• Држава  Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Од Altabebe

  Altabebe - Заштита за автомобилско седиште

  Од Altabebe

  Карактеристики: -заштита за седиштето од нечистотии и гребнатини; -две мрежести прегради за играчки или грицки; -направена во согласност со системот за безбедносни појаси; -издржлива, лесна чистење и се прицврстува со помош на лента.  1,999
  1,199 ден.

  Додади

  AltaBeBe - Подлога за патување

  Од Altabebe

  Карактеристики: - Одговара на сите детски седишта и колички за патување; - Два големи странични, мрежени џебови, - Две странични гумички за прицврстување на играчките; - Прицврстена горна подлога за оставање на предметите во текот на патувањето.  1,499
  999 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје