Ги покрива сите агли и делува на 360 степени благодарение на трослојниот филтер.

360° цилиндричниот филтер го третира воздухот буквално од секој агол за разлика од обичните прочистувачи на воздух. 

ПОСТОЈАНО СЛЕДЕЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ
НА ВОЗДУХОТ ВО ВАШИОТ ДОМ

КОНТРОЛА / ВКЛУЧУВАЊЕ / ИСКЛУЧУВАЊЕ


како и промена на различен режим на уредот за прочистување се прави со помош на Вашиот смарт телефон кој со самата синхронизација на мобилната апликацијата служи како далечинско за управување на уредот. Дополнително, уредот за прочистување овозможува мерење на загаденост, влажност и температура на воздухот во Вашиот дом.

Smart апликација

ЦИЛИНДРИЧНИОТ ФИЛТЕР од 360° овозможува поефикасно прочистување на воздухот во споредба со конвенционалните воздушни прочистувачи. Нуди висока стапка на чист воздух од 310m3 / h (Clean Air Delivery Rate - CADR) и потребни се САМО 10 МИНУТИ за дистрибуирање на прочистениот воздух во Вашата просторија.

Чист воздух за 10 минути!

* ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЈАТА НА ФИЛТЕРОТ ВО ПРОЧИСТУВАЧОТ ЗА ВОЗДУХ, ОВОЗМОЖУВА ФИЛТРИРАЊЕ И ПРОЧИСТУВАЊЕ НА СИТЕ ДЕЛОВИ ОД ПРОСТОРИЈАТА КАДЕ ШТО ЌЕ БИДЕ ПОСТАВЕН. ГИ ПОКРИВА СИТЕ АГЛИ И ГИ ПРОЧИСТУВА СИТЕ ШТЕТНИ ЧЕСТИЧКИ.

Бесшумен пријател на вашиот дом

11 % потивок од другите уреди, со звучност од само 30db овозможува удобна атмосфера за одмор во секое време!

TРОСЛОЕН ФИЛТЕР

Mрежест филтер      HEPA- филтер      Карбон-филтер

Моќниот трослоен филтер го прочистува воздухот од:


големи честички и пловечки материјали;  респирабилни честички;

Полен;  PM 2.5 честички;  PM 0.3 ~ 0.5 честички;  формалдехид;  прашина и
животински влакна;  мириси и друго.

УЛТРА ГУСТ ХЕПА ФИЛТЕР СОЗДАДЕН ДА ОТСТРАНИ СЕКАКОВ ВИД НА ШТЕТНИ ЧЕСТИЧКИ

УМЕТНОСТА НА АЕРОДИНАМИКАТА

Пластичните делови се произведени од Samsung и Torey со максимално мазни позвршини и цел за добивање на  за набрз и најлесен проток на воздухот

Вентилатор составен од 9 аеродинамични перки за максимално вовлекување на загадениот воздух

Произведен од светски познатиот бренд NIDEC, уредот има брз, тивок и два пати подолготраен мотор од останатите DC мотори

Иновативни материјали

Специјално дизајниран вентилатор

Јапонски DC мотор

Аксијален вентилатор

Ја зголемува брзината на проветрувањето со тоа што го собира воздухот од сите страни во просторијата и овозможува циркулација на воздухот од 360 степени

Благодарение на софистицираниот метод на работа, уредот претставува вистински "штедливец" на електрична енергија, при што троши од 1.5W до 31W. Немате потреба да се грижите за сметките за електрична енергија и уредот може да работи во текот на целиот ден и ноќта.

4.8W оптимална потрошувачка

вистински

ШТЕДЛИВЕЦ

на струја!

ВАШИОТ СМАРТ ТЕЛЕФОН = ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ

Учење на 

Вашиот 

биоритам

Мерење на влажност

и температура

Известување за промена на 

филтер

Мерење квалитет 

на воздухот

Тајмер

Прилагодување

Промена на режим

достапни опции на апликацијата

ден.

14.990

ВАШИОТ НОВ БОРЕЦ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ!

SMART прочистувач