• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Боја:

  Боја

  Боја

  Од Giggles

  Giggles - Водоотпорен лигавник

  Од Giggles

  Едни од најубавите спомени со Вашето најмило се моментите кога пробувате нови вкусови и кашички. Со овој водоотпорен силиконски лигавник можете да бидете сигурни дека секој од тие моменти ќе биде забавен, а чистењето нема да претставува никаков проблем. Уживајте во секое хранење каде и да сте!Лигавникот е направен од силикон, водоотпорен е и безбеден дури и за најмалите. Доволно е флексибилен за да не му прави никаква нелагодност на Вашето дете при хранењето. На долниот дел има џеб кој ги собира сите течности и остатоци од храна, а облеката на Вашето дете ќе остане сува и чиста. Копчињата на горниот дел овозможуваат прилагодување на големината, со што совршено ќе одговара на Вашето дете и ќе можете да го користите подолго време. Нема потреба од перење, само пребришете со влажно марамче, кујнска хартија или крпа, а за темелно чистење можете да го измиете и со сјај, исплакнете и лигавникот ќе биде совршено чист!  400
  129 ден.

  Додади

  Giggles - Кенгур носилка

  Од Giggles

  Кога детето е мало сака да биде колку што може поблиску до своите родители, да го слуша нивниот глас и да ја чувствува нивната топлина. Кенгур носилката е совршена за Вашето дете ќе се чувствува безбедно и сигурно и ќе биде блиску до Вас кога идете на прошетка, шопинг или вршејќи ги секојдневните обврски. Носилката е многу практична и лесно се става и вади.Со флексибилните затегачи можете да ги прилагодите димензиите на носилката за макисмална удобност на Вас и Вашето дете.- Возраст: 3 - 12 месеци- Максимална тежина: до 9 kg- Должина на лентата: 115 cm- Материјал: Nylon- Димензии на перничката: 8 x 6 cm  999
  510 ден.

  Додади

  Giggles - Заштитна капа за бањање на бебе

  Од Giggles

  Удобно капче за најмалите! Со оваа заштитна капа уживајте во секое капење на Вашето најмило! Вашето дете ќе ужива во капење без солзи и без вода во ушињата. Заштитната капа е направена од EVA пена која се одликува со извонредна мекост, а истовремено е издржлива и цврста. На задната страна се поставени копчиња за прилагодување на големината.Наменета е за деца од 0 до 5 годишна возраст.Димензии на внатрешен дел во најширока позиција на закопчување: 15.5 х 15 cmДимензии на надворешен дел: 31.5 х 28 cm  299
  99 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје