• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Бои

  Бои

  Одберете:

  Од Tons

  Tons 6077 - Пумпа прскалка

  Од Tons

  Пумпа прскалка Капацитет: 16 литриКод:6077

  799 ден.

  Додади

  Tons 443 - Слушалка за туш

  Од Tons

  Метална слушалка за туш со повеќе функции на прскање.

  130 ден.

  Додади

  Tons 4730 - Држач за пешкир

  Од Tons

  Метална слушалка за туш со повеќе функции на прскање.  349
  259 ден.

  Додади

  Tons Form 4228 - Ножици за жива ограда

  Од Tons

  Дрвени ножици за жива оградаГолемина: 21" / 530 мм

  179 ден.

  Додади

  Tons 631034 - Батериска прскалка + пумпа прскалка

  Од Tons

  Шифра: 631034Батериска прскалкаКапецитет: 16лБатерија: 12V, 8AhМотор: 3,1 Полнач: 1.0А+ ПОДАРОКПумпа прскалка со капацитет од 1.5 л  2,290
  1,990 ден.

  Додади

  Tons 9073 - Нишалка хамак / мрежа

  Од Tons

  Димензии:Ширина: 80 смДолжина: 250 смМаксимална тежина: до 100 кгКод: 9073

  70 ден.

  Додади

  Tons 7739 - Столица

  Од Tons

  Стол на преклоп со вградена перницаДимензии: 87*61*52 смкод: 7739

  170 ден.

  Додади

  Tons 7745-7747 - Столица

  Од Tons

  Стол на преклоп47*51*75 смкод: 7745-7747

  519 ден.

  Додади

  Tons 7743 - Лежалка

  Од Tons

  Столица на преклоп со можност за лулање183*59*95 смкод: 7743

  1,599 ден.

  Додади

  Tons 7220 - Столица

  Од Tons

  Столица на преклоп54*44,5*80,5 смкод: 7220

  200 ден.

  Додади

  Tons 8676 - Електрична славина

  Од Tons

  Спецификации:Материјал: пластика, металПритисок: 220-240/50HzMoќност: 3KwПритисок на вода: 0,04 до 0,5 МPaПроток на топла вода: 2-2,5л/мин.Температура на водата: 30-60CEлектричен кабел: 1,2мГаранција: 1 година

  1,619 ден.

  Додади

  Tons 8679 - Електрична славина

  Од Tons

  Спецификации:Материјал: пластика, металПритисок: 220-240/50HzMoќност: 3KwПритисок на вода: 0,04 до 0,5 МPaПроток на топла вода: 2-2,5л/мин.Температура на водата: 30-60CEлектричен кабел: 1,2мГаранција: 1 годинаСлавината се вградува во ѕид  2,499
  1,619 ден.

  Додади

  Tons 7734-7740 - Столица

  Од Tons

  Стол на преклоп со држач за чашаДимензии: 52*83*80 смкод: 7734-7740

  599 ден.

  Додади

  Tons 9321 - Сет маса со две клупи

  Од Tons

  Практичен дрвен сет составен од една маса и две клупи на преклоп за лесно складирање. Сетот е изработен од дрво и метал, премачкани со заштитни материјали за подолга трајност и задржување на бојата.Материјал: Дрво, МеталДимензии: - Маса: 180 х 75 x 72 cm- Клупа: 180 х 25 х 43 cmШифра: 9321  8,199
  7,500 ден.

  Додади

  Tons 9075-9076 - Систем за ладење со водена прашина

  Од Tons

  Со овој систем за ладење со водена прашина летните денови ќе поминат многу побргу и ќе бидат вистинско уживање. Опуштете се во секој момент во Вашата градина или на Вашиот балкон и не грижете се за топлите летни денови.- Лесен за поставување и отстранување- Ја намалува температурата за 10 степени на местата каде што се користи- Создава чувство на свежинаГолемини:- 7.5 m - 5 отвори- 15 m - 8 отвори*Во пакетот не доаѓа чадорот и гарнитурата што се прикажани на сликата.

  120 ден.

  Додади

  Tons 9541 - Нишалка гнездо

  Од Tons

  Ширина: 105 смВисина: 195 смкод: 9541

  12,900 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје