• Држава Македонија
 • Од Revoflex

  Revoflex Xtreme - Фитнес справа

  Од Revoflex

  Со справата Revoflex Xtreme за само 15 минути на ден можете да постигнете големи резултати. Со справата Revoflex Xtreme можете да тренирате повеќе групи на мускули и тоа вашите стомачни мускули, бицепси, трицепси, рамо, грб, задник, бутови и повеќе.Со оваа справа можете да комбинирате 44 различни вежби.Карактеристики:- Ефикасен и лесен за користење- Го обликува Вашето тело со само 15 минути дневно вежбање- 6 различни нивоа на вежби- 44 различни вежби- Боја: црно-зелена- Изграден од квалитетна гума и пластикаВо пакетот добивате:- Каталог со вежби и торбичка за справата  999
  799 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје