• Држава  Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Од Bestway

  Bestway Детски Базен 54118

  Од Bestway

  Детскиот базен Bestway The Big Lagoon е идеален за во двор или за тераса. Базенот има специфичен облик, со лесен начин на монтажа и лесен начин на празнење на водата поради тоа што има вграден вентил за одлив на водата. Базенот има широки ивици со што пружа додатна сигурност. Во овој сет добивате и делови за поправка на базенот. Димензии: 262x157x46 cm Капацитет на вода: 544l  2,099
  1,850 ден.

  Додади

  Bestway, Семеен базен 54005

  Од Bestway

  Базенот за двор BESTWAY 54005 е идеален за двор или за поголема тераса. Базенот BESTWAY е многу едноставен за монатажа, а исто така и за празнење, бидејќи во себе има вграден вентил за отпуштање на водата. Овој базен има широки ивици, а со тоа пружа додатна сигурност. Во сетот на овој базен се добива и сет делови за поправка. Димензија: 201x150x51cm Волумен: 450 l Содржина: базен, сет делови за поправка  1,999
  1,375 ден.

  Додади

  Bestway Семеен Базен 54117

  Од Bestway

  Фамилијарен базен за целото семејство наменет за релаксација и уживање! Лесен за употреба и надувување со димензии 262cm x 157cm x 46cm. Базенот има меки гумени ѕидови со што се на овој начин е загарантирана сигурноста на децата. Базенот е лесен за транспорт бидејќи се вклопува и ќе биде како мал пакет, нема да зафаќа многу простор. Забава за целото семејство во летните периоди само со Bestway базените. Сетот содржи: -Базен -Делови за поправки Димензии: 262 x 157 x 46cm Капацитет на вода : 542l Тежина: 4,1kg  1,799
  1,580 ден.

  Додади

  Bestway 57252 - Семеен базен

  Од Bestway

  Базенот за во двор BestWay Fast е основна варијанта на домашен базен. Доволно е голем за да се опуштите а и е идеален за деца бидејќи не е премногу длабок. Базенот е направен од трослоен Tritech™ материјал кој е доста флексибилен. За полесно празнење на водата базенот поседува одвод. Материјал: Tritech™ трослоен материјал Димензии: 198*51 цм Количина: 1126 л (80% полнење) Тежината на празен базен е 4 кг  1,899
  1,750 ден.

  Додади

  Bestway 57265 - Семеен базен

  Од Bestway

  Базенот Bestway Fast сет 57265 е основна варијанта да домашен базен, кој може додатно да се опреми и со филтер пумпа. Доволно е голем за да се опуштите а и е идеален за деца бидејќи не е премногу длабок. Базенот е направен од трослоен Tritech™ материјал кој е доста флексибилен. За полесно празнење на водата базенот поседува одвод. Материјал: Tritech™ трослоен материјал Димензии: 244x66 cm Капацитет на вода: 2300 l Тежина на празен базен: 5,5 kg  2,699
  2,450 ден.

  Додади

  Bestway 57268 - Семеен базен

  Од Bestway

  Базенот BESTWAY Fast set 57268 е основна верзија на домашен базен кој поседува филтер пумпа. Доволно е голем за опуштање во летните денови, а исто така не е премногу длабок, такашто е идеален за семејства со мали деца. Базенот е направен од трослоен материјал Tritech™ кој е квалитетен и отпорен на затегнувања. За полесно празнење базенот поседува и вентил за одвод на водата. Материјал: Tritech™ трослоен материјал Димензии: 244x66 cm Капацитет на вода: 2300 l Тежина на празен базен: 7.5 kg Филтер Пумпа: 220-240V

  4,199 ден.

  Додади

  Bestway 57270 - Семеен базен

  Од Bestway

  Базенот BESTWAY Fast set 57270 е подлабока варијанта на базен наменета за целото семејство, а идеален е и за оние кои сакаат едноставна и брз монтажа. Овој семеен базен поседува фитер - пумпа чиј проток на вода е 2006 l/h. Изработен е од трослоен материјал Tritech™ кој гарантира долговечност. Базенот содржи и вентил за одвод на вода, што го олеснува неговото празнење. Материјал: Tritech™ трослоен материјал Димензии: 305 x 76 cm Капацитет на вода: 3638 l Тежина на празен базен: 9,5 kg Филтер пумпа: 220-240 V

  4,899 ден.

  Додади

  Bestway 57273 - Семеен базен

  Од Bestway

  Базенот BESTWAY Fast set 57273 е подлабока варијанта на базен наменета за целото семејство, а идеален е и за оние кои сакаат едноставна и брз монтажа. Изработен е од трослоен материјал Tritech™ кој гарантира долговечност. Базенот содржи и вентил за одвод на вода, што го олеснува неговото празнење. Материјал: Tritech™ трослоен материјал Димензии: 366 x 76 cm Капацитет на вода: 5377 l Тежина на празен базен: 13 kg  4,499
  4,375 ден.

  Додади

  Bestway 57274 - Семеен базен

  Од Bestway

  Базенот BESTWAY Fast set 57274 е подлабока варијанта на базен наменета за целото семејство, а идеален е и за оние кои сакаат едноставна и брз монтажа. Овој семеен базен поседува фитер - пумпа чиј проток на вода е 1249 l/h. Изработен е од трослоен материјал Tritech™ кој гарантира долговечност. Базенот содржи и вентил за одвод на вода, што го олеснува неговото празнење. Материјал: Tritech™ трослоен материјал Димензии: 366 x 76 cm Капацитет на вода: 5377 l Тежина на празен базен: 14,5 kg Филтер пумпа: 220-240 V

  6,199 ден.

  Додади

  Bestway Душек пливање 43040

  Од Bestway

  Душекот за пливање Bestway 43040 наменет за уживање на брановите или пловење над вода. Овој удобен душек за пливање е направен од квалитетен винил материјал и е достапен во две бои. Димензиите на душекот се 188 x 71cm, и може да поднесе тежина од 90кг. Душекот е со провиден горен дел и сребрено рефлектирачко дно и со две воздушни комори. Во случај да дојде до несакани случувања како дупнување, кинење, сетот за лепење кој го добивате ќе Ви помогне. Димензии: 188 x 71 cm Капацитет на тежина: 90kg Материјал: винил Боја: плава и портокалова

  449 ден.

  Додади

  Bestway Топка за седење 75010

  Од Bestway

  Фотелјата Bestway во облик на фудбалска топка е наменета за сите фудбалски фанови без обзир на возраста. Дочекајте го спремни Светското Првенство во фудбал - гледањето натпревар ќе биде многу позабабно од вообичаено. Фотелјата е практична за сите активности и патувања, бидејки нејзиното надувување и издувување е многу лесно. А нејзиниот Ергономски дизајн со воздушни прегради ќе Ви овозможи удобност при седењето. Димензии: 114x112x71 цм Материјал: Винил

  999 ден.

  Додади

  Bestway Ножна пумпа 62023

  Од Bestway

  Ножната пумпа Air step BESTWAY 15 cm е практична пумпа која се користи за надувување и издувување на мали базени, топки, душеци, чамци... Користењето е лесно, со помош на 3-те вентили кои ги добивате со неа многу лесно можете да ја користите за сите видови играчки и базени на надувување. Пумпата овозможува максимален проток на воздух за брзо надувување или издувување, а сето тоа само за неколку минути. Димензии: 23 x 15цм  349
  320 ден.

  Додади

  Bestway Семеен базен 57313

  Од Bestway

  Базенот BESTWAY Fast set 57313 е подлабока варијанта на базен наменета за целото семејство, а идеален е и за оние кои сакаат едноставна и брз монтажа. Овој семеен базен поседува фитер - пумпа чиј проток на вода е 2006 l/h. Изработен е од трослоен материјал Tritech™ кој гарантира долговечност. Базенот содржи и вентил за одвод на вода, што го олеснува неговото празнење. Материјал: Tritech™ трослоен материјал Димензии: 457 x 87 cm Капацитет на вода: 7120 l Тежина на празен базен: 16,5 kg Филтер пумпа: 220-240 V

  8,899 ден.

  Додади

  Bestway Семеен базен 57266

  Од Bestway

  Базенот BESTWAY Fast set 57266 е подлабока варијанта на базен наменета за целото семејство, а идеален е и за оние кои сакаат едноставна и брз монтажа. Изработен е од трослоен материјал Tritech™ кој гарантира долговечност. Базенот содржи и вентил за одвод на вода, што го олеснува неговото празнење. Материјал: Tritech™ трослоен материјал Димензии: 305 x 76 cm Капацитет на вода: 6665 l Тежина на празен базен: 16,5 kg  3,199
  3,125 ден.

  Додади

  Bestway Детскa играчка за во базен 52152

  Од Bestway

  Совршена забава за деца за летните периоди! Базенот има сигурносен вентил и е изработен од цврст претходно тестиран материјал, винил. Карактеристично за оваа играчка на надувување е тоа што има вградено песок за стабилност. Играчката доаѓа во три бои и тоа плава, сива и жолта. Уживајте во насмевката и во среќата на Вашето дете, која оваа играчка ја изнудува.

  199 ден.

  Додади

  Bestway, Семеен базен 54006

  Од Bestway

  Базенот за двор BESTWAY 54006 е идеален за двор или за поголема тераса. Базенот BESTWAY е многу едноставен за монатажа, а исто така и за празнење, бидејќи во себе има вграден вентил за отпуштање на водата. Овој базен има широки ивици, а со тоа пружа додатна сигурност. Во сетот на овој базен се добива и сет делови за поправка. Димензија: 262x175x51cm Волумен: 450 l Содржина: базен, сет делови за поправка

  1,699 ден.

  Додади

  Bestway Семеен базен 54009

  Од Bestway

  Базенот за двор BESTWAY 54009 е идеален за двор или за поголема тераса. Базенот BESTWAY е многу едноставен за монатажа, а исто така и за празнење, бидејќи во себе има вграден вентил за отпуштање на водата. Овој базен има широки ивици, а со тоа пружа додатна сигурност. Во сетот на овој базен се добива и сет делови за поправка. Димензија: 305x183x56cm Волумен: 450 l Содржина: базен, сет делови за поправка

  2,199 ден.

  Додади

  Bestway Фамилијарен базен 54158

  Од Bestway

  Bestway, фамилијарен базен за целото семејство! Прекрасен базен со повеќе функциии за одмор и уживање. Базенот располага со едно седиште кое е вградено од назад на базенот и едно седиште кое се одвојува и може да се извади од базенот. Сите овие додатоци, заедно со делови за поправка ги добивате во склоп на базенот. Материјалот од кој е направен базенот е цврст и претходно тестиран, винил. За сигурноста на базенот се задолжени сигурносните вентили.

  2,899 ден.

  Додади

  Bestway Детски базен 51041

  Од Bestway

  Детски базен за Вашите најмали наменет за релаксација и уживање! Лесен за употреба и надувување со димензии 170x53. Базенот има меки гумени ѕидови со што на овој начин е загарантирана сигурноста на децата. Базенот е лесен за транспорт бидејќи се вклопува и ќе биде како мал пакет, нема да зафаќа многу простор. Овозможете забава за Вашите најмали во летните периоди само со Bestway базените. Сетот содржи: -Базен -Делови за поправки Димензии: 170x53 Капацитет на вода: 445 l

  1,199 ден.

  Додади

  Bestway Детски базен 51080

  Од Bestway

  Детски базен за Вашите најмали наменет за релаксација и уживање! Лесен за употреба и надувување со димензии 1520 x 1520mm. Базенот има меки гумени ѕидови во сива боја, со што на овој начин е загарантирана сигурноста на децата. Базенот е лесен за транспорт бидејќи се вклопува и ќе биде како мал пакет, нема да зафаќа многу простор. Овозможете забава за Вашите најмали во летните периоди само со Bestway базените. Сетот содржи: -Базен -Делови за поправки Димензии: 152 x 152 см, а висина 43 см Капацитет на вода: 512 l Боја: сива  999
  940 ден.

  Додади

  Bestway Детски базен 51124

  Од Bestway

  Детски базен за Вашите најмали наменет за релаксација и уживање! Лесен за употреба и надувување со димензии 1120 x 1120mm. Базенот има меки гумени ѕидови со што на овој начин е загарантирана сигурноста на децата. Во овој сет на базен добивате една гума за пливање како и гумена топка со што забавата е уште поголема. Базенот е лесен за транспорт бидејќи се вклопува и ќе биде како мал пакет, нема да зафаќа многу простор. Овозможете забава за Вашите најмали во летните периоди само со Bestway базените. Сетот содржи: -Базен -Делови за поправки -Гумена топка -Гума за пливање Димензии: 1120 x 1120mm Капацитет на вода: 137 l  499
  450 ден.

  Додади

  Bestway Детскa играчка за во базен 52121

  Од Bestway

  Детска шарена играчка на надувување наменета за игра на базен или во вода. Со оваа детска играчка Вашето најсакано ќе биде сигурно и среќно. За сигурноста говори тоа што е изработена од цврст претходно тестиран материјал, винил, и има поставено сигурносни вентили. Горниот дел е покриен, со што го штити Вашето најсакано од сончевите зраци. Во склоп на играчката добивате 50 топки кои ќе придонесат за поголема забава. Оваа играчка не е наменета за деца под 2 години. Димензии: 1370mm 990mm 94cm

  2,099 ден.

  Додади

  Bestway Топка 91001

  Од Bestway

  Безбедносен вентил за надувување и издувување Материјал: Винил  149
  120 ден.

  Додади

  Bestway Гума за пливање 98003

  Од Bestway

  Безбедносен вентил за надувување и издувување Материјал: Винил Димензии; 56 cm  149
  125 ден.

  Додади

  Bestway Гума за пливање 91040

  Од Bestway

  Безбедносен вентил за надувување и издувување Материјал: Винил Димензии; 56 cm  149
  120 ден.

  Додади

  Bestway Гума за пливање 91043

  Од Bestway

  Безбедносен вентил за надувување и издувување Материјал: Винил Димензии; 56 cm  149
  125 ден.

  Додади

  Bestway Гума за пливање 93202

  Од Bestway

  Безбедносен вентил за надувување и издувување Материјал: Винил Димензии; 56 cm  149
  125 ден.

  Додади

  Bestway Мускули за пливање 91002

  Од Bestway

  Безбедносен вентил за надувување и издувување Материјал: Винил  149
  125 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје