• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Производители

  Одберете

  Intex 59409 - Базен

  Од Intex

  Базен погоден за малите дечиња кои ја обожаваат водата. Идеален за летните денови и можете да го понесете со себе на плажа, кампинг, или едноставно да го поставите во Вашиот двор или балкон.Димензии: 61 x 51cmКапацитет: 15 литри

  10 ден.

  Додади

  RORKAR-килим

   

  Базен погоден за сите дечиња кои ја обожаваат водата. Идеален за летните денови и можете да го поставите во Вашиот двор.Димензии:262x175x56сm

  1,790 ден.

  Додади

  AROD-ламба

  Од Intex

  Базен погоден за сите дечиња кои ја обожаваат водата. Идеален за летните денови и можете да го поставите во Вашиот двор.Димензии:262x175x56сm

  4,030 ден.

  Додади

  Intex 66929 - Воздушен кревет

  Од Intex

  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност. Димензии: 152 х 203 х 22 cmМаксимална тежина: до 273 kgШифра: 9026545EAN 6941057466927

  160 ден.

  Додади

  Intex 69613 - Рачна пумпа

  Од Intex

  intex 69613 рачната пумпа е погодна за надувување на помали душеци, топки и други производи на надувување. Истата е дизајнирана да обезбеди максимален проток на воздих, со тоа што исушта воздух кога ја движите рачката и во двете насоки.Димензии: 20cm

  10 ден.

  Додади

  Intex 58924 - Базен

  Од Intex

  Базен погоден за малите дечиња кои ја обожаваат водата. Идеален за летните денови и можете да го понесете со себе на плажа, кампинг, или едноставно да го поставите во Вашиот двор или балкон.Димензии: 86cm x 25cmКапацитет: 68 литри

  40 ден.

  Додади

  Bestway 68012 - Шатор за 3 особи

  Од Bestway

  Материјал: PolyesterДимензии: 210x210x120 cmТежина: 2,8 kg

  2,500 ден.

  Додади

  Intex 64102 - Воздушен кревет

  Од Intex

  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност. Димензии: 137 х 191 х 25 cmМаксимална тежина: до 273 kgШифра: 9021486EAN 782576470264

  1,109 ден.

  Додади

  Intex 64759 - Воздушен кревет

  Од Intex

  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност. Димензии: 152 х 203 х 25 cmМаксимална тежина: до 273 kg

  1,550 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје