• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Боја:

  Големина:

  Одберете дизајн:

  Одберете дизајн:

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Одберете

  Боја:

  Од Intex

  Intex 58330 - Чамец

  Од Intex

  Чамец на пумпање за две особи (дете+родител или 2 деца).Чамецот се состои од 2 воздушни комори, изработен е од специјален винилен материјал (14 Gauge Vinyl).Спецификации: Должина 185 смШирина 94 смВисина 41 смНосивост 95 КгТежина 2.14 КгДимензии на пакувањето: 30.48 см x 26.67 см x 8.57 смЗа деца над 6 години*Чамецот доаѓа без весла и пумпа  1,290
  650 ден.

  Додади

  Intex 56452 - Базен

  Од Intex

  Димензии: 183 см x 38 см Капацитет: 958 литри  999
  790 ден.

  Додади

  Intex 28110

  Од Intex

  Базен со горен дел на пумпање кој е совршен за релаксирање и разладување за време на летните горештини. Се пумпа и издишува брзо и лесно,може да се пренесува од едно на друго место и не зафаќа многу простор.Производител: ИнтексМатеријал: ПВЦМаксимален капацитет на вода: 2420 литриДијаметар: 244 смВисина: 76 смТежина: 8 кгБазен со горен дел на пумпање кој е совршен за релаксирање и разладување за време на летните горештини. Се пумпа и издишува брзо и лесно,може да се пренесува од едно на друго место и не зафаќа многу простор. Производител: Интекс Материјал: ПВЦ Максимален капацитет на вода: 2420 литри Дијаметар: 244 см Висина: 76 смг

  2,199 ден.

  Додади

  Intex 26752 Prism Frame - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 549 (дијаметар) × 122 cm (висина)Капацитет на вода: 24311 lДебелина на дно: 0,41 mmДебелина на странична фолија: 0,64 mmФилтер пумпа тип А: капацитет 5678 л/ч

  38,999 ден.

  Додади

  Intex 26762 Ultra Prism Frame - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 732 (дијаметар) × 132 cm (висина)Капацитет на вода: 47241 lДебелина на дно: 0,41 mmДебелина на странична фолија: 0,64 mmФилтер пумпа тип А: капацитет 9463 л/чДобивате во пакетот: -Филтер пумпа-Покривка-Подлога-Скалички

  58,999 ден.

  Додади

  Intex 28021 - Прекривка за базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 305 (дијаметар)Шифра: 9032907EAN 694105740394  500
  450 ден.

  Додади

  Intex 28022 - Прекривка

  Од Intex

  Димензии: Ø 366 (дијаметар)Шифра: 9037705EAN 694105742022  590
  550 ден.

  Додади

  Intex 28026 - Прекривка

  Од Intex

  Димензии: Ø 396(дијаметар)Шифра: 9032908EAN 694105740396  890
  650 ден.

  Додади

  Intex 28101 - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 183 cm (дијаметар) × 51 cm (висина)Капацитет на вода: 880 l  1,799
  1,490 ден.

  Додади

  Intex 28120 - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 305 cm (дијаметар) × 76 cm (висина)Капацитет на вода: 3853 l

  2,999 ден.

  Додади

  Intex 28122 - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 305 cm (дијаметар) × 76 cm (висина)Капацитет на вода: 3853 l+ Пумпа Шифра: 9026394EAN 69410574001

  5,490 ден.

  Додади

  Intex 28202 - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 305 cm (дијаметар) × 76 cm (висина)Капацитет на вода: 4485 l+ Филтер пумпа (1250 л/ч)

  6,990 ден.

  Додади

  Intex 28210 - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 366 cm (дијаметар) × 76 cm (висина)Капацитет на вода: 6503 l

  6,890 ден.

  Додади

  Intex 28212 - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 366 cm (дијаметар) × 76 cm (висина)Капацитет на вода: 6503 l+ Филтер пумпа (2006 l/h)

  7,990 ден.

  Додади

  Intex 28240 - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 457 cm (дијаметар) × 84 cm (висина)Капацитет на вода: 11325 l+ Филтер пумпа (3785 l/h)

  17,250 ден.

  Додади

  Intex 56451 - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 152 cm (дијаметар) × 25 cm (висина)Капацитет на вода: 443 l

  590 ден.

  Додади

  Intex 57422 - Базен

  Од Intex

  Димензии: Ø 147 cm (дијаметар) × 33 cm (висина)Капацитет на вода: 275 l  590
  490 ден.

  Додади

  Intex 26322 Ultra Frame - Базен со пумпа

  Од Intex

  Димензии: Ø 488 (дијаметар) × 122 cm (висина)Капацитет на вода: 19156 lСо метална рамкаФилтер пумпа: капацитет 5678 л/чСо цел најдобра филтрација на водата, хигиена и удобство, во овој сет е вклучена традиционална пумпа со филтер кој ќе Би обезбеди високо ниво на квалитет и хигиена на водата. Кон базенот е вклучена и скала која лесно се остранува со цел помалите деца да не можат да влезат внатре доколку нема надзор од некој возрасен.

  36,990 ден.

  Додади

  Intex 68755 - Воздушен кревет

  Од Intex

  Димензии: 203 x 183 x 22 cmFiber Tech технологија

  1,850 ден.

  Додади

  Intex 68881 Ultra Daybed - Воздушен кревет

  Од Intex

  Димензии: 191 х 53 cmшифра: 98107

  4,390 ден.

  Додади

  Intex 58924 - Базен

  Од Intex

  Базен погоден за малите дечиња кои ја обожаваат водата. Идеален за летните денови и можете да го понесете со себе на плажа, кампинг, или едноставно да го поставите во Вашиот двор или балкон.Димензии: 86cm x 25cmКапацитет: 68 литри

  350 ден.

  Додади

  Intex 58446 - Базен

  Од Intex

  Димензии: 168 х 40 cmКапацитет: 617 литриШифра: 9037693EAN 6941057454467  690
  600 ден.

  Додади

  Intex 59010 - Топка на надувување

  Од Intex

  Ви ја претставуваме топката на надувување. Едноставна за пакување бидејќи зазема минимален простор.Димензии: 41cm

  50 ден.

  Додади

  Intex 59050 - Топка на надувување

  Од Intex

  Ви ја претставуваме топката на надувување. Едноставна за пакување бидејќи зазема минимален простор.Димензии: 61cm

  90 ден.

  Додади

  Intex 59230 - Гума за пливање

  Од Intex

  Големина: 51 cmПрепорачана возраст: 3 - 6 години

  100 ден.

  Додади

  Intex 58228 - Гума за пливање

  Од Intex

  Дијаметар: 51 cmПрепорачана возраст: 3 - 6 години

  100 ден.

  Додади

  Intex 29005 - Филтер

  Од Intex

  Филтер тип ВБренд: IntexШифра: 9161

  350 ден.

  Додади

  Intex - Хлор таблета за прочистување вода во базен

  Од Intex

  - 1 таблета за 20 m3- За идеална чистота на водата во базенот, се препорачува да ставате по 1 таблета на секои 5-7 дена

  150 ден.

  Додади

  Intex - Раствор против алги

  Од Intex

  Раствор против алги- 10-20 ml за 1 m3- За идеална чистота на водата во базенот, ставајте редoвно на секои од 2-4 дена Шифра: 09032881

  290 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје