• Држава  Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Производители

  Боја

  Боја

  Боја:

  Боја

  Боја

  Одберете:

  Iskra Trimmer Colors

  Боја

  Боја

  Боја

  Должина:

  Боја

  Боја:

  Боја

  Боја

  Боја

  Боја

  Прв Iskra Саем

  Iskra GX-AG010-1 - Аголна Брусилка

  Од Iskra

  Јачина: 2000 W Вртежи: 6500 rpm Големина на диск: максимални 180 mm Големина на браник: М14 Рачка: Подесива Гаранција: - 2 години  3,999
  3,192 ден.

  Додади

  Iskra ML CS19 36 - Батериска Штрафилица

  Од Iskra

  Напон: 3.6V Батерија: Li-ion (1,3Ah) Вртежи: 180 / min-1 Вртежен момент: 3,5 Nm LED сијалица Самозатезна глава: ø 6 mm (максимум) Димензии на пакување (во мм): 153 (в) x 173 (ш) x 60 (д) Гаранција: - 2 години  2,399
  1,919 ден.

  Додади

  Iskra HL-SD15Li-1036 - Батериска Штрафилица

  Од Iskra

  Напон: 3.6V Моќност: Li-ion Батерија (1,3Ah) Вртежи во празно: 180 / мин-1 Вртежен момент: 3 Nm LED сијалица Самозатезна глава : Ø 6,35 mm (максимум) Димензии на пакувањето (во mm): 153 (В) x 173 (Ш) x 60 (Д) Нето тежина: 0.298 kg Гаранција: - 2 години  1,599
  1,199 ден.

  Додади

  Iskra ML-CD92-144 - Батериска Штрафилица

  Од Iskra

  Напон: 14.4V Батерија: Li-ion (1,5A) Вртежи: 700 / min-1 Вртежен момент: 15 Nm Брзини: 21 LED сијалица Самозатезна глава: ø 10 mm (максимум) Капацитет на дупчење: 16 mm (дрво) 6 mm (железо) Димензии на пакување (во мм): 242 (в) x 196,5 (ш) x 73 (д) Гаранција: - 2 години  3,490
  2,796 ден.

  Додади

  Iskra ML-CD 92-180 - Батериска Штрафилица

  Од Iskra

  Напон: 18V Батерија: Li-ion (1,5A) Вртежи: 700 / min-1 Вртежен момент: 18 Nm Брзини: 21 LED сијалица Самозатезна глава: ø 10 mm (максимум) Капацитет на дупчење: 18 mm (дрво) 7 mm (железо) Димензии на пакување (во мм): 242 (в) x 196,5 (ш) x 73 (д) Гаранција: - 2 години  3,999
  3,199 ден.

  Додади

  Iskra GX-JS004A - Убодна пила

  Од Iskra

  Моќност: 600 W Подесувања за брзина: 3 Вртежи: 3000 rpm Подесувачки агол на сечење: до 45 степени Кабел: 1,8 m Гаранција: - 2 години  2,499
  1,992 ден.

  Додади

  Iskra M1Y-DU29 - Циркуларна пила

  Од Iskra

  Моќност: 1200 W Вртежи: 4500 rpm Големина на сечиво: 185 * 18T * 20 mm Подесување на агол за сечење: до 45 степени Удобна рачка, и браник за заштита што се подесува Кабел: 1,8 m Гаранција: - 2 години  3,990
  2,879 ден.

  Додади

  Iskra Z1JE-KK6-13 - Ударна дупчалка

  Од Iskra

  Моќност: 710 W Вртежи: 3000 rpm Променлив и подесив футер: од 1,5 до 13 mm Вариабилна брзина и ротација во две насоки Гумирана задна рачка и предна рачка со мерило за длабочина Должина на кабелот: 1,8 m Гаранција: - 2 години  2,149
  1,720 ден.

  Додади

  Iskra Z1J-DD24 - Ударна дупчалка

  Од Iskra

  Моќност: 900 W Вртежи: 3000 rpm Променлив и подесив футер: од 1,5 до 13 mm Вариабилна брзина и ротација во две насоки Гумирана задна рачка и предна рачка со мерило за длабочина Должина на кабелот: 1,8 m Гаранција: - 2 години  2,499
  1,996 ден.

  Додади

  Iskra Z1J-13 DB5307 - Ударна дупчалка

  Од Iskra

  Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност : 600W Вртежи : 0-3000 врт / мин Променлив футер: Ø 1,5 - 13 mm Променлива брзина Две насоки на вртење Додатна рачка Мерач на длабина Дупчење на : -железо : 13 mm -бетон : 16 mm -дрво: 25 mm Должина на кабел: 1.8 m Димензии на пакувањето (во mm) : 240 (В ) x 263 ( Ш) x 70 (Д) Гаранција: - 2 години  1,999
  1,519 ден.

  Додади

  Iskra Z1C-DL05-26 - Хилта

  Од Iskra

  Моќност: 850 W Вртежи 850 врт/мин Удари: 3150 удр/мин SDS Футер Должина на кабелот: 1,8 м Во паќетот добивате: Предна рачка, BMC куфер, 2 длета, 3 бургии, 1 футер, 1 штитник за прашина Гаранција: - 2 години  5,499
  4,239 ден.

  Додади

  Iskra B512 - Заштитни очила

  Од Iskra

  Заштита 45 м/с Широко видно поле Димензии: 61мм (В) x 155мм (Ш) x 61мм (Д)  299
  199 ден.

  Додади

  Iskra PN4600-6 - Моторна пила

  Од Iskra

  Зафатнина на моторот: 45,8 cm3 Излезна сила: 1,6 kW (2,2km) Вртежи: 3000 врт/мин Мотор: двотактен Резервоар за гориво: 550 мл Резервоар за моторно масло: 260 мл Должина на меч: 406 mm (16") Гаранција: - 2 години  8,999
  6,796 ден.

  Додади

  Iskra PN5200-6 - Моторна пила

  Од Iskra

  Зафатнина на моторот: 49,2 cm3 Излезна сила: 2,1 kW (2.9 KM) Вртежи: 3000 врт/мин Мотор: двотактен Резервоар за гориво: 550 мл Резервоар за моторно масло: 260 мл Должина на меч: 457 mm (18"") Погонски чекор: 8.255 mm Гаранција: - 2 години  8,599
  6,876 ден.

  Додади

  Iskra PN5800-4 - Моторна пила

  Од Iskra

  Зафатнина на моторот: 54 cm3 Излезна сила: 2,2 kW (3 KM) Вртежи: 3000 врт/мин Мотор: двотактен Воздушно ладење Резервоар за гориво: 550 мл Резервоар за моторно масло: 260 мл Должина на меч: 508 mm (20"") Ланец: 8,255 mm (.325"") Гаранција: - 2 години  9,499
  7,196 ден.

  Додади

  Iskra ERO HTS 18 - Сет штрафцигери

  Од Iskra

  Магнетна глава Број на штрафцигери:18 Материјал: Хром-Ванадиум челик Доаѓа со мала сталажа вградлива во ѕид Видови штрафцигери: (+)Крст • 2x38mm / 1x80mm / 2x100mm / 3x150mm SL (-) Минус • 6x38mm / 4x75mm / 6x100mm / 8x150mm Мини штрафцигери: (+) Крст • 00x50mm / 0x50mm (-) Минус • 2x50 / 2.5x50mm / 3x50mm  899
  639 ден.

  Додади

  Iskra ERO HTS 6 - Сет штрафцигери

  Од Iskra

  Магнетна глава Материјал: Хром-Ванадиум челик Доаѓа со мала сталажа вградлива во ѕид Видови штрафцигери: - PH (+) Крст 1x100mm / 1x125mm / 2x150mm - SL (-) Минус 3x75mm / 4x100mm / 5x150mm  399
  319 ден.

  Додади

  Iskra ERO HTS 58 - Сет штрафцигери

  Од Iskra

  Магнетна глава Вкупно делови во сетот:58 Материјал: Хром-Ванадиум челик H инбус: 2 / 2.5 / 3 / 4 / 5 / 5.5 / 6 PH (+) Крст: 0 / 2×1 / 2×2 / 2×3 T Торкс: 10 / 15 / 20 / 25 / 27 / 30 / 40 PZ Ѕвезден: 0 / 2×1 / 2×2 / 2×3 PZ2 Ѕвезден: 7×2 SL (-) Минус: 3 / 4 / 2×5 / 2×6 / 7 M Додатоци: 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 3/16, 1/4, 9/32, 5/16, 11/32, 3/8, 7/16  1,199
  719 ден.

  Додади

  Iskra ERO HTWR 60 - Сет алати

  Од Iskra

  Магнетна глава Број на делови и алати во сетот:60 Материјал: Хром-Ванадиум челик Доаѓа со куферче за алатите * Содржи се што е прикажано на сликата  2,599
  1,916 ден.

  Додади

  Iskra ERO HTWR 65 - Сет алати

  Од Iskra

  Магнетна глава Број на делови и алати во сетот:65 Материјал: Хром-Ванадиум челик Доаѓа со куферче за алатите * Содржи се што е прикажано на сликата  3,999
  3,196 ден.

  Додади

  Iskra ERO HTWR 85 - Сет алати

  Од Iskra

  Магнетна глава Број на делови и алати во сетот:85 Материјал: Хром-Ванадиум челик Доаѓа со куферче за алатите * Содржи се што е прикажано на сликата  5,690
  4,556 ден.

  Додади

  Iskra HTWR 94 - Сет алати

  Од Iskra

  Магнетна глава Број на делови и алати во сетот:94 Материјал: Хром-Ванадиум челик Доаѓа со куферче за алатите * Содржи се што е прикажано на сликата  1,499
  1,199 ден.

  Додади

  Iskra GR 810 - Плинска скара

  Од Iskra

  Моќност: 2.55kW Дијаметарот на површина за печење: Ø 44 cm Отстранливa емајлиранa плотна со рачки Пренослива и лесна Регулатор на притисокот за плин За надворешна употреба Поврзување за гас: 8 mm Притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Димензии на пакување (во мм): 459 (H) x 463 (Ш) x 141 (Д) Гаранција: - 2 години  2,899
  2,396 ден.

  Додади

  Iskra K 190 - Плински уред со боца

  Од Iskra

  Моќност 0,8 KW(бутан/пропан) Преносен и практичен За користење на отворено Плинската боца не е вклучена Гаранција: - 2 години  790
  639 ден.

  Додади

  Iskra OR 301 - Плинско решо

  Од Iskra

  Вкупна топлинска снага: 4.45 kW Топлинска снага: 0.95 kW / 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,50 мм / дијаметар 0,60 мм / дијаметар 0,65 мм Големина на пламеник: дијаметар Ø50 мм / Ø65 мм / Ø75 мм Приклучок за гас: Ø8 мм Притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина Димензии на пакување (во мм): 370 (В) x 620 (Ш) x 85 (Д) Гаранција: - 2 години  2,599
  1,756 ден.

  Додади

  Iskra OR 401 - Плинско решо

  Од Iskra

  Вкупна топлинска снага: 5.85 kW Toплинска снага: 0.95 kW / 1,40kW / 1,40kW / 2,10kW Големина на млазник: Ø 0,50 мм / 2x Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 мм Големина на пламеник: дијаметар 50 мм / 2 x 65 мм / 75 мм Приклучок за гас: 8 мм Притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина Димензии на пакување (во мм): 500 (В) x 546 (Ш) x 88 (Д) Гаранција: - 2 години  2,699
  1,996 ден.

  Додади

  Iskra MOE-6ET 7.2 - Батериски ножици

  Од Iskra

  Напон: 7.2V Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah) Вртежи во празно: 1,2 сек / рез Ширина на сечење: Ø 16 mm (максимум) Димензии на пакувањето (мм): 90 (В) x 380 (Ш) x 67 (Д) * Максимално користење без прекин 2-3 часа Гаранција: - 2 години  3,999
  3,088 ден.

  Додади

  Iskra Ј0F-2ET-10.8 (ET1405) - Батериска пила

  Од Iskra

  Напон: 10,8V Моќност: Li-ion батерија (1,3Ah) Брзина на сечење: 0-2100 / мин-1 Слободен од на пилата: 15 mm Сечење во: 80 мм (дрво) и 7 мм (мек метал) Гаранција: - 2 години  3,899
  3,404 ден.

  Додади

  Iskra N0E 5ET 230 - Бежичен тример за трева

  Од Iskra

  Напон: 18 V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 8000 / мин-1 Дијаметар на сечење : Ø 230 мм Дијаметар на навој : Ø 1,6 мм Димензии на пакувањето (во мм) : 865 (В) х 280 (Ш) х 115 (Д) Гаранција: - 2 години  4,999
  3,992 ден.

  Додади

  Iskra HT260B - Тример за жива ограда

  Од Iskra

  Волумен на мотор: 26,3 cm3 Тип на мотор: HT260B (1E34F) 2-тактен Воздушно ладење на мотор Јачина: 0,75 kW (1.0 KM) Врежи: 3000 врт/мин Брзина на вртежи без оптеретување: 7500 врт/мин Ширина на сечиво (макс): Ø 23 мм (0,9”) Должина на сечиво: 560 мм (22”) Должина на мачот: 600 мм (23,6”) Капацитет на гориво: 0,5 L Вибрации (предна рачка): 6,944 м/s2 Вибрации (задна рачка): 5,331 м/s2 Димензии на пакување (v мм): 215 (в) x 1070 (ш) x 240 (д) Гаранција: - 2 години  7,999
  6,396 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.1
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје