• Држава  Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Боја

  Поврзување

  Конектор

  Вид безжично поврзување

  Дизајн

  Боја

  Аудио

  Микрофон

  Време на слушање

  Време на пауза (standby)

  Далечина на сигнал

  Можат да се користат и како жични

  Неутрализација на бучава

  Водоотпорност

  Намена

  Должина на кабел

  Гаранција

  Од Gembird

  Gembird WM-37RT-01 - Прилагодлив држач за ТВ 17"-37"

  Од Gembird

  Позиционирајте го Вашиот екран совршено и едноставно со овој држач за телевизор. Лесниот и едноставниот дизајн вклучува: Карактеристики: Прилагодлив челичен држач Боја: црна Големина на екран: 17”-37” Тежина: 40кг Димензии: 233 X 69 / 255 X 255  999
  749 ден.

  Додади

  Gembird WM-70T-01 - Прилагодлив држач за ТВ 32"-70"

  Од Gembird

  Прилагодлив челичен држач Боја: црна Големина на екран 32”-70” Тежина 50кг Агол на навалување од -15 – 15° Димензии: 700 X 203 / 420 X 280 X  899
  599 ден.

  Додади

  Gembird TA-CHW-02 - Флексибилен држач за телефон

  Од Gembird

  Универзален држач за телефони за во кола - Погоден за телефони со ширина од 40мм до 100мм - Поставување со вакумска лепенка на било кој прозор во автомобилот - Флексибилен врат со должина од 190 mm  299
  199 ден.

  Додади

  Gembird WM-80RT-01 - Прилагодлив држач за ТВ 32"-80"

  Од Gembird

  Боја: црна Фиксен челичен Големина на екран 32”-80” Тежина на телевизор до 50кг Тежина 5,9кг  2,499
  2,099 ден.

  Додади

  Gembird GHS-01 - Гејмерски слушалки

  Од Gembird

  Гејмерски слушалки со одличен квалитет на звук и издржливост специјално дизајнирани да бидат максимално удобни за долгите саати поминати во светот на видео игрите. Функции и технички спецификации: - Елегантен дизајн со големи меки перничиња покриени со еко кожа - Kопче за регулирање на јачина на звук - Динамика на звук: 108 dB ± 3 dB S.P.L на 1kHz - Импенданса: 32 оми - Фреквентен опсег: 20 - 20.000 Hz - Чувствителност на микрофон: -54 dB ± 3 dB  699
  499 ден.

  Додади

  Gembird Los Angeles - Слушалки

  Од Gembird

  Стерео слушалки со микрофон. Елегантен дизајн во бела или црна боја, лесно прилагодливи за секој. Функции и технички спецификации: - Конектор: Stereo + microphone - Динамика на звук (1kHz): 105 +/-3 dB - Импенданса: 32 ohm +/-15% - Звучници: 40мм дијаметар, 16U MYLAR - Фреквентен опсег: 20 - 20000 Hz - Влезна моќност: до 100 MW - Дисторзија: < 3 % на 1KHz 40mW  599
  399 ден.

  Додади

  Gembird MHP-903 - Слушалки

  Од Gembird

  Слушалки со весел дизајн кој претставува интересен спој на модерната техника и ретро стилот. Лесно прилагодлива должина за поголема удобност. Функции и технички спецификации: - Динамика на звук: 108 dB - Импеданса: 32 ohm - Фреквентен опсег: 20 - 20.000 Hz  499
  379 ден.

  Додади

  Gembird MHP-FCO-GW - Слушалки

  Од Gembird

  Слушалки на преклоп со ултра модерен дизајн. Практични за складирање и со лесно прилагодлива должина за максимална удобност. Функции и технички спецификации: - Динамика на звук: 108 dB - Импеданса: 32 ohm - Фреквентен опсег: 20 - 20.000 Hz  599
  399 ден.

  Додади

  Gembird MHS-002 - Слушалки со микрофон

  Од Gembird

  Стерео слушалки со микрофон и едноставен “слим“ дизајн. Овие слушалки се погодни за секој кој не сака големи и тешки слушалки. Мали и компактни, ќе Ви се најдат при рака секогаш кога ќе имате потреба. Функции и технички спецификации: - Динамика на звук: 105 +/-3 dB - Импеданса: 32 ohm - Звучници: 40 мм дијаметар - Фреквентен опсег: 20 - 20.000HZ - Влезна моќност: до 150 MW  499
  299 ден.

  Додади

  Gembird MHS-5.1-001 - Слушалки со микрофон

  Од Gembird

  Стерео слушалки извонреден квалитет на звук и “Virtual 5.1 surround“ аудио технологија. Секој момент е вистинско уживање со овие слушалки. Функции и технички спецификации: - Динамика на звук: 105 +/-3 dB - Импенданса: 32 ohm - Фреквентен опсег: 20 - 20.000 Hz - Влезна моќност: до 150 MW - Копче за контрола на јачина на звук  999
  699 ден.

  Додади

  Gembird Berlin - Bluetooth слушалки

  Од Gembird

  Безжични bluetooth слушалки со одличен квалитет на звук! Функциите на овие слушалки се вистинскиот избор за оние кои уживаат во hi-tech уреди. Функции и технички спецификации: - Напредна DSP технологија за намалување на шум - Автоматски го прекинува звукот на музиката при дојдовен телефонски повик - Мултифункционално копче, контрола на јачина и индикатор за батеријата - Гласовни наредби (вклучување/исклучување, дојдовен повик и сл.) - Динамика на звук: 93 dB - Импенданса: 32 ohm - Фреквентен опсег: 20 - 20.000 Hz - Звучници: 40 мм дијаметар - Микрофон: 360 degrees omni-directional - Копче за контрола на јачина на звук - Димензии: 170 x 175 x 70мм  1,199
  899 ден.

  Додади

  Gembird MHS-001 - Слушалки со микрофон

  Од Gembird

  Стерео слушалки со одличен микрофон. Елегантен дизајн во сјајно бела или сјајно црна боја, лесно прилагодливи за секој. Функции и технички спецификации: - Динамика на звук (1kHZ) : 105 +/-3 dB - Импенданса: 32 OHM +/-15% - Звучници: 40мм дијаметар, 16U MYLAR - Фреквентен опсег: 20 - 20000 Hz - Влезна моќност: до 100 mW - Дисторзија: < 3 % на 1kHz 40mW - Микрофон: Кондензаторски omni-directional; Осетливост: -58 ± 3 dB(0 dB=1V/uBar), -38 dB (0 dB=1V/Pa), 30 - 16000Hz  599
  449 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје