• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Големини

  Боја:

  Боја:

  Големини

  Големина:

  Боја:

  Големини

  Winter Chains 16mm

  Големина на церадата

  Боја:

  Големина на зимски ланци

  Од Tons-Form

  Зимски ланци за автомобил

  Од Tons-Form

  * Погледнете го описот за да ја видите потребната големина на ланците. Дебелината на ланецот е 12мм.30155x12, 560x12, 165/70x12, 175/70x12, 125x15, 135x14, 140x13, 145x13, 150x12, 150-65x345, 155/70x13, 155/65x14, 175/60x30, 185/55x1340135x15, 145x14, 155x13, 600x12, 155/70x14, 165/60x14, 165/70x13, 170/65x340, 175/60x14, 175/65x13, 175/70x12, 180/60x340, 180/65x315, 185/60x13, 190/55x340, 195/55x1350145x15, 155x14, 165x13, 520x14, 560x13, 560x14, 590x13, 155/70x15, 155/60x15, 160/70x14, 170/65x365, 175/65x365, 175/70x15, 180/65x340, 185/50x15,185/60x14, 185/65x13, 185/55x14, 190/55x365, 195/50x14, 195/55x14, 195/60x1360155x15, 165x15, 170x13, 175x13, 560x15, 600x13, 165/70x15, 165/75x14, 175/60x15, 175/65x15, 175/70x14, 180/65x365, 185/55x15, 185/65x14, 185/70x13, 190/65x340, 190/65x340, 195/50x15, 195/60x14, 194/65x13, 200/65x340, 205/60x1370175/70x15, 175/75x14, 180/65x390, 185/60x15, 185/70x14, 195/50x16, 195/55x15, 195/65x14, 195/70x13, 200/55x390, 200/60x365, 205/55x15, 205/55x14, 205/60x14, 210/55x13, 210/55x365, 220/50x36580165x15, 175x14, 175x15, 185x13, 185x14, 600x15, 650x14, 185/70x15, 185/75x14, 190/65x390, 195/60x15, 195/65x15, 195/70x14, 200/60*390, 200/60x15, 205/50x16, 205/55x15, 205/60x15, 205/60x14, 205/70x13, 210/55x390, 210/65x365, 215/50x16, 215/50x16, 215/60x14, 220/55x15, 225/55x14.Шифри: 30 - 36740 - 70450 - 70560 - 53870 - 53980 - 31090 - 461100 - 460

  130 ден.

  Додади

  Церада за автомобил

  Од Tons-Form

  - Тежина 900.0 гр.- Големини: М, L и XL- Церадата е изработена од Тенок ПВЦ материјал- На долните рабови има ластик, со помош на кој се прицврстува за автомобилот- Нема патент- Водоотпорна е и го штити вашиот автомобил од изложеност на дожд, сончево зрачење и прашина.

  140 ден.

  Додади

  Синтетски патосници за автомобил

  Од Tons-Form

  Универзални синтетски патосници, одговараат на сите автомобили односно ги добивате во најголема големина па може рачно да се кратат за да одговараат на вашиот автомобил.Во пакетот добивате патосници за предни и задни седишта. Материјал: синтетикаШифра: 5922

  80 ден.

  Додади

  Чистач за стакло со четка

  Од Tons-Form

  Чистач за снег од автомобилот со четка и тврда гума за чистење на стаклатаШифра: 2654

  10 ден.

  Додади

  230 ден.

  Додади

  Ножна пумпа со две боци

  Од Tons-Form

  Шифра: 5057Димензии: 54х120 мм

  60 ден.

  Додади

  Ножна пумпа

  Од Tons-Form

  Шифра: 144 Димензии: 54х100мм

  210 ден.

  Додади

  Клуч за гуми

  Од Tons-Form

  За: 17 мм, 19 мм, 21 мм и 23 ммШифра: 945

  20 ден.

  Додади

  Tons Form - Декоративен распрснувач на вода

  Од Tons-Form

  Декоративен распрснувач на водакод:139

  30 ден.

  Додади

  Tons Form 230 - Ножици за градина

  Од Tons-Form

  Ножици за градина200мм/8"код:230

  179 ден.

  Додади

  Tons Form 233 - Ножици за градина

  Од Tons-Form

  Ножици за градина200mm/8"код:233

  20 ден.

  Додади

  Tons Form 3622 - Распрснувач на вода

  Од Tons-Form

  Распрснувач на вода1/2Ќкод:3622

  89 ден.

  Додади

  Tons Form 3623 - Распрснувач на вода

  Од Tons-Form

  Распрснувач на вода со пластичен колец1/2"код:3623

  10 ден.

  Додади

  Tons Form 3624 - Импулсивен распрснувач на вода

  Од Tons-Form

  Импулсивен распрснувач на вода со метален колец1/2"код:3624

  50 ден.

  Додади

  Tons Form 3628 - Моталка за црево

  Од Tons-Form

  Моталка за цревокод:3628

  80 ден.

  Додади

  Tons Form 5720 - Сет градинарски алати

  Од Tons-Form

  Сет градинарски алатикод:5720

  199 ден.

  Додади

  Tons 6285 - Тенда

  Од Tons-Form

  Големина: 3х3mВисина 2,5mМатеријал: ПолиетиленКод:6285

  200 ден.

  Додади

  Tons Form - Прскалка пиштол

  Од Tons-Form

  Прскалка пиштол1/2"код:6314

  379 ден.

  Додади

  Tons Form - Прскалка пиштол

  Од Tons-Form

  Прскалка пиштол1/2"код:6315

  419 ден.

  Додади

  Tons Form 6820 - Рачна пила

  Од Tons-Form

  Рачна пилаТип Б180mmкод:6820

  249 ден.

  Додади

  Tons Form 6821 - Рачна пила

  Од Tons-Form

  Рачна пила180mmкод:6821

  299 ден.

  Додади

  Tons Form 6299 - Сет маса и столови

  Од Tons-Form

  Димензии на стол: 55 х 56 х 73 см (7217)Димензии на маса: 60 х 70 см (7215)Во сетот добивате 2 столици и една маса

  3,190 ден.

  Додади

  Tons Form 7217 - Столица

  Од Tons-Form

  Димензии на стол: 55 х 58 х 73цм

  1,099 ден.

  Додади

  Tons Form 7213 - Тенда

  Од Tons-Form

  Доколку сакате да поминувате повеќе време во вашиот двор или сакате да ја заштитите вашата забава од дожд или сонце, тенда со метал е совршеното решение за вас. Погодна е за во двор, тераса, кафе барови и ресторани. Едноставна е одржување, декоративна и функционална, ви овозможува удобност и приватност,а додава и елеганција во екстериерот.3*3м висина 2,5мбоја: зелена  4,299
  3,150 ден.

  Додади

  Tons Form 7214 - Тенда

  Од Tons-Form

  Доколку сакате да поминувате повеќе време во вашиот двор или сакате да ја заштитите вашата забава од дожд или сонце, тенда со метал е совршеното решение за вас. Погодна е за во двор, тераса, кафе барови и ресторани. Едноставна е одржување, декоративна и функционална, ви овозможува удобност и приватност,а додава и елеганција во екстериерот.3*3м висина 2,5мбоја: сина

  440 ден.

  Додади

  Tons Form 6947 - Тенда со метал

  Од Tons-Form

  Доколку сакате да поминувате повеќе време во вашиот двор или сакате да ја заштитите вашата забава од дожд или сонце, тенда со метал е совршеното решение за вас. Погодна е за во двор, кафе барови и ресторани. Едноставна е одржување, декоративна, функционална и ви овозможува удобност и приватност. Светлата боја ги одбива сончевите зраци и додава доза елеганција во екстериерот.Димензии: 3*3 метри, висина 2,7мБоја: крем

  5,990 ден.

  Додади

  Тенда со метал 7212

  Од Tons-Form

  Доколку сакате да поминувате повеќе време во вашиот двор или сакате да ја заштитите вашата забава од дожд или сонце, тенда со метал е совршеното решение за вас. Погодна е за во двор, кафе барови и ресторани. Едноставна е одржување, декоративна, функционална и ви овозможува удобност и приватност. Светлата боја ги одбива сончевите зраци и додава доза елеганција во екстериерот.3*3м, висина 2,6мбоја: крем

  9,900 ден.

  Додади

  Tons-Form силиконски стапчиња 2289

  Од Tons-Form

  Во паќетот добивате 34 силиконски стапчиња, кои се користат за лепење на: дрво, метал, текстил, керамика, кожа, пластика и пвц. Димензии на едно стапче: 11.2 мм х 300 мм Шифра 2289

  420 ден.

  Додади

  Tons Form - Автомобилски навлаки за седишта 5916

  Од Tons-Form

  Шифра: 5916Во понудата добивате две автомобилски навлаки.

  100 ден.

  Додади

  Tons Form - Зимски ланци Super Strong

  Од Tons-Form

  * Погледнете го описот за да ја видите потребната големина на ланците. Дебелината на ланецот е 16мм.225/38095/75-14, 195-14, 205/70-14, 205/75-14, 205-14, 215/70-14, 245/7060-14, 670-14, 85-15, 195-15, 195/70-15, 195/75-15, 195/80-15, 205/65-15, 205/70-15, 205/75-15, 215/65-15, 175/75-16, 175/80-16, 175-16, 185/75-16, 195/65-16, 205/65-16, 215/60-16, 235/70-17.5230/39015/75-14, 215/14, 750-14, 25/70-15, 670-15, 205/80-15, 215/70-15, 215/75-15, 05/70-16, 215/65-16, 600-16, 640-16, 185-16, 195/75-16, 195-16240/400215/80-15, 215/15-15, 225/75-15, 255/60-15, 700-15, 205/75-16, 205/80-16, 205-16, 215/70-16, 225/65-16, 600-16, 640-16, 185-16, 195/75-16, 195-16245/41035/70-15, 235/75-15, 05-16, 215/75-16, 215/80-16, 215/85-16, 215-16, 225/70-16, 225/75-16, 235/65-16, 650-16.5, 225/65-17, 235/60-17, 650-17, 35/55-18250/45045/75-15, 245/85-15, 250/70-15, 250-15, 255/70-15, 265/70-15, 27*8.5-15, 30*9.5-15, 8.4-15, 9.0-15, 235/70-16, 235/80-16, 245/70-16, 255/65-16, 700-16, 9.0*75-16, 225/75-17, 235/65-17, 235/70-17, 245/65-17, 255/55-17255/4600.00-15, 255/75-15, 265/75-15, 31*10.5-15, 235/75-16, 255/70-16, 255/65-17, 275/55-17, 245/70-17, 255//60-17, 235/65-18, 245/60-18, 255/55-18, 285/50-18, 255/50-19, 275/45-19, 275/40-20265/48029*12.5-15, 29*12-15, 29*13.5-15, 31*11.5-15, 750-16, 235/80-16, 265/70-16, 265/75-16, 280/70-16, 225/75-17.5, 265/65-17, 8.5-17.5, 255/70-181, 255/60-18, 275-60-18, 275-60-18, 255/55-19, 265/50-19, 285/45-19, 7-19.5, 245/50-20, 255/50-20, 275/45-20270/49032*11.5-15, 31*15.5-15, 825-15, 275/70-16, 825-16, 265/70-17, 275/65-17, 245/75-17, 9.5-17, 235/75-17.52, 45/70-17.59, 0.5/17.5, 700-18, 750-18, 225/70-19.5, 8-19.5, 650-20, 700-20

  2,350 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје