• Држава  Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Производители

  Со попуст

  Големина

  Вкус:

  Боја

  Одберете боја:

  Количина

  Одберете тип гуми:

  Величина

  Одберете:

  Количина

  Избери боја:

  Количина

  Количина

  Количина

  Количина

  Количина

  Количина

  Вкус

  Боја

  Боја

  Jumping rope Colors

  Избери боја:

  Избери величина:

  Големина

  Избери величина:

  Вкус

  Вкус

  Количина

  Избери величина:

  Количина

  Величина

  Избери боја:

  Количина:

  Избери број на обувки:

  Одберете боја:

  Одберете боја:

  Количина

  Избери величина:

  Спорт и здравје

  Revoflex Xtreme - Фитнес справа

  Од Revoflex

  Со справата Revoflex Xtreme за само 15 минути на ден можете да постигнете големи резултати. Со справата Revoflex Xtreme можете да тренирате повеќе групи на мускули и тоа вашите стомачни мускули, бицепси, трицепси, рамо, грб, задник, бутови и повеќе. Со оваа справа можете да комбинирате 44 различни вежби. Карактеристики: - Ефикасен и лесен за користење - Го обликува Вашето тело со само 15 минути дневно вежбање - 6 различни нивоа на вежби - 44 различни вежби - Боја: црно-зелена - Изграден од квалитетна гума и пластика Во пакетот добивате: - Каталог со вежби и торбичка за справата  999
  799 ден.

  Додади

  Iron Gym - Мулти справа (вратило)

  Од OutletON

  Iron Gym е справата со која ќе постигнете неверојатни резултати и тоа од дома! Справата е дизајнирана така да може да се вклопи во широкиот спектар на вратни рамки и располага со уникатен дизајн кој што не дозволува оштетување на Вашите врати. Справата ќе Ви овозможи да го создадете телото кое што отсегогаш сте го посакувале. Самата справа е копактна и лесно пренослива. За само неколку секунди ја поставувате справата и веќе сте спремни за правење стомачни и склекови. Професионална справа идеална за сите нивоа на фитнес. Погодна и за мажи и за жени. Квалитетно изработена за трајност и удобност, помага во оформување на горниот дел од телото. Материјал: Челик, обложени рачки со неопрен Три зафат позиции: тесни, широки, и неутрални Користи потпора за да се држите до вратата така што не постојат завртки и вратата не се оштетува Напомена првично измерете ја вратата и видете дали ќе ви одговара: Димензии: 95cm x 25.5cm x 43cm  999
  799 ден.

  Додади

  Ross Max BE 701 - Мерач на крвен притисок за зглоб

  Од Ross Max

  Автоматски мерач на крвен притисок кај возрасни лица. Не е наменет за новороденчиња. BE 701 користи осцилометриска метода за мерење на крвниот притисок. Пред да започне мерењето, апаратот го одредува основниот притисок на манжетната кој е еквивалентен на основниот воздушен притисок. Мерењето на Вашиот притисок е основано на овој притисок. Откако манжетната ќе се надува доволно за да го прекине дотокот на крв во артериите, почнува процес на испуштање на воздухот. Во текот на испуштањето на воздухот апаратот ги мери осцилациите на притисокот предизвикани од Вашиот пулс. Било какво поместување на раката или мускулите во тој период може ќе резултира со грешка во мерењето. Апаратот користи т.н. Smart Sense технологија – напреден систем за контрола на воздухот. Електронскиот вентил за издишување прецизно го контролира степенот на издишување при што се овозможува прецизно детектирање и анализирање на пулсот. Со ова значително се зголемува прецизноста на резултатите и се постигнува поголема точност на истите. Карактеристики на апаратот: ✔ Smart sense технологија ✔ детектор за ризик од хипертензија ✔ детектор за направилна работа на срцето ✔ LCD екран XL големина ✔ просек од последните три мерења ✔ 120 меморирани мерења за два корисника, време и датум ✔ со притискање на едно копче започнува мерењето ✔ патентирана манжетна без латекс ✔ опсег за манжетната од 24 до 36 cm ( за возрасни лица ) ✔ јасно истакнат знак за пулс ✔ известување при грешка во мерењето ✔ врска со компјутер ✔ автоматско исклучување на апаратот после 60 секунди мирување ✔ клинички испитан ✔ торбичка за носење и чување ✔ 5 години гаранција ✔ доживотна калибрација

  3,650 ден.

  Додади

  Ross Max CH 155 - Мерач на крвен притисок за надлактица

  Од Ross Max

  Автоматски мерач на крвен притисок кај возрасни лица. Не е наменет за новороденчиња. CH 155 користи осцилометриска метода за мерење на крвниот притисок. Пред да започне мерењето, апаратот го одредува основниот притисок на манжетната кој е еквивалентен на основниот воздушен притисок. Мерењето на Вашиот притисок е основано на овој притисок. Откако манжетната ќе се надува доволно за да го прекине дотокот на крв во артериите, почнува процес на испуштање на воздухот. Во текот на испуштањето на воздухот апаратот ги мери осцилациите на притисокот предизвикани од Вашиот пулс. Било какво поместување на раката или мускулите во тој период може ќе резултира со грешка во мерењето. Апаратот ја употребува т.н. Real Fuzzy Технологија го одредува идеалниот притисок на манжетната базирано врз систолниот притисок и големината на раката. Корисниците веќе не мораат да го менуваат нивото на покачување пред мерењето. Оваа технологија го елиминира дискомфортот на рака преку непотребните подесувања за покачувањата, а исто така го превенира и давањето на неточни резултати предизвикани од погрешното подесување на нивото на покачување на манжетната. Во пакетот се добиваат: батерии, универзална манжетна, детално упатство за употреба, дневник за бележење на резултатите, тобичка за носење и чување. Карактеристики на апаратот: ✔ Real Fuzzy технологија ✔ детектор за ризик од хипертензија ✔ детектор за направилна работа на срцето ✔ LCD екран XL големина ✔ просек од последните три мерења ✔ 120 меморирани мерења за два корисника, време и датум ✔ со притискање на едно копче започнува мерењето ✔ патентирана манжетна без латекс ✔ опсег за манжетната од 24 до 36 cm ( за возрасни лица ) ✔ јасно истакнат знак за пулс ✔ известување при грешка во мерењето ✔ врска со компјутер ✔ автоматско исклучување на апаратот после 60 секунди мирување ✔ клинички испитан ✔ торбичка за носење и чување ✔ 5 години гаранција ✔ доживотна калибрација

  3,150 ден.

  Додади

  Ross Max GD 102 - Рачен свигмоманометар

  Од Ross Max

  Овој апарат е наменет за мерење на крвен притисок во сите услови и особено кај возрасни лица. Не е наменет за новороденчиња. Анероидниот мерач GD 102 користи исклучително прецизна метода при мерењето на Вашиот крвен притисок. Во пакетот се добиваат: пумпица со црево и стетоскоп, универзална манжетна, детално упатство за употреба, дневник за бележење на резултатите, мека тобичка за носење и чување. Карактеристики на апаратот: ✔ исклучителен перформански квалитет ✔ голем и лесно читлив бројчаник ✔ употреба со една рака ✔ долготрајна пумпица за пумпање ✔ патентирана манжетна без латекс ✔ опсег за манжетната од 24 до 36 cm ( за возрасни лица ) ✔ клинички испитан ✔ торбичка за носење и чување ✔ 2 години гаранција ✔ доживотна калибрација ✔ тежина 170г ( само бројчаник )

  2,100 ден.

  Додади

  Ross Max MW 701 - Мерач на крвен притисок за надлактица

  Од Ross Max

  Овој апарат е наменет за мерење на крвен притисок кај возрасни лица. Не е наменет за новороденчина. MW 701 користи осцилометриска метода за мерење на крвниот притисок. Пред да започне мерењето, апаратот го одредува основниот притисок на манжетната кој е еквивалентен на основниот воздушен притисок. Мерењето на Вашиот притисок е основано на овој притисок. Откако манжетката ќе се надува доволно за да го прекине дотокот на крв во артериите, почнува процес на испуштање на воздухот. Во текот на испуштањето на воздухот апаратот ги мери осцилациите на притисокот предизвикани од Вашиот пулс. Било какво поместување на раката или мускулите во тој период може ќе резултира со грешка во мерењето. Апаратот ја употребува т.н. Real Fuzzy Технологија го одредува идеалниот притисок на манжетната базирано врз систолниот притисок и големината на раката. Корисниците веќе не мораат да го менуваат нивото на покачување пред мерењето. Оваа технологија го елиминира дискомфортот на рака преку непотребните подесувања за покачувањата, а исто така го превенира и давањето на неточни резултати предизвикани од погрешното подесување на нивото на покачување на манжетната. Во пакетот се добиваат: батерии, универзална манжетна, детално упатство за употреба, дневник за бележење на резултатите, тобичка за носење и чување. Карактеристики на апаратот: ✔ Real Fuzzy технологија ✔ детектор за ризик од хипертензија ✔ детектор за направилна работа на срцето ✔ LCD екран XL големина ✔ просек од последните три мерења ✔ 120 меморирани мерења за два корисника, време и датум ✔ со притискање на едно копче започнува мерењето ✔ патентирана манжетна без латекс ✔ опсег за манжетната од 24 до 36 cm ( за возрасни лица ) ✔ јасно истакнат знак за пулс ✔ известување при грешка во мерењето ✔ врска со компјутер и AC адаптер ( по избор ) ✔ автоматско исклучување на апаратот после 60 секунди мирување ✔ клинички испитан ✔ торбичка за носење и чување ✔ 5 години гаранција ✔ доживотна калибрација ✔ тежина 552 g ( без батерија )

  4,950 ден.

  Додади

  Ross Max NB 80 - Компресорен инхалатор со клип

  Од Ross Max

  Третманите се прават брзо, безбедно, тивко и пријатно, што го прави овој инхалатор идеален за сите ворасти. Пред употреба на овој инхалатор се препорачува детално да се прочита упатството за употреба за да се дознае какви се функции има и да се направи советување со ОРЛ специјалиста или пулмоалерголог. Преку нивните совети и упатства Вие ќе се почуствствувате сигурно во употребата и ќе знаете на кој начин ќе ги добиете најефикасните резултати од третманите на инхалација за соодветната респираторна состојба. NB 80 инхалаторот е наменет за лечење на астма, хронично обструктивна белодробна болест ( ХОББ ) и други респираторни заболувања кои бараат употреба од аеросолни лекови во текот на самото лекување. За употребата на аеросолните лекови потребно е да имате упатство за употреба од Вашиот лекар. VA технологија ( Valve Adjustable Technology – технологија на прилагодливост на вентилот ) Соодветниот прилагодлив вентил има способност смирено да ги разнесе лековите со различен вискозитет во согласност со потребите на секој корисник. Нашата VA технологија овозможува прилагодување на нивото на распрскување од 0.1 ( затворен )– 0.25мл/мин ( целосно отворен ). Нивото на распрскување може да биде прилагодена од страна на корисникот на многу лесен начин. Високото ниво на распрскување е наменета за лекови со поголема вискозност и за возрасни, додека ниското ниво на распрскување ( со затворен вентил ) е посоодветна за бебиња и деца ( понизок белодробен капацитет ). Додатоци: инхалационен вентил, црево за воздух, филтери за воздух, продолжеток за уста, AC адаптер, торба за носење, упатство за употреба, гарантен лист. Карактеристики на инхалаторот: ✔ “ VA ” технологија, со прилагодлив вентил ✔ големина на честичките < 3 μm ✔ тивко работење, вграден намалувач и пригушувач на вибрациите ✔ капацитет на садот за лек 5 ml ✔ идеален за деца ✔ маска и за деца и за возрасни ✔ AC адаптер, 12 V ✔ клинички испитан ✔ 2 години гаранција ✔ тежина: 600 g ( без додатоци ) ✔ димензии: 14 cm ( должина ) x 10 cm( ширина ) x 7 cm ( висина ) ✔ едноставен за употреба и чистење

  3,150 ден.

  Додади

  Ross Max NB 500 - Компресорен инхалатор за интензивна употреба

  Од Ross Max

  Со соодветна грижа и употреба, NB 500 инхалаторот ќе Ви овозможи интензивно лечење преку долготрајна и доверлива употреба. Овој инхалатор работи на стандардна наизменична струја. Третманите се прават брзо, безбедно, тивко и пријатно, што го прави овој инхалатор идеален за сите ворасти. Пред употреба на овој инхалатор се препорачува детално да се прочита упатството за употреба за да се дознае какви се функции има и да се направи советување со ОРЛ специјалист или пулмоалерголог. Преку нивните совети и упатства Вие ќе се почуствствувате сигурно во употребата и ќе знаете на кој начин ќе ги добиете најефикасните резултати од третманите на инхалација за соодветната респираторна состојба. NB 500 инхалаторот е наменет за лечење на астма, хронично обструктивна белодробна болест (ХОББ) и други респираторни заболувања кои бараат употреба од аеросолни лекови во текот на самото лекување. Во комплетот се добиваат: инхалационен вентил, црево за воздух, филтери за воздух, продолжеток за уста, AC адаптер, торба за носење, упатство за употреба, гарантен лист. Карактеристики на инхалаторот: ✔ “ VA ” технологија, со прилагодлив вентил ✔ големина на честичките < 2.5 μm ✔ екстра тивко работење со кутија за абсорбирање на вибрации ✔ капацитет на садот за лек 5 ml ✔ идеален за деца ✔ маска и за деца и за возрасни ✔ работа на струја ✔ клинички испитан ✔ 2 години гаранција ✔ тежина: 1,72 kg ( без додатоци ) ✔ димензии: 22,2 cm ( должина ) x 15,8 cm( ширина ) x 12cm ( висина ) ✔ едноставен за употреба и чистење

  3,550 ден.

  Додади

  Ross Max S 150 - Aвтоматски мерач на крвен притисок за зглоб

  Од Ross Max

  Овој апарат е наменет за мерење на крвен притисок кај возрасни лица. Не е наменет за новороденчина. S150 користи осцилометриска метода за мерење на крвниот притисок. Пред да започне мерењето, апаратот го одредува основниот притисок на манжетната кој е еквивалентен на основниот воздушен притисок. Мерењето на Вашиот притисок е засновано на овој притисок. Откако манжетката ќе се надува доволно за да го прекине дотокот на крв во артериите, почнува процес на испуштање на воздухот. Во текот на испуштањето на воздухот апаратот ги мери осцилациите на притисокот предизвикани од Вашиот пулс. Било какво поместување на раката или мускулите во тој период може ќе резултира со грешка во мерењето. Карактеристики на апаратот: ✔ Smart sense технологија ✔ 90 меморирани мерења ✔ со притискање на едно копче започнува мерењето ✔ јасно истакнат знак за пулс ✔ известување при грешка во мерењето ✔ автоматско исклучување на апаратот после 60 секунди мирување ✔ клинички испитан ✔ торбичка за носење и чување ✔ 5 години гаранција ✔ доживотна калибрација

  2,850 ден.

  Додади

  Ross Max TG 100 - Дигитален топломер

  Од Ross Max

  Дигиталниот медицински топломер на Rossmax дава брзо и прецизно мерење на телесната температура. Овој топломер може да се употребува за орално, ректално и аксиларно мерење на температурата. На дигиталниот екран се отчитуваат вредностите од мерењето. Доколку корисникот има покачена телесна температура се слушаат 4 бипкања кои даваат известување. Во комплетот следуваат: батерии, заштитна кутија за чување, упатството за употреба и одржување, гарантен лист. Карактеристики на топломерот: ✔ за орална, ректална и аксиларна уоптреба ✔ мерење на температурата за 60 секунди ✔ аларм за известување за покачена температура ✔ распон на мерењата од 32,0 °C – 42,9 °C ✔ чување на вредностите од последното мерење ✔ автоматско исклучување после употреба ( го продилжува траењето на батеријата ) ✔ индикатор за замена на батеријата ✔ клинички испитан ✔ 5 години гаранција ✔ тежина: 8г ( без батерија ) ✔ димензии: 12,2 cm ( должина )x 2cm ( ширина ) 1,2 cm ( дебелина ) ✔ едноставен за употреба

  350 ден.

  Додади

  Ross Max TG 380 - Дигитален топломер

  Од Ross Max

  Дигиталниот медицински топломер на Rossmax со флексибилен врв дава прецизно и брзо мерење на телесната температура. Може да се да се употребува за орално, ректално и аксиларно мерење на температурата. На дигиталниот екран се отчитуваат вредностите од мерењето. Доколку корисникот има покачена телесна температура се слушаат 4 бипкања кои даваат известување. Векот на траење на батеријата е во зависност од бројот на користења. Може да трае и до 3 години. Овој топломер е отпорен на влага. Во комплетот следуваат: батерии, заштитна кутија за чување, упатството за употреба и одржување, гарантен лист. Карактеристики на топломерот: ✔ за орална, ректална и аксиларна уоптреба ✔ мерење на температурата за 10 секунди ✔ водоотпорен ✔ аларм за известување за покачена температура ✔ распон на мерењата од 32,0 °C – 42,9 °C ✔ чување на вредностите од последното мерење ✔ автоматско исклучување после употреба ( го продолжува траењето на батеријата ) ✔ индикатор за замена на батеријата ✔ клинички испитан ✔ 5 години гаранција ✔ тежина: 14,5 г ( со батерија ) ✔ димензии: 12,2 cm ( должина )x 2cm ( ширина ) 1,2 cm ( дебелина ) ✔ едноставен за употреба

  550 ден.

  Додади

  ABS - Справа за вежбање

  Од As Seen On TV

  Димензии: 60см x 4см x 34см Тежина: 1.2 кг ABS Advanced Body System ќе Ви овозможи да добиете инзворедни резултати во пределот на абдоменот, рацете и нозете со вежби од 10-20 минути дневно и тоа од удобноста на важиот дом, но исто така е лесен и пренослив па може да го користите насекаде. Справата е прилагодлива за вашето ниво на спремност со тоа што додавате или одземате од отпорните прачки. ABS е забавен и брзо доаѓате до резултати!  799
  499 ден.

  Додади

  Push Up Pro – Ротирачки рачки за склекови

   

  Со користење на ротирачките рачки ќе успеете да ги зајакнете и обликувате вашите мускили во пределот на градите, рацете, рамењата, грбот и стомачните! Со секојдевна употреба од барем 20 минути дневно, Ви ветуваме дека ќе забележите разлика во првите 10 дена. Push Up Pro се лесни и преносливи совршени за дома или за на работа, може да ги користите секаде. Зошто ротирачките рачки се подобри од обичните склекови? - Рачките се специјлно изградени за да нема притисок врз вашите зглобови, за разлика од обичниот склек каде што зглобот е притиснат и превиткан. - Имаат ротирачка опција што нуди различен фокус на мускулните влакна. - Со ротирачките рачки склекот е подлабок односно е за 60% поефикасно влијае врз мускулите.  699
  399 ден.

  Додади

  Јаже за скокање

  Од OutletON

  Скокањето јаже е една од најдобрите кардио-васкуларни активности кои покажуваат огромни резултати. Јажето е направено од цврсти и издржливи материјали а рачките се обложени со мека пена за комфорно држење. Спецификации: Должина на рачката: 16 см Должина на јажето: 3 м  299
  199 ден.

  Додади

  Slim & Fit - Хеланки за слабеење

  Од As Seen On TV

  Ослабете без напорни вежби, изгубете обем во половината и колковите за рекордно време со минимални вежби! Во што е тајната? Хеланките и појасот се од спецјиален материјал Neotex кој ја зголемува основната температура на телото и се потите 4 пати побрзо од обично исфрлајќи ги токсините и топејќи ги мастите во вашето тело! Се што треба е да ги носите додека сте на шопинг, додека џогирате или одмарате, работите во вашиот дом, вежбате или ги извршувате вашите дневни активности итн. Neotex материјалот е мек и лесен , па вие ќе можете да ја носите и под гардеробата без воопшто да се забележува. Најдобро е што од внатре се потите а од надвор не се приметува бидејки Neotex материјалот не дозволува да излезе влагата од другата страна. Материјал: 30% полиестер 40% неопрен 30% најлон  1,599
  399 ден.

  Додади

  Sweet Sweat - Појаси за нозе

  Од As Seen On TV

  Sweet Sweat појасите за нозе се направени се од спецјиален материјал Neotex кој ја зголемува основната температура на телото и се потите 4 пати побрзо од обично, исфрлајќи ги токсините и топејќи ги мастите на нозете! Neotex материјалот е мек и лесен, а од внатре e обложен со гумена текстура што не дозволува да се лизга или изместува. Предности на Sweet Sweat: - Зголемено потење при најмал напор или вежби. - Природно флексибилен материјал без латекс, кој може да го носи секој без разлика на величините (се спојува со лепенки). - Најдобриот начин да ја зголемите ефикасноста на вежбите и да ги зајакнете и ослабнете посакуваните површини на Вашето тело.

  449 ден.

  Додади

  Спортски држач на телефон

  Од OutletON

  Спортскиот држач за телефон е направен од неопрен, односно тоа е високо квалитетен материјал кој лесно се растегнува и витка без воопшто да се оштети. Многу е удобен и стабилено го држи вашиот телефон. Можете да користите слушалки бидејќи кои се поврзуваат со телефонот преку специјални отвори на држачот. Одговара на сите големини на телефони до 5 инчи. Го заштитува телефонот со силиконска обвивка а е целосно употреблив екранот на допир, за лесно да може да осварите повик, да ја смените музиката или да користите штоперица без да го извадите телфонот од маската за трчање. Отпорен е на водата што се создава од потењето а има и додатен вграден џеб за клучеви.

  199 ден.

  Додади

  Perfect Body - Појас за струк

  Од As Seen On TV

  Дали сакате да бидете по поатрактивна и послаба? Имате проблеми со стомакот покрај сите диети и вежбање? Ви го претставуваме решениетое кое за само неколку секунди ќе ви помогне да го намалите обемот на половината и да го израмните стомакот! Можете неприметно да го носите под облеката или како додаток за време на вежбање, јога, трчање итн. Материјал: PP, латекс, полиестер, спандекс  649
  399 ден.

  Додади

  Slim & Fit - Одело за слабеењe

  Од As Seen On TV

  Обликувајте го вашето тело без напорни вежби и изгубете обем за рекордно време! Во што е тајната? Оделото е направено од специјален материјал Neotex кој ја зголемува основната температура на телото и се потите 4 пати побрзо од обично исфрлајќи ги токсините и топејќи ги мастите во вашето тело! Се што треба е да го носите додека сте на шопинг, додека џогирате или одмарате, работите во вашиот дом, вежбате или ги извршувате вашите дневни активности итн. Neotex материјалот е мек и лесен, па вие ќе можете да го носите и под гардеробата без воопшто да се забележува. Најдобро е што од внатре се потите а од надвор не се приметува бидејки Neotex материјалот не дозволува да излезе влагата од другата страна. Материјал: Надворешен - 100% природен латекс Внатрешен: 96% памук 4% еластични влакна Големини: S - струк (58-66 см) М - струк (63-71 см) L - струк (68-76 см) XL - струк (71-79 см) XXL - струк (77-85 см)

  899 ден.

  Додади

  Slim & Fit - Маица за слабеење

  Од Slim 'n Fit

  Ослабете без напорни вежби, изгубете обем во половината за рекордно време со минимални вежби! Во што е тајната? Маицата е од спецјиален материјал Neotex кој ја зголемува основната температура на телото и се потите 4 пати побрзо од обично исфрлајќи ги токсините и топејќи ги мастите во вашето тело! Се што треба е да ја носите додека сте на шопинг, додека џогирате или одмарате, работите во вашиот дом, вежбате или ги извршувате вашите дневни активности итн. Neotex материјалот е мек и лесен , па вие ќе можете да ја носите и под гардеробата без воопшто да се забележува. Најдобро е што од внатре се потите а од надвор не се приметува бидејки Neotex материјалот не дозволува да излезе влагата од другата страна. Материјал: 30% полиестер 40% неопрен 30% најлон  699
  399 ден.

  Додади

  Galaxy - Спортски хеланки

  Од Outleton Sport

  Материјал: 80% Вискоза + 20% Еластин Боја: Микс Приближете и се на Вселената со овие необични хеланки со принт на ѕвездени системи. Меѓуѕвездената прашина ги краси овие меки хеланки, давајќи им интересен експлозивен шарм. Искомбинирајте ги со црна, сива или розева маичка и спремете се за вежбање. Хеланките се состојат од 80% вискоза, што значи дека вискозна органска течност се користи за да се направи мек материјал, кој дозволува на кожата да дише и овозможува хеланките да бидат пријатни за телото. Текстурата на вискозата е слична како памук и доловува свилен изглед.  699
  249 ден.

  Додади

  Inked Print Grey - Спортски хеланки и маица

  Од Outleton Sport

  Материјал: 82% полиамид + 18% ликра Боја: Сива Драги дами, време е да ја надополните Вашата спортска колекција. Совршена комбинација за во теретана, прошетка низ парк како и за викенд дружба со пријателите. Изгледајте супер спортски во секое време. Материјалот на хеланките и маицата се состои од 82% полиамид, што Ви овозможува поудобно чуство при носење на самата комбинација. Полиамидот се состои од помеки и пофлексибилни влакна, кои овозможуваат поголема растегливост на материјалот. Спортската маица има вградено потпунки за гради кои овозможуваат удобност при физичка активност. Дополнително, горниот дел на хеланките се состои од специјално наменет внатрешен џеб за чување на клучеви или картичка.  1,699
  599 ден.

  Додади

  Inked Print Blue - Спортски хеланки и маица

  Од Outleton Sport

  Материјал: 82% полиамид + 18% ликра Боја: Сина Драги дами, време е да ја надополните Вашата спортска колекција. Совршена комбинација за во теретана, прошетка низ парк како и за викенд дружба со пријателите. Изгледајте супер спортски во секое време. Материјалот на хеланките и маицата се состои од 82% полиамид, што Ви овозможува поудобно чуство при носење на самата комбинација. Полиамидот се состои од помеки и пофлексибилни влакна, кои овозможуваат поголема растегливост на материјалот. Спортската маица има вградено потпунки за гради кои овозможуваат удобност при физичка активност. Дополнително, горниот дел на хеланките се состои од специјално наменет внатрешен џеб за чување на клучеви или картичка.  1,699
  599 ден.

  Додади

  Inked Print Purple - Спортски хеланки и маица

  Од Outleton Sport

  Материјал: 82% полиамид + 18% ликра Боја: Виолетова Драги дами, време е да ја надополните Вашата спортска колекција. Совршена комбинација за во теретана, прошетка низ парк како и за викенд дружба со пријателите. Изгледајте супер спортски во секое време. Материјалот на хеланките и маицата се состои од 82% полиамид, што Ви овозможува поудобно чуство при носење на самата комбинација. Полиамидот се состои од помеки и пофлексибилни влакна, кои овозможуваат поголема растегливост на материјалот. Спортската маица има вградено потпунки за гради кои овозможуваат удобност при физичка активност. Дополнително, горниот дел на хеланките се состои од специјално наменет внатрешен џеб за чување на клучеви или картичка.  1,699
  599 ден.

  Додади

  Colorful Illusion - Спортски хеланки и маица

  Од Outleton Sport

  Материјал: 80% вискоза + 20% Еластин Боја: Микс Бууум! Овие живи хеланки носат супер енергија која се пренесува! Експолозивните бои формираат оптичка илузија која привлекува сечие внимание. Совршената комбинација од вискоза и еластин прави да чувствувате удобно, без ограничување во движењето. Хеланките се состојат од 80% вискоза, што значи дека вискозна органска течност се користи за да се направи мек материјал, кој дозволува на кожата да дише и овозможува хеланките да бидат пријатни за телото. Текстурата на вискозата е слична како памук и доловува свилен изглед.  1,199
  399 ден.

  Додади

  Sport Dry - Спортска маица Grey

  Од Outleton Sport

  Материјал: 100% полиестер Боја: Сива Маичката за вежбање Sport Dry е изработена од материјал кој ја поместува потта од телото до површината на ткаенината, каде што испарува. Удобна и лесна за одржување со супер детал на задната страна. Едноставно мора да ја имате!  549
  199 ден.

  Додади

  Sport Dry - Спортска маица Green

  Од Outleton Sport

  Материјал: 100% полиестер Боја: Зелена Маичката за вежбање Sport Dry е изработена од материјал кој ја поместува потта од телото до површината на ткаенината, каде што испарува. Удобна и лесна за одржување со супер детал на задната страна. Едноставно мора да ја имате!  549
  199 ден.

  Додади

  Sport Dry - Спортска маица Purple

  Од Outleton Sport

  Материјал: 100% полиестер Боја: Виолетова Маичката за вежбање Sport Dry е изработена од материјал кој ја поместува потта од телото до површината на ткаенината, каде што испарува. Удобна и лесна за одржување со супер детал на задната страна. Едноставно мора да ја имате!  549
  199 ден.

  Додади

  Sport Dry - Спортскa маица Turquoise

  Од Outleton Sport

  Материјал: 100% полиестер Боја: Тиркизна Маичката за вежбање Sport Dry е изработена од материјал кој ја поместува потта од телото до површината на ткаенината, каде што испарува. Удобна и лесна за одржување со супер детал на задната страна. Едноставно мора да ја имате!  549
  199 ден.

  Додади

  Activewear Pink - Спортска маица

  Од Outleton Sport

  Материјал: 100% полиестер Боја: Розева / Сива Универзална големина (S/M/L) Со Activewear маичките ќе изгледате совршено во секое време. Спортска комбинација за во теретана, за прошетка во парк, па дури и за пикник со друштвото. Искомбинирајте ги со хеланките од истата колекција и бидете спремни за активностите кои Ве очекуваат.  499
  199 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје