• Држава  Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Боја:

  Од MQ

  MQ - Тенда

  Од MQ

  Големина: 3 х 3 m Висина 2,5m Материјал: PVC платно (100гр/м2), метал  1,999
  1,599 ден.

  Додади

  MQ Rodos - Маса на преклоп

  Од MQ

  Материјал: Дрво (Акација), Метал Димензии: 60 х 60 х 75 cm Шифра: 9037278

  2,339 ден.

  Додади

  MQ Rodos - Столица на преклоп

  Од MQ

  Материјал: Дрво (Акација), Метал Димензии: 41.5 х 48.5 х 82 cm Шифра: 9037279

  1,970 ден.

  Додади

  MQ Toscana - Дрвена маса

  Од MQ

  Уникатна дрвена маса со висококвалитетна изработка. Масата е направена од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. Истата е со можност за издолжување со специјален метален механизам. Материјал: Дрво (Акација), Метал Димензии: - Должина: 170 - 220 cm - Ширина: 110 cm - Висина: 74 cm Шифра: 9043814

  17,450 ден.

  Додади

  MQ Toscana - Дрвена клупа

  Од MQ

  Уникатна дрвена клупа со висококвалитетна изработка. Клупата е изработена од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. Материјал: Акација Димензии: 165 х 60 х 90 cm Шифра: 9043815

  7,090 ден.

  Додади

  MQ Toscana - Дрвена столица на преклоп

  Од MQ

  Дрвена столица на преклоп со висококвалитетна изработка. Истата е изработена од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. Материјал: Акација Димензии: 52 х 56 х 90 cm Максимална тежина: до 120 kg Шифра: 9037281

  2,190 ден.

  Додади

  MQ Toscana - Дрвена столица со прилагодлив наслон

  Од MQ

  Дрвена столица на преклоп и со прилагодлив наслон на пет позиции. Истата е изработена од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. Материјал: Акација Димензии: 58 х 72 х 106 cm Максимална тежина: до 120 kg Шифра: 9037282

  3,690 ден.

  Додади

  MQ Toscana - Дрвена маса на преклоп

  Од MQ

  Дрвена маса на преклоп изработена од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. Материјал: Акација Димензии: 45 х 45 х 45 cm Шифра: 9037283

  1,490 ден.

  Додади

  MQ Toscana - Дрвена лежалка

  Од MQ

  Дрвена лежалка со прилагодлив наслон и масичка на извлекување за уште поголема удобност. Истата е изработена од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. Лежалката има и две тркала за полесно преместување. Материјал: Акација Димензии: 195 х 73 х 158 cm Максимална тежина: 220 kg Шифра: 9037284

  9,990 ден.

  Додади

  MQ Toscana - Дрвена маса со 4 столици

  Од MQ

  Дрвена маса со 4 столици изработени од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. Материјал: Акација Димензии: - Маса: 120 х 80 х 74 cm - Столица: 52.5 х 56 х 90 cm Шифра: 9037285

  14,990 ден.

  Додади

  MQ Toscana - Дрвена столица

  Од MQ

  Дрвена столица со платно кое дава мекост и удобност. Истата е изработена од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. Столицата лесно се преклопува за удобно складирање и чување во периодот кога не се користи. Материјал: Акација Димензии: 50 х 55 х 89 cm Максимална тежина: до 120 kg Шифра: 9043818

  2,159 ден.

  Додади

  MQ Toscana - Лежалка

  Од MQ

  Дрвена лежалка со платно од полиестер, удобна и практична за секој простор или пак на плажа. Истата е изработена од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. Материјал: Акација, Полиестер Димензии: 110 х 98 х 76 cm Максимална тежина: 100 kg Шифра: 9043819

  1,990 ден.

  Додади

  MQ Madrid - Столица

  Од MQ

  Димензии: 56.5 х 69 х 93 см Материјал: Метал Боја: Сива (Антрацит) Шифра: 9043812

  2,600 ден.

  Додади

  MQ Nybro - Лежалка

  Од MQ

  Удобна лежалка со платно од полиестер, удобна и практична за секој простор или пак на плажа. Истата е изработена од алуминиум и има флексибилен наслон кој можете да го регулирате на четири различни позиции. Материјал: Алуминиум, Полиестер Димензии: 193 х 67 х 102 cm Максимална тежина: 120 kg Шифра: 9037330

  4,390 ден.

  Додади

  MQ Lugano - Лежалка со тркала

  Од MQ

  Материјал: метална рамка, платно Димензии: 147 х 52 х 62 cm Шифра: 9037643

  1,550 ден.

  Додади

  MQ Junior - Детска лежалка

  Од MQ

  Материјал: челична рамка, платно Димензии: 180 х 56 х 25 cm Максимална тежина: до 110 kg Шифра: 9037644

  1,290 ден.

  Додади

  MQ Pop-Up - Шатор

  Од MQ

  Материјал: Полиестер Ниво на заштита: UV30+ Димензии: 220 x 120 x 100 cm Шифра: 9037645

  1,450 ден.

  Додади

  MQ Milano - Дрвена клупа

  Од MQ

  Стилска дрвена клупа со висококвалитетна изработка. Клупата е изработена од полно дрво акација кое е познато по својата отпорност на надворешни влијанија. ** Перниците се вклучени. Материјал: Полно дрво Акација Димензии: 165 х 60 х 90 cm Шифра: 9043816

  9,990 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје