• Држава Македонија
 • Филтри

  Бои

  Од CarCam

  Sport HD DV - Водоотпорна камера

  Од CarCam

  Ако сте спортист или само сакате да ги снимите или сликнете вашите омилени моменти, спортската камера ќе ви го овозможи со вклучени додатоци за кацига, водоотпорна маска, додатоци за вградување на велосипед, полнач, USB кабел и упатство.Спецификации:- Сензор на слика: 12 Мега пиксели CMOS - Sensor - Резолуција на сликање: Максимум 12 MP (4032*3024 pixels)- Резолуција на снимање: 1920*1080 пиксели (130 fps)1280*720 пиксели (60 fps)- Формат на компресирање: H.264- Широко аголни леќи: 170 степени HD широки леќи- Водоотпорност до 30 метри- Мулти јазично мени- Меморија: користи micro SD картичка до 32GB (не е вклучена во пакетот)- Батерија: 900mAh (околу 1 час непрекинато користење)- Влез/Излез: Micro USB- Димензии: 59.2 х 29.8 х 41.1 милиметриГаранција: 12 месеци

  2,499 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје