• Држава  Македонија
 • Од Konnwei

  Konnwei блутут OBD2 Скенер за автомобил

  Од Konnwei

  -Работи со сите OBD2 во согласност со возилата -Ги дијагностицира сите проблематични кодови, како и генеричките и производните спецификации и го прикажува ннивното значење (над 3000 генерички кодови и дефиниции во базата на податоци) -Ги одстранува грешните кодови, и го исклучува индикаторот за дефект на моторот. -Софтвер за компјутер, таблет и смартфон (вклучено во пакетот CD) а се поврзува и на телефон преку апликација. -Блутут 3.0 , стабилна врска и со голема брзина на пренос -Уредот е во мала димензија, компактен и многу лесен за употреба. - Оперативен систем: Windows или Android Во пакетот добивате: 1 х Konnwei Bluetooth OBD2 Auto Scanner Adapter 1 х Упатство за употреба 1 х CD за инсталација  999
  849 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје