• Држава Македонија
 • Филтри

  Боја

  Од Leason

  Leason L126 - Дрон

  Од Leason

  Кратки спецификации:- 3.7v 550mah lipo батерија- лета до 100 метри- 7-8 минути време на летање- Боја: бела или црнаПакетот содржи:- еден дрон Leason LS126- додатни пропелери- заштитници за пропелери- usb кабел за напојување- постоље за слетување- упатствоДимензии: 31 х 31 х 11 смГаранција: 3 месеци  2,199
  1,499 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје