• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Парфем

  Боја

  Revuar - Waterproof Lippencil

  Боја

  Парфем

  Боја

  Боја

  Боја

  Од Revuar

  Revuar - Руменило

  Од Revuar

  Долготрајно руменило кое може да издржи и до 24 часа!Не содржи парабен.  189
  149 ден.

  Додади

  Revuar - Долготраен хајлајтер

  Од Revuar

  Долготраен хајлајтер кој може да издржи и до 24 часа!Не содржи парабен.  199
  159 ден.

  Додади

  Revuar - Лак за нокти

  Од Revuar

  Долготраен лак за нокти кој се суши за многу кратко време!Исушете го лакот за само 50 секудни по нанесувањето.  89
  69 ден.

  Додади

  Revuar - Долготраен течен кармин

  Од Revuar

  Долготраен, течен мат кармин кој трае до 24 часа.Не содржи парабен.  299
  161 ден.

  Додади

  Revuar - Долготраен течен коректор

  Од Revuar

  Долготраен, течен коректор за лице кој трае до 24 часа.Не содржи парабен.  189
  149 ден.

  Додади

  Revuar Top Matte - Лак за нокти

  Од Revuar

  Долготраен мат лак за нокти кој брзо се суши.Нанесете слој од лакот на било каков вид на лак и направете ги Вашите нокти во мат, модерна нијанса.  89
  69 ден.

  Додади

  Revuar Top & Base Coat - Лак за нокти

  Од Revuar

  Долготраен и безбоен сјаен лак за нокти.Нанесете слој од лакот пред да ги налакирате ноктите со омилената боја, потоа за додатен сјај нанесете повторно од овој сјаен долготраен лак.  89
  69 ден.

  Додади

  Revuar - Водоотпорен молив за усни

  Од Revuar

  Долготраен, течен мат кармин кој трае до 24 часа.Не содржи парабен.  199
  91 ден.

  Додади

  Revuar - Водоотпорен молив за очи

  Од Revuar

  Долготраен, течен мат кармин кој трае до 24 часа.Не содржи парабен.  199
  99 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје