• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Бренд

  Систем

  Од Dynamic

  Dynamic 6139 - Хоризонтален калорифер

  Од Dynamic

  Моќност: 2000 W2 степени на моќностКористи вентилатор за издувување на топлинатаТермо регулаторЗаштита од прегревањеГаранција 1 година  960
  799 ден.

  Додади

  Dynamic 2586 - Вертикален калорифер

  Од Dynamic

  Моќност: 2000 W2 степени на моќностКористи вентилатор за издувување на топлинатаТермо регулаторЗаштита од прегревањеГаранција: 6 месеци  680
  599 ден.

  Додади

  Dynamic 2582 - Греалка конвектор

  Од Dynamic

  Моќност: 750/1500 W2 степени на моќностУлтра тивок вентилаторТермо регулаторГаранција: 1 година  1,699
  1,399 ден.

  Додади

  Dynamic IFH02-50 - Тајфун трофазен

  Од Dynamic

  Тајфун 5000W IFH02-50 Трофазен-Напон 400V~50Hz-Моќост: 5000W-Подесување: 3(30w,2500w,5000w)-Шифра:495312 месеци гаранција

  7,099 ден.

  Додади

  Dynamic 6072 - Индустриски вентилатор

  Од Dynamic

  Индустриски вентилатор со големина од 18 инчи.Гаранција: 1 годинаМетална перка3 брзини на дувањеПрилагодлива висинаКружна подлогаДимензии 62 x 52 x 17 смШифра: 6072  1,699
  1,299 ден.

  Додади

  Dynamic 8632 - Вентилатор на вода

  Од Dynamic

  Напон: 220-240V 50HzМоќност: 100WБрзини на вентилаторот: 3(ниска,средна и висока)Функција за осцилирањеПреграда за вода: 1.5л капацитетПотрошувачка на вода: 200мл/часДалечински управувачОвлажнувач на воздухТркалца за полесно движењеРаспрскува пареаГаранција: 1 годинаМоделот е статиченВисина: 1,3м  5,999
  4,790 ден.

  Додади

  Dynamic 7392 - Подвижен разладувач и овлажнувач на воздух

  Од Dynamic

  Напон: 220-240V 50HzМоќност: 60WПроток на воздух 25м кубни/минКапацитет на сад за вода: 10лПотрошувачка на вода: 300 мл/часОвлажнувач на воздухГаранција: 1 годинаНаменета за простории до 40 метри квадратниДимензии: 30 * 40 * 60 см (д*ш*в)  5,549
  4,290 ден.

  Додади

  Dynamic 7482 - Конвектор греалка

  Од Dynamic

  Моќност: 750W/1250W/2000WРотационен прекинувачДимензии: 600*390 Прилагодлив термостатотБезбедно термичко исклучувањеЗаштита од прегревањеИндикаторско светлоВградени рачки за носење24-часовен тајмерТурбо вентилатор (опционално)Метален дизајнГаранција: 1 година  1,999
  1,599 ден.

  Додади

  Dynamic 7487 - Ѕидна греалка

  Од Dynamic

  Моќост: 2000WНапон AC220-240VФреквенција 50/60HzДимензии: 570*170*260 Самостојна или монтирана на ѕидЗаштита од прегревањеПрилагодлива контрола на термостатотСо далечински управувачIP20 водоотпоренГаранција: 1 година  2,499
  2,199 ден.

  Додади

  Dynamic 7480 - Панелна греалка

  Од Dynamic

  Моќост: 2000WДимензии: 965*130*470Гаранција: 1 година Самостојна или монтирана на ѕидСо далечински управувачПрилагодлива контрола на термостатотЗаштита од прегревањеIP24 водоотпоренАлуминиумски елемент за греењеГаранција: 1 година  3,699
  3,399 ден.

  Додади

  Dynamic 7481 - Панелна греалка

  Од Dynamic

  Моќост: 2000WКалено стакло однапредIP24 водоотпоренПрилагодлива контрола на термостатотЗа заштита од прегревањеСамостојна или монтирана на ѕидАлуминиумски елемент за греењеГаранција: 1 година

  3,999 ден.

  Додади

  Dynamic 7484 - Кварцна греалка

  Од Dynamic

  Моќост: 2000WНапон 220-240VФреквенција (50Hz)Гаранција: 1 година  3,499
  2,999 ден.

  Додади

  Dynamic 7485 - Кварцна греалка

  Од Dynamic

  Моќост: 2000WНапон: 220-240VФреквенција (50Hz)IP24 водоотпоренМонтирање на ѕидЗаштита: се исклучува при падСамостојна или монтирана на ѕидГаранција: 1 година  3,199
  2,699 ден.

  Додади

  Dynamic 7483 - Кварцна греалка

  Од Dynamic

  Моќост: 2000WНапон: 220-240VФреквенција (50Hz)Со далечинскоIP26 водоотпоренМонтирање на ѕидГаранција: 1 година  6,780
  5,850 ден.

  Додади

  Dynamic 7486 - Кварцна греалка

  Од Dynamic

  Моќост: 1500WIP24 водоотпоренДимензии: 545*545*350Гаранција: 1 година  4,100
  3,399 ден.

  Додади

  Dynamic 5893 - Плинска греалка

  Од Dynamic

  - База: 454mm x 86mm(H) - Резервоар: 378mm x 780mm(H) - Горилник: 262mm x 540mm(H) - Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H) - Рефлектор: 813mm Средна потрошувачка: 870g/hr - Вкупна тежина: 20.5kg - Гориво: LPG гас- Боја: Црна- Гаранција: 1 година  10,799
  8,999 ден.

  Додади

  Dynamic 5894 - Плинска греалка

  Од Dynamic

  - База: 454mm x 86mm(H) - Резервоар: 378mm x 780mm(H) - Горилник: 262mm x 540mm(H) - Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H) - Рефлектор: 813mm Средна потрошувачка: 870g/hr - Вкупна тежина: 20.5kg - Гориво: LPG гас- Боја: Сива- Гаранција: 1 година  10,799
  8,999 ден.

  Додади

  Dynamic 5895 - Плинска греалка

  Од Dynamic

  - База: 454mm x 86mm(H) - Резервоар: 378mm x 780mm(H) - Горилник: 262mm x 540mm(H) - Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H) - Рефлектор: 813mm Средна потрошувачка: 870g/hr - Вкупна тежина: 20.5kg - Гориво: LPG гас- Боја: Росфрај- Гаранција: 1 година  14,999
  12,600 ден.

  Додади

  Dynamic 5896 - Плинска греалка

  Од Dynamic

  - Гориво: LPG гас- Средна потрошувачка: 870g/hr- Гаранција: 1 година  33,599
  27,999 ден.

  Додади

  Dynamic 2573 - Кварцна греалка

  Од Dynamic

  - Моќност: 500W / 1000W / 1600W - 3 степени на моќност- Исклучување при пад- Вентилатор- Ладно куќиште- Гаранција: 1 година  1,449
  1,199 ден.

  Додади

  Dynamic 2579 - Кварцна греалка

  Од Dynamic

  - Моќност: 400W / 800W / 1200W- 3 степени на моќност- Исклучување при пад- Рачка за носење- Гаранција: 1 година  959
  799 ден.

  Додади

  Dynamic 2578 - Кварцна греалка

  Од Dynamic

  - Моќност: 400W / 800W- 2 степени на моќност- Контрола со повлекување- Можност за поставување на ѕид- Гаранција: 1 година  959
  799 ден.

  Додади

  Dynamic HPB-2N - Панелна греалка

  Од Dynamic

  - Моќност: 650W- Термостат- Заштита од прегреаност- Нее замрзнува- Водоотпорност: IPX4- Гаранција: 1 годинаШифра: 2575  2,399
  1,999 ден.

  Додади

  Dynamic 7488 - Греалка Сушара

  Од Dynamic

  - IP21 водоотпорност- Се монтира на ѕид- Напон 220-240V(50Hz)- Моќност: 2000W- Фреквенција (50Hz)- Гаранција: 1 година  2,879
  2,399 ден.

  Додади

  Dynamic 8255 - Плинска греалка

  Од Dynamic

  - Тип на гас: LPG- Притисок: 2.8kPa- Излезна топлина(kw): 1.4 (ниска), 2.8 (средна), 4.2 (висока)- Потрошувачка на гас (g/hr): 100 (мининална), 200 (средна), 300 (максимална)- Гаранција: 1 година- Димензии: 42 x 29,5 x 73- Moже да загрее од 20-70 м2  5,099
  3,999 ден.

  Додади

  Dynamic DS 6W - Уред против инсекти

  Од Dynamic

  АBS пластична површинаЗа површина: 30м2Влезен напон: 220-240V50Hz6WНапон за уништување 800-1000VШифра: 9105  799
  599 ден.

  Додади

  Dynamic DS 43W - Уред против инсекти

  Од Dynamic

  Површина од алуминиумЕлектрофореза третманЗа површина: 100m2Влезен напон: 220-230V50Hz43WНапон за уништување 2000-2200VШифра: 9106  1,899
  1,399 ден.

  Додади

  Dynamic SF-10 - Вентилатор 16''

  Од Dynamic

  Вентилатор со големина од 16 инчи.Напон: 220V - 50Hz3 БрзиниПодесување на висинаОсцилирачки движењаШифра: 9156  1,249
  899 ден.

  Додади

  Dynamic 9353 - ПТЦ греалка

  Од Dynamic

  Волтажа 220-240VФреквенција 50/60HzПотребна моќ 2000WПодесувања1000/1000/2000WГаранција: 1 година

  1,499 ден.

  Додади

  Dynamic OFH01 - Радијатор

  Од Dynamic

  Шифра: 9354Гаранција: 1 година

  3,199 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје