel Alloy Вилушка: Steel Alloy HUB: I & SU Кочници: Shimano mechanical disk Менувач: Shimano MF-TZ21 Преден механизам: Shimano Tourney Заден механизам: Steel Alloy Брзини: 21 Седиште и педали: Steel Alloy Гуми: Compass 26 x 2.10 27-TPI Шифра: 17728 Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.

  10,900 ден.

  Додади

  Viper 29 XM Steel - Велосипед 29"

  Од Viper

  <Viper 29 XM STEEL Модел: Bicycle Viper 29 XM STEEL Рам: Viper Steel Frame XM 19" , 142cm / 18.5cm / 76cm Вилушка: Standard fork Бандаж: 29" Механизам: Chain (NARROW DWC D-51) Менувач: Shimano Tourney (21 Speed) Седиште и педали: Prowheel Alluminium pedals Гуми: VANCOM 29" x 2.125" Кочници: Shimano Disc brake Шифра: 17523 Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.

  12,590 ден.

  Додади

  Viper Lady 700C - Велосипед 26''

  Од Viper

  Viper Lady 700C: Модел: 700C Lady's bike,Shimano 7 speed Големина: 26" Рам: Steel Стем: Stell, city bike stem adjustable type Вилушка: 700C copy stell crown suspension fork. HUB: Steel hub. F: quick release type. Кочници: F/R: V type brake. Менувач: Shimano brand. Tourney TZ Запчаник: 1/2*3/32*42T*170L. steel crank Ланец: TEC brand. CD50 Преден механизам: Shimano brand Заден механизам: Shimano brand Брзини: 7 Седиште: PU foam, CTB type. good quality. brown surface Педали:Wuxing brand. plastic with ball. Колче за седиште: 28.6*250L Гуми: C700*35C, Kenda brand. black tire. CTB type. Шифра: 17731 Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.

  11,900 ден.

  Додади

  Viper Rebel 29 XM - Велосипед 29"

  Од Viper

  Viper Rebel 29 XM: Модел: Bicycle Viper Rebel 29 XM Рам: Viper STEEL Frame , L-19" Вилушка: Viper Fork with Shock absorbers Величина: 29″ Пренос: Shimano TOURNEY TX Менувач: Shimano Tourney TX (24 Speed) Запчаник: Prowheel Flint Гуми: DURO ALLTERRA Cypher 29" x 2.10" Кочници: Shimano Cable brakes, with disk mechanisam Шифра: 17727 Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.

  13,900 ден.

  Додади

  Viper Rebel 29 XC - Велосипед 29"

  Од Viper

  Viper Rebel 29 XC: Модел: Bicycle Viper Rebel 29 XC Рам: Viper Alluminium Frame , L-19" Вилушка: Viper Fork with Shock absorbers Величина: 29″ Пренос: Shimano TOURNEY TX Менувач: Shimano Tourney TX (24 Speed) Запчаник: Prowheel Flint Гуми: ALLTERRA Cypher 29" x 2.10" Кочници: Shimano Cable brakes, with disk mechanisam Шифра: 17726 Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.

  15,400 ден.

  Додади

  Viper E-Bike 29 XC - Електричен велосипед 29''

  Од Viper

  Viper E-Bike 29 XC: - Мотор - S240 AQL централен погонски мотор Мотор без брзина - 36V,3000rpm Номинална моќ на моторот - 240W Редукциски сооднос - 1︰38 Помошен систем на педали Излезен вртежен момент - 90Nm Тежина на мотор - 4Kg Способност за качување - 30 степени Интелигентен контролер Саморазвиен систем PEDELEC - Батерија 36V, 10.4Ah Samsung 18650 Li-Ion Тежина ≤2.78Kg Време на полнење - 4-6h Растојание што може да се помине со едно полнење на батеријата - 40km LED дисплеј за приказ на статусот на возилото Отстранлива единица за прикажување -Рам Алуминиум - 6061 ALLOY Анодизирана боја Големина L, одговара на возачи од 175-190cm Механичко заклучување - Систем за возење Ланец - KMC Заден менувач - Shimano TOURNEY TX MTB рамни педали - Тркала 29 инчни двојно ѕидни бандажи Гуми - VANCOM 29x2.125 Шифра: 17522 Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.

  62,000 ден.

  Додади

  Viper Assault M - Велосипед 28"

  Од Viper

  Viper Assault (M): Модел: Bicycle Viper Assault (M) Рам: Alluminium Alloy Вилушка: Steel Alloy Бандаж: Double wall alluminium alloy Главина: QUANDO HIGH PERFORMANCE HUB Менувач: Shimano A050 Механизам: Shimano 21 speed Преден менувач: Shimano TZ30 Заден менувач: Shimano TZ50 Запчаник: Prowheel Alluminium Alloy Седиште и педали: Alluminium Alloy Гуми: Kenda 700 x 23C Кочници: Alloy caliper brake Viper! Брендот Viper е развиен под строги технички услови и критериуми во последните 10 години, со цел да овозможи производи со висок квалитет дури и за нај пребирливите возачи. Оптимален перформанс Благодарение на соработката со врвни производители различните модели кои се произведени од алуминиум како и carbon моделите се дизајнирани со цел да гарантираат релијабилност и оптимален перформанс на секаков вид на површина за возење. Viper го има најдобриот компромис помеѓу перформанс, комфор, тежина и задоволство Важно: Нашата продавница гарантира дека велосипедите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на велосипед полесно и безбедно. Кога купувате велосипед, осигурајте се дека големината и димензиите на велосипедот се со точната големина и се исправни за вас односно одговараат на тоа што го барате. Велосипед со димензии кои одговараат на Вашата големина е поудобен и многу полесен за контролирање. Ние можеме да Ви помогнеме да ја изберете точната димензија на велоспедот. Откако ќе го купите велосипедот проверувајте ја неговата состојба со тоа што ќе правите чести проверки на гумите, ланците како и целокупната состојба на велосипедот.  16,200
  14,500 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје