• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Боја:

  Одберете боја:

  Боја:

  Боја:

  Бои:

  Одберете гголемина:

  Одберете боја:

  Големина:

  Боја:

  Одберете боја:

  Одберете Боја:

  Боја:

  Одберете боја:

  Боја:

  Боја:

  Бои:

  Боја:

  Ikea Mammut - Children's Chair

  Одберете боја:

  Боја:

  Од Ikea

  Ikea Holmo - Ламба

  Од Ikea

  Димензии:Висина: 116 смДијаметар: 22 смДолжина на кабел: 2.2 мДимензии на пакување:Должина: 30 смШирина: 23 смВисина: 8 смТежина: 1,56 кгШифра: 503.941.13НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  120 ден.

  Додади

  Ikea Lampan - Столна ламба

  Од Ikea

  Материјал: Полипропиленска пластикаДимензии:Висина: 29 смДијаметар на основата: 13 смДијаметар на ламбата: 19 смДолжина на кабел: 130 смТежина: 0.28 кгДимензии на пакувањето: 15 х 19 смШифра: 200.469.88НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  50 ден.

  Додади

  Ikea Pello - Фотелја

  Од Ikea

  Материјал: Дрво (бреза), челик, полиестер, памукШирина: 67 смДлабочина: 85 смВисина: 96 смТежина: 7.82 кгДимензии на пакувањето: 74 х 58 х 14 кгШифра: 500.784.64НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  600 ден.

  Додади

  Ikea Not - Ламба со две светилки

  Од Ikea

  Материјал: ABS пластика, полипропиленска пластика, челикВисина: 174 смДијаметар на основата: 27 смДијаметар на ламбата: 28 смДолжина на кабел: 2.0 мТежина: 3.89 кгДимензии на пакувањето: 37 х 29 х 13 смШифри:- Црна: 603.246.76- Бела: 803.048.75НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,690 ден.

  Додади

  Ikea Renberget - Столица

  Од Ikea

  Максимална тежина: 110 кгШирина: 59 смДлабочина: 65 смМаксимална висина: 108 смТежина: 11,14 кгДимензии на пакувањето: 64 х 51 х 17 смШифра: 203.394.20НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  3,990 ден.

  Додади

  Ikea Adde - Столица

  Од Ikea

  Материјал: Челик, Полипропиленска пластикаМаксимална тежина: 110 кгШирина: 39 смДлабочина: 47 смВисина: 77 смТежина: 2,73 кгДимензии на пакувањето: 77 х 50 х 8 смШифри: - Бела: 102.191.78- Црна: 902.142.85НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  990 ден.

  Додади

  Ikea Melltorp - Маса

  Од Ikea

  Димензии:Должина: 75 смШирина: 75 смВисина: 74 смМатеријал: ИверицаШифра: 390.117.81НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.  2,890
  2,599 ден.

  Додади

  Ikea Gunde - Столица на преклоп

  Од Ikea

  Материјал: Челик, полипропиленска пластикаТежина: 2.17 кгМаксимална тежина: 100 кгШирина: 41 смДлабочина: 45 смВисина: 78 смДимензии на пакувањето: 91 х 42 х 7 смШифри:- Црна: 002.177.97- Бела: 602.177.99НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  100 ден.

  Додади

  Ikea Lack - Клуб маса 55х55 cm

  Од Ikea

  Должина: 55 смШирина: 55 смВисина: 45 смМаксимална тежина: 25 кгМатеријал: иверицаДимензии на пакувањето: 75 х 55 х 5 смТежина: 3.82 кгШифри:- Црна: 200.114.08- Бела: 304.499.08НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  80 ден.

  Додади

  Ikea Lack - Клуб маса 90х55 cm

  Од Ikea

  Должина: 90 смШирина: 55 смВисина: 45 смМатеријал: ИверицаТежина: 9.42 кгДимензии на пакувањето: 92 х 66 х 7 смШифри:- Црна/кафена: 401.042.94- Бела: 904.499.05НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  300 ден.

  Додади

  Ikea Lack - Клуб маса 118х78 cm

  Од Ikea

  Должина: 118 смШирина: 78 смВисина: 45 смМатеријал: ИверицаТежина: 16.92 кгДимензии на пакувањето: 139 х 78 х 45 смШифри: - Црно/кафена: 001.042.91- Бела: 804.499.01НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  530 ден.

  Додади

  Ikea Lack TV - ТВ комода

  Од Ikea

  Ширина: 90 смДлабочина: 26 смВичина: 45 смМаксимална тежина на полица: 10 кгМаксимална тежина: 30 кгМатеријал: ИверицаДимензии на пакувањето: 91 х 37 х 7 смШифри:- Црна: 902.432.97- Бела: 004.500.88НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.  1,390
  1,250 ден.

  Додади

  Ikea Fullen - Шкафче за бања

  Од Ikea

  Ширина: 60 смДлабочина: 35 смВисина: 55 смМатеријал: ИверицаТежина: 7.68 кгДимензии на пакувањето: 62 х 36 х 8 смШифра: 701.890.22НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  2,190 ден.

  Додади

  Ikea Gersby - Полица

  Од Ikea

  Ширина: 60 смДлабочина: 24 смВисина: 180 смМаксимална тежина на еден рафт: 13 кгМатеријал: ИверицаТежина: 19.20 кгДимензии на пакувањето: 183 х 27 х 7 смШифра: 702.611.31НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  435 ден.

  Додади

  Ikea Tjusig - Hanger

  Од Ikea

  Ширина: 19 смДлaбочина: 7 смВисина: 78 смМатеријал: Масивно дрвоТежина: 1 кгДимензии на пакувањето: 79 х 8 х 3 смШифри:- Црна: 802.917.07- Бела: 602.917.08НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  150 ден.

  Додади

  Ikea Rigga - Закачалка за облека

  Од Ikea

  Ширина: 111 смДлабочина: 51 смМинимална висина: 126 смМаксимална висина: 175 смМаксимална тежина: 35 кгМатеријал: Челик, полипропиленска пластикаТежина: 5 кгДимензии на пакувањето: 113 х 25 х 6 смШифра: 502.316.30НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  220 ден.

  Додади

  Ikea Bissa - Комода за чевли 49x93 cm

  Од Ikea

  Ширина: 49 смДлабочина: 28 смВисина: 93 смМатеријал: ИверицаТежина: 15 кгДимензии на пакувањето: 93 х 43 х 9 смШифри: - Црно/Кафена боја: 902.484.26 - Бела: 502.427.37НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  340 ден.

  Додади

  Ikea Bissa - Комода за чевли 49x135 cm

  Од Ikea

  Ширина: 49 смДлaбочина: 28 смВисина: 135 смМатеријал: ИверицаТежина: 22 кгДимензии на пакувањето: 136 х 44 х 9 смШифри: - Црно/Кафена: 502.484.28- Бела: 102.427.39НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  3,390 ден.

  Додади

  Ikea Kullen - Фиокар со 2 фиоки

  Од Ikea

  Ширина: 35 смДлабочина: 40 смВисина: 49 смМатеријал: ИверицаТежина: 10 кгДимензии на пакувањето: 63 х 39 х 8 смШифра: 803.092.41НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  2,190 ден.

  Додади

  Ikea Kullen - Фиокар со 3 фиоки

  Од Ikea

  Ширина: 70 смДлабочина: 40 смВисина: 72 смМатеријал: ИверицаТежина: 20 кгДимензии на пакувањето: 75 х 41 х 12 смШифра: 603.092.37НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  450 ден.

  Додади

  Ikea Rast - Фиокар со 3 фиоки

  Од Ikea

  Ширина: 62 смДлабочина: 30 смВисина: 70 смМатеријал: ДрвоТежина: 14.5 кгДимензии на пакувањето: 80 х 62 х 7 смШифра: 753.057.09НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  2,000 ден.

  Додади

  Ikea Latt - Детска масичка со две столчиња

  Од Ikea

  Димензии на масичка: 63 х 48 х 45 смДимензии на столче: 28 х 28 х 28 смМатеријал: ДрвоТежина: 6 кгДимензии на пакувањето: 66 х 47 х 7 смШифра: 501.784.11НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  2,390 ден.

  Додади

  Ikea Mammut - Детско столче

  Од Ikea

  Ширина: 39 смВисина: 67 смДлабочина: 26 смМатеријал: Полипропиленска пластикаТежина: 2 кгДимензии на пакувањето: 45 х 39 х 13 смБои:- Црвена: 403.653.66- Бела: 403.653.71- Розева: 803.823.21НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  150 ден.

  Додади

  Ikea Tarno - Столица

  Од Ikea

  Материјал: Дрво, челикДимензии: 39 х 40 х 79 смШифра: 900.954.28 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,390 ден.

  Додади

  Ikea Not - Ламба

  Од Ikea

  Материјал: ABS пластика, полипропиленска пластика, челикВисина: 175 смДијаметар на основата: 26 смДијаметар на ламбата: 28 смДолжина на кабел: 1.9 мТежина: 2.89 кгДимензии на пакувањето: 37 х 29 х 13 смШифрa:- Црна: 201.398.74НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  150 ден.

  Додади

  Ikea Kullen - Фиокар со 5 фиоки

  Од Ikea

  Ширина: 70 смДлабочина: 40 смВисина: 112 смМатеријал: ИверицаТежина: 20 кгШифра: 203.936.62НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  870 ден.

  Додади

  Ikea Mulig - Закачалка за облека

  Од Ikea

  Ширина: 99 смДлабочина: 46 смВисина: 151 смМаксимална тежина: 20 кгМатеријал: Челик, полипропиленска пластикаТежина: 3 кгДимензии на пакувањето: 124 х 24 х 3 смШифра: 601.794.34НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  890 ден.

  Додади

  Ikea Dagotto - Потпирач за нозе

  Од Ikea

  Ширина: 38 смДлабочина: 49 смВисина: 15 смМаксимална тежина: 20 кгМатеријал: Рамка: Хромиран челикОснова: ABS пластикаТежина: 1.5 кгДимензии на пакувањето: 49 х 31 х 4 смШифра: 402.409.89НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,090 ден.

  Додади

  Ikea Brusali - Биро 90x52x73 cm

  Од Ikea

  Биро со три вградени полици.Ширина: 90 смДлабочина: 52 смВисина: 73 смМатеријал: ИверицаТежина: 22 кгДимензии на пакувањето: 94 х 53 х 9 смШифра: 703.023.01НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  4,990 ден.

  Додади

  Ikea Pinnig - Закачалка со три полици

  Од Ikea

  Закачалка со три полици.Ширина: 90 смДлабочина: 37 смВисина: 193 смМатеријал: ЧеликТежина: 20 кгДимензии на пакувањето: 148 х 45 х 8 смШифра: 203.297.89НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  7,290 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје