• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Избери димензии на слика

  Избери димензии на слика

  Избери димензии на слика

  Pilates ball colors

  Избери филтер за фотографија

  Избери димензии на слика

  Боја:

  Избери димензии на слика

  Бои

  Избери димензии на слика

  Избери опција за врамување

  Избери димензии на слика

  Боја

  Jumping rope Colors

  Избери димензии на слика

  Избери димензии на слика

  Избери димензии на слика

  Боја

  Вид на ремче

  Боја на дисплеј

  Механизам

  Боја на ремче

  Ширина на ремче

  Дисплеј

  Водотпорност

  Ширина на куќиште

  Дебелина на куќиште

  Материјал на куќиште

  Гаранција

  Број на панели

  Рамка

  Материјал

  Вид на принт

  Дизајн

  Од OutletON

  Iron Gym - Мулти справа (вратило)

  Од OutletON

  Iron Gym е справата со која ќе постигнете неверојатни резултати и тоа од дома!Справата е дизајнирана така да може да се вклопи во широкиот спектар на вратни рамки и располага со уникатен дизајн кој што не дозволува оштетување на Вашите врати.Справата ќе Ви овозможи да го создадете телото кое што отсегогаш сте го посакувале.Самата справа е копактна и лесно пренослива.За само неколку секунди ја поставувате справата и веќе сте спремни за правење стомачни и склекови. Професионална справа идеална за сите нивоа на фитнес. Погодна и за мажи и за жени. Квалитетно изработена за трајност и удобност, помага во оформување на горниот дел од телото.Материјал: Челик, обложени рачки со неопренТри зафат позиции: тесни, широки, и неутралниКористи потпора за да се држите до вратата така што не постојат завртки и вратата не се оштетуваНапомена првично измерете ја вратата и видете дали ќе ви одговара: Димензии: 95cm x 25.5cm x 43cm  999
  699 ден.

  Додади

  Cool Grip - Држач за телефон

  Од OutletON

  Држач за мобилни телефони, опремете го вашиот автомобил со Cool Grip и поставете го телефонот секогаш на позицијата каде што ќе Ви е најдостапен.  299
  149 ден.

  Додади

  Јаже за скокање

  Од OutletON

  Скокањето јаже е една од најдобрите кардио-васкуларни активности кои покажуваат огромни резултати. Јажето е направено од цврсти и издржливи материјали а рачките се обложени со мека пена за комфорно држење. Спецификации:Должина на рачката: 16 смДолжина на јажето: 3 м  299
  179 ден.

  Додади

  Пилатес топка

  Од OutletON

  Топка за пилатес со која можете да ги затегнете вашите мускули и вежбањето да ви биде многу по лесно и ефикасно, може да се користи и за седење што му дава на ‘рбетниот столб да стои исправено. Дијаметар: 55 см  750
  399 ден.

  Додади

  Oasis 1 - Женска чанта

  Од OutletON

  Материјал: ТекстилПатент: ДаВисина: 13cmДолжина: 23cmЏебови: 1 внатрешен џебАко барате чанта која ќе ги задоволи Вашите потреби, истовремено додавајќи забавна впечатлива боја на Вашата облека на дневна основа, навистина ќе бидете среќни со овој избор чанта.  799
  299 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје