• Држава  Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Големини на бургии

  Од Raider

  Raider RD-ES16 - Електрична хефталица

  Од Raider

  Шифра: 7174 Муниција: 8 х 16 х 11,3 х 0,75мм Шајки: 8-16 мм Брзина на хефтање: 30п/мин Тежина: 0,6 кг Гаранција: 1 година  1,899
  1,699 ден.

  Додади

  Raider RD-PC04T - Полирка

  Од Raider

  Шифра: 7153 Моќност: 1200 W Вртежи: 300-3000/мин Големина на дискот: 180мм Тежина: 3,5 кг Регулатор на брзина Гаранција: 1 година

  3,999 ден.

  Додади

  Raider RDP-ER13 - Фреза

  Од Raider

  Шифра: 2054 Моќност: 1200W Вртежи: 11000-30000/мин Дијаметар на футер: 8 мм Одд на главата: 0-50мм Регулатор на вртежи Гаранција: 1 година  3,749
  3,499 ден.

  Додади

  Raider RD-GLG04 - Пиштол за силиконски стапчиња

  Од Raider

  Шифра: 2672 Моќност: 100W Дијаметар: 11 мм Температура: 180-200 степени Вискозност: 12 гр/мин Време на загревање: 4-5 минути Дизна: 1,8 мм Тежина: 300 гр. Гаранција: 1 година

  449 ден.

  Додади

  Raider - Сет батериска штрафилица + додатоци

  Од Raider

  Ширфра: 7165 Батерија: 10,8V / 1300 mAh/ Li-ion Вртежи: 0-500/мин Време на полнење: 3-5 часа Футер: 8-10 мм Максимален момент на затегање: 20 Nm Степен за рег. на вртежи во момент: 20+1 Реверс Гаранција: 1 година Рамна брусилка: Футер: 1,8-3,2 мм Вртежи: 5000-25000/мин Брзини: 10 Гаранција: 1 година Лед ламба: 18 х 1,7W LED Гаранција: 1 година

  4,599 ден.

  Додади

  Raider RD-SOG03 - Пиштол за лемење

  Од Raider

  Шифра: 7571 Моќност: 100 W Температура: 600 степени Лед светло Тежина: 0,6 кг Гаранција : 1 година  849
  799 ден.

  Додади

  Raider - Сет бургии за дрво

  Од Raider

  Шифра: 7851 Карактеристики: 3-10мм - 15 парчиња

  579 ден.

  Додади

  Raider - Сет бургии за метал

  Од Raider

  Шифра: 7853 Карактеристики: 1,5-10мм - 15 парчиња

  649 ден.

  Додади

  Raider - Сет битови

  Од Raider

  Шифра: 7854 Карактеристики: 1/4'' - 37 парчиња

  699 ден.

  Додади

  Raider RD-BC10 - Батериски Полнач

  Од Raider

  Шифра: 3266 Напојување:230V-50Hz Моќност:85W Излезен напон:12V Јачина:4А Капацитет:20-60Аh Тежина:3.6kg. * Доаѓа со кабли

  2,099 ден.

  Додади

  Raider RD-BC11 - Батериски полнач

  Од Raider

  Шифра: 2607 Напојување:230V-50Hz Моќност:110W Излезен напон:12V/24V Јачина:9А Капацитет:25-135Аh Тежина:4.1kg. * Доаѓа со кабли

  2,699 ден.

  Додади

  Raider RD-BC12 - Батериски полнач

  Од Raider

  Шифра: 2608 Напојување:230V-50Hz Моќност:310W Излезен напон:12V/24V Јачина:14А Капацитет:92-210Аh Тежина:7.7kg. * Доаѓа со кабли

  3,299 ден.

  Додади

  Raider RD-MG06 - Гравирка

  Од Raider

  Шифра: 1194 Гравирка со целосен сет од 208 додатоци. Напон: 230V-50Hz Моќност: 135W Вртежи: 10.000-33.000/мин Футер: 0,8-3,2 mm Регулација на брзина

  2,499 ден.

  Додади

  Raider RD-CD23WL - Батериска штрафилица

  Од Raider

  Батерија: 12V/1200mAh Ni-Cd Вртежи: 1. 0-350/мин 2. 0-1250/мин Футер: 0,8-10 mm Максимален момент на затегање: 12 Нм Контрола на затегање: 16+1 Реверс опција Шифра: 7169  2,299
  1,749 ден.

  Додади

  Raider RD-HPC03 - Машина за перење под притисок

  Од Raider

  Напон:230V-50Hz Моќност: 1400W Максимален притисок: 10.5MPa Капацитет: 5.5L/min Шифра: 7076  4,499
  3,990 ден.

  Додади

  Raider Батериски полнач RD-BC12

  Од Raider

  Шифра: 2608 Напојување:230V-50Hz Моќност:310W Излезен напон:12V/24V Јачина:14А Капацитет:92-210Аh * Доаѓа со кабли  3,999
  3,499 ден.

  Додади

  Raider RD-ID02 - Ударна бормашина

  Од Raider

  Шифра: 1337 Напон: 230V-50Hz Моќност: 760W Вртежи: 0-2600/мин Удари: 0-40000/мин Дупчење во: -метал: 13мм -дрво: 25мм -бетон: 16мм Футер: 1.5-13мм Регулатор на вртежи Реверс Ударна функција  2,099
  1,999 ден.

  Додади

  Raider RD-ID27 - Ударна бормашина

  Од Raider

  Шифра: 1792 Напон: 230V-50Hz Моќност: 550W Вртежи: 0-2800/мин Дупчење во: -метал: 13мм -дрво: 25мм -бетон: 16мм Футер: 13мм Регулатор на вртежи Реверс Ударна функција Самозатегнувачки футер

  1,899 ден.

  Додади

  Raider RD-ID33 - Ударна бормашина

  Од Raider

  Шифра: 7266 Напон: 230V-50Hz Моќност: 600W Вртежи: 0-2600/мин Удари: 0-40000/мин Дупчење во: -метал: 13мм -дрво: 25мм -бетон: 16мм Футер: 13мм Регулатор на вртежи Реверс  1,949
  1,490 ден.

  Додади

  Raider RD-HG09 - Фен

  Од Raider

  Шифра: 615 Напон: 230V-50Hz Моќност: 1600W Температура: 1": 350°C 2": 500°C Проток на воздух: 1": 300l/мин 2": 500l/мин

  1,299 ден.

  Додади

  Raider RD-OMT02 - Осцилатор

  Од Raider

  Шифра: 7151 Напон: 230V-50Hz Моќност: 360W Оксилации: 15000-22000/мин Агол на работа: 3°C Додатоци: 6 ЛЕД Регулатор на вртежи Куфер

  4,099 ден.

  Додади

  Raider RD-7570 - Сет за лемење

  Од Raider

  Шифра: 7570 Напон: 230V-50Hz Моќност: 40W Пиштол за лемење Пумпа за калај Паста за лемење Калај

  599 ден.

  Додади

  Raider RD-SOG02 - Пиштол за лемење

  Од Raider

  Шифра: 1426 Напон: 230V-50Hz Моќност: 175W Температура: 600°C ЛЕД светло

  899 ден.

  Додади

  Raider RD-ECS12 - Електрична пила

  Од Raider

  Шифра: 5731 Напон: 230V-50Hz Моќност: 2400 W Вртежи: 12.1m/мин Должина на меч: 400 мм Брзина на ланец: 12m/s Тип на пила: OREGON

  7,699 ден.

  Додади

  Raider RD-GCS07 - Моторна пила

  Од Raider

  Шифра: 5615 Зафатнина:45.2cm³ Моќност: 1800 W Вртежи: 3200/мин Резервоар за масло: 260ml Резервоар за гориво: 550ml Должина на меч: 450 мм

  7,899 ден.

  Додади

  Raider RD-JS22T - Убодна пила

  Од Raider

  Шифра: 7156 Напон: 230V-50Hz Моќност: 710 W Вртежи: 0-3000/мин Сечење во: -метал: 10мм -дрво: 80мм Агол на еабота: 45°C Аспиратор Ласер Регулатор на вртежи  2,549
  2,199 ден.

  Додади

  Raider RD-JS24 - Убодна пила

  Од Raider

  Шифра: 7157 Напон: 230V-50Hz Моќност: 500 W Вртежи: 500-3000/мин Сечење во: -метал: 6мм -дрво: 65мм Агол на еабота: 45°C Аспиратор Ласер  1,499
  1,399 ден.

  Додади

  Raider RD-CD12WL - Батериска штрафилица

  Од Raider

  Шифра: 7170 Батерија: 18V/1200mAh Ni-Cd Вртежи: 0-550/мин Време на полнење: 3-5 часа Футер: 0.8-10mm Максимален момент на затегање: 15 Нм Контрола на затегање: 16+1 Реверс опција 12 додатоци Гаранција: 6 месеци  2,099
  1,999 ден.

  Додади

  Raider RD-HD31 - Хилта

  Од Raider

  Шифра: 424 Напон: 230V-50Hz Моќност: 1100W Вртежи: 300-750/мин Удари: 2650/мин Ударна сила: 4.2Ј Дупчење во: -метал: 13mm -дрво: 40mm -бетон: 30mm Футер: SDS+ Регулатор на вртежи Самозатегнувачки футер Куфер

  7,499 ден.

  Додади

  Raider RD-AT02 - Сет за фарбање

  Од Raider

  Шифра: 641 Конектор: 1/4" Резервоар: 800ml Црево: 3/8"ID Должина на црево: 5m

  1,949 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје