• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Производители

  Со попуст

  Одберете:

  Одберете:

  Одберете дизајн:

  Одберете:

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Одберете

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Одберете:

  Боја:

  Боја:

  Одберете:

  Боја:

  Одберете:

  Боја:

  Боја:

  Одберете:

  Големина:

  Боја:

  Боја:

  Одберете:

  Боја:

  Одберете:

  Форма:

  Одберете:

  Боја:

  Боја:

  Boja:

  Боја:

  Боја:

  Одберете дизајн:

  Боја:

  Одберете:

  Одберете:

  Боја:

  Боја:

  Одберете:

  Боја:

  Лето 2019

  Intex 59050 - Топка на надувување

  Од Intex

  Ви ја претставуваме топката на надувување. Едноставна за пакување бидејќи зазема минимален простор.Димензии: 61cm

  90 ден.

  Додади

  Intex 59230 - Гума за пливање

  Од Intex

  Големина: 51 cmПрепорачана возраст: 3 - 6 години

  100 ден.

  Додади

  Intex - Воздушен кревет

  Од Intex

  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

  750 ден.

  Додади

  Bestway 43014 - Душек за на вода

  Од Bestway

  Душекот за пливање Bestway 43014 наменет за уживање на брановите или пловење над вода. Овој удобен душек за пливање е направен од квалитетен винил материјал и е достапен во две бои. Димензиите на душекот се 188 x 71cm, и може да поднесе тежина од 90кг. Душекот е со провиден горен дел и сребрено рефлектирачко дно и со две воздушни комори. Во случај да дојде до несакани случувања како дупнување, кинење, сетот за лепење кој го добивате ќе Ви помогне. Димензии: 188 x 71 cmКапацитет на тежина: 90kgМатеријал: винилБоја: плава и розева.

  400 ден.

  Додади

  Bestway 43040E - Душек за на вода

  Од Bestway

  Душекот за пливање Bestway 43040 наменет за уживање на брановите или пловење над вода. Овој удобен душек за пливање е направен од квалитетен винил материјал и е достапен во две бои. Димензиите на душекот се 188 x 71cm, и може да поднесе тежина од 90кг. Душекот е со провиден горен дел и сребрено рефлектирачко дно и со две воздушни комори. Во случај да дојде до несакани случувања како дупнување, кинење, сетот за лепење кој го добивате ќе Ви помогне. Димензии: 188 x 71 cmКапацитет на тежина: 90kgМатеријал: винилБоја: плава и портокалова

  475 ден.

  Додади

  Bestway 43159E - Душек за на вода

  Од Bestway

  Димензии и форми:- Лубеница: 169 x 79 cm- Ананас: 154 x 91 cm- Јагода: 146 x 142 cm- Лимета: 125 x 125 cm

  820 ден.

  Додади

  Bestway 21048 - Наочари за пливање

  Од Bestway

  Наочарите не се замаглуваат и нудат одлична видливост. Поседуваат силиконска трака која се прилагодува.- Силиконска рамка- Прилагодлива големина- Возраст: 7+ години

  75 ден.

  Додади

  Bestway 21063 - Наочари за пливање

  Од Bestway

  Наочарите не се замаглуваат и нудат одлична видливост. Поседуваат силиконска трака која се прилагодува.- Силиконска рамка- Прилагодлива големина- Заштита од УВ зраци- Возраст: 7+ години

  125 ден.

  Додади

  Bestway 21078 - Наочари за пливање

  Од Bestway

  Наочарите не се замаглуваат и нудат одлична видливост. Поседуваат силиконска трака која се прилагодува.- Силиконска рамка- Прилагодлива големина- Заштита од УВ зраци- Возраст: 7+ години

  120 ден.

  Додади

  Bestway 21084 - Наочари за пливање

  Од Bestway

  Наочарите не се замаглуваат и нудат одлична видливост. Поседуваат силиконска трака која се прилагодува.- Силиконска рамка- Прилагодлива големина- Заштита од УВ зраци- Возраст: 7+ години

  70 ден.

  Додади

  Bestway 22049 - Маска за пливање

  Од Bestway

  - Силиконска облога за да се спречи навлегување на вода- Прилагодлива должина на лентата за затегнување- Возраст: 7+ години

  240 ден.

  Додади

  Bestway 22059 - Маска за пливање

  Од Bestway

  - Силиконска облога за да се спречи навлегување на вода- Прилагодлива должина на лентата за затегнување- Возраст: 7+ години

  170 ден.

  Додади

  Bestway 24018 - Сет маска и цевка за под вода

  Од Bestway

  - Силиконска облога за да се спречи навлегување на вода- Прилагодлива должина на лентата за затегнување- Возраст: 3+ години

  300 ден.

  Додади

  Bestway 24037 - Сет маска и цевка за под вода

  Од Bestway

  - Силиконска облога за да се спречи навлегување на вода- Прилагодлива должина на лентата за затегнување- Возраст: 14+ години

  270 ден.

  Додади

  Bestway 25021 - Сет за нуркање

  Од Bestway

  - Силиконска облога за да се спречи навлегување на вода- Прилагодлива должина на лентата за затегнување- Возраст: 8+ години- Големина на пераите: бр. 38-39

  1,700 ден.

  Додади

  Bestway 25024 - Сет за нуркање

  Од Bestway

  - Силиконска облога за да се спречи навлегување на вода- Прилагодлива должина на лентата за затегнување- Ув заштита- Возраст: 3+ години

  875 ден.

  Додади

  Bestway 25031 - Сет за нуркање

  Од Bestway

  - Силиконска облога за да се спречи навлегување на вода- Прилагодлива должина на лентата за затегнување- Возраст: 14+ години- Големина на пераи: флексибилни до бр. 42

  670 ден.

  Додади

  Bestway 25032 - Сет за нуркање

  Од Bestway

  - Силиконска облога за да се спречи навлегување на вода- Прилагодлива должина на лентата за затегнување- Возраст: 7+ години- Големина на пераи: бр. 37-41- Материјал: Пластика

  520 ден.

  Додади

  Bestway 27027 - Пераи

  Од Bestway

  Големина: бр. 37-41

  370 ден.

  Додади

  Intex 59409 - Базен

  Од Intex

  Базен погоден за малите дечиња кои ја обожаваат водата. Идеален за летните денови и можете да го понесете со себе на плажа, кампинг, или едноставно да го поставите во Вашиот двор или балкон.Димензии: 61 x 51cmКапацитет: 15 литри

  120 ден.

  Додади

  Bestway 75047 - Воздушна фотелја

  Од Bestway

  Фотелја на надувување со нелизгава површина. Искористете го времето да се опуштите или пак да го пополните празниот простор во било која соба во Вашиот дом. Фотелјата лесно можете да ја поставите кога Ви доаѓаат гости или пак кога приредувате забава дома. Кога повеќе не Ви е потребна, едноставно испуштете го воздухот и приберете ја во плакар!84 X 84 X 74 cmМатеријал: Винил

  850 ден.

  Додади

  Bestway 32102E - Мускули за пливање

  Од Bestway

  Мускули за пливање за Вашите деца. Дозволете почетоците на пливањето децата да го совладаат со помош на овие реквизити, мускулите за пливање Bestway. Материјалот од кои се направени овие мускули за пливање е лесен и тенок со цел да можат полесно да се стават на рацете и да се извадат, како и да се овозможи полесен начин на пливање.Овие мускули ги добивате во зелена боја со шара на детенце како шета во џунгла.Големина: 30 х 15 смПрепорачана возраст: 5-12 години

  90 ден.

  Додади

  Bestway 34106 - Детска пловка

  Од Bestway

  Димензии: 104 х 99 Препорачана возраст: 3-6 години

  300 ден.

  Додади

  Bestway 34108 - Гума дубак

  Од Bestway

  Димензии: 81 х 86 cm Препорачана возраст: 1-3 години

  675 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје