• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Со попуст

  Боја:

  Одберете боја:

  Боја:

  Боја:

  Бои:

  Одберете гголемина:

  Одберете боја:

  Големина:

  Боја:

  Одберете боја:

  Одберете Боја:

  Боја:

  Одберете боја:

  Боја:

  Боја:

  Бои:

  Боја:

  Ikea Mammut - Children's Chair

  Одберете боја:

  Боја:

  Ikea

  Ikea Not - Ламба со две светилки

  Од Ikea

  Материјал: ABS пластика, полипропиленска пластика, челикВисина: 174 смДијаметар на основата: 27 смДијаметар на ламбата: 28 смДолжина на кабел: 2.0 мТежина: 3.89 кгДимензии на пакувањето: 37 х 29 х 13 смШифри:- Црна: 603.246.76- Бела: 803.048.75НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,690 ден.

  Додади

  Ikea Adde - Столица

  Од Ikea

  Материјал: Челик, Полипропиленска пластикаМаксимална тежина: 110 кгШирина: 39 смДлабочина: 47 смВисина: 77 смТежина: 2,73 кгДимензии на пакувањето: 77 х 50 х 8 смШифри: - Бела: 102.191.78- Црна: 902.142.85НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  990 ден.

  Додади

  Ikea Gunde - Столица на преклоп

  Од Ikea

  Материјал: Челик, полипропиленска пластикаТежина: 2.17 кгМаксимална тежина: 100 кгШирина: 41 смДлабочина: 45 смВисина: 78 смДимензии на пакувањето: 91 х 42 х 7 смШифри:- Црна: 002.177.97- Бела: 602.177.99НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  790 ден.

  Додади

  Ikea Lack - Клуб маса 55х55 cm

  Од Ikea

  Должина: 55 смШирина: 55 смВисина: 45 смМаксимална тежина: 25 кгМатеријал: иверицаДимензии на пакувањето: 75 х 55 х 5 смТежина: 3.82 кгШифри:- Црна: 200.114.08- Бела: 304.499.08НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.  890
  599 ден.

  Додади

  Ikea Lack - Клуб маса 90х55 cm

  Од Ikea

  Должина: 90 смШирина: 55 смВисина: 45 смМатеријал: ИверицаТежина: 9.42 кгДимензии на пакувањето: 92 х 66 х 7 смШифри:- Црна/кафена: 401.042.94- Бела: 904.499.05НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  2,190 ден.

  Додади

  Ikea Lack - Клуб маса 118х78 cm

  Од Ikea

  Должина: 118 смШирина: 78 смВисина: 45 смМатеријал: ИверицаТежина: 16.92 кгДимензии на пакувањето: 139 х 78 х 45 смШифри: - Црно/кафена: 001.042.91- Бела: 804.499.01НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  3,590 ден.

  Додади

  Ikea Lack TV - ТВ комода

  Од Ikea

  Ширина: 90 смДлабочина: 26 смВичина: 45 смМаксимална тежина на полица: 10 кгМаксимална тежина: 30 кгМатеријал: ИверицаДимензии на пакувањето: 91 х 37 х 7 смШифри:- Црна: 902.432.97- Бела: 004.500.88НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.  1,390
  1,250 ден.

  Додади

  Ikea Tjusig - Hanger

  Од Ikea

  Ширина: 19 смДлaбочина: 7 смВисина: 78 смМатеријал: Масивно дрвоТежина: 1 кгДимензии на пакувањето: 79 х 8 х 3 смШифри:- Црна: 802.917.07- Бела: 602.917.08НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,290 ден.

  Додади

  Ikea Bissa - Комода за чевли 49x93 cm

  Од Ikea

  Ширина: 49 смДлабочина: 28 смВисина: 93 смМатеријал: ИверицаТежина: 15 кгДимензии на пакувањето: 93 х 43 х 9 смШифри: - Црно/Кафена боја: 902.484.26 - Бела: 502.427.37НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  2,490 ден.

  Додади

  Ikea Bissa - Комода за чевли 49x135 cm

  Од Ikea

  Ширина: 49 смДлaбочина: 28 смВисина: 135 смМатеријал: ИверицаТежина: 22 кгДимензии на пакувањето: 136 х 44 х 9 смШифри: - Црно/Кафена: 502.484.28- Бела: 102.427.39НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  3,390 ден.

  Додади

  Ikea Mammut - Детско столче

  Од Ikea

  Ширина: 39 смВисина: 67 смДлабочина: 26 смМатеријал: Полипропиленска пластикаТежина: 2 кгДимензии на пакувањето: 45 х 39 х 13 смБои:- Црвена: 403.653.66- Бела: 403.653.71- Розева: 803.823.21НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,090 ден.

  Додади

  Ikea Tjusig - Полица за чевли

  Од Ikea

  Ширина: 79 смДлабочина: 32 смВисина: 37 смМатеријал: Дрво, Не'рѓосувачки челикШифра: - Црна боја: 101.526.39 - Бела боја: 301.526.38 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,990 ден.

  Додади

  Ikea Tjusig - Закачалка со полица

  Од Ikea

  Ширина: 79 смДлабочина: 32 смВисина: 25 смМатеријал: Дрво, Не'рѓосувачки челикШифра: - Црна боја: 201.526.34- Бела боја: 401.526.33 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,990 ден.

  Додади

  Ikea Tjusig - Закачалка за врата

  Од Ikea

  Должина: 60 смДебелина: 4 смВисина: 8 смМатеријал: Дрво, Не'рѓосувачки челикШифра: - Црна боја: 402.426.53- Бела боја: 702.426.56 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  830 ден.

  Додади

  Ikea Luroy - Латофлекс

  Од Ikea

  Димензии и шифри:- 80 х 200 см: 301.602.09 - 90 х 200 см: 901.602.11 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,550 ден.

  Додади

  Ikea Minnen - Кревет со флексибилна должина

  Од Ikea

  Елегантен кревет со флексибилна должина со кој нема да имате потреба од замена за детскиот кревет! Едноставно одредете ја саканата должина и продолжете да го користите истиот кревет. Уникатниот дизајн идеално се вклопува во помали простории и одговара на сечиј вкус.Димензии:Минимална должина: 135 cmМаксимална должина: 209 cmШирина: 85 cmМатеријал: Челик* Латофлексот е вклучен.** Душекот не е вклучен.Бои и шифри:- Црна боја: 503.042.35 - Бела боја: 903.042.38 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  7,400 ден.

  Додади

  Ikea Hemma - Светилка

  Од Ikea

  Материјал: Полипропиленска пластикаДолжина на кабел: 1.8 mМаксимална тежина: 1.8 kg* Оваа светилка може да се користи и со различен вид абажури од брендот IKEA, како што се Ryra, Jara, Ollsta и др.Бои и шифри:- Црна: 403.865.90- Бела: 103.865.77НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  290 ден.

  Додади

  Ikea Ingared - Столна ламба

  Од Ikea

  Дијаметар: 13 cmВисина: 30 cmМатеријал: Метал, Полипропиленска пластика, 100% ПолиестерДолжина на кабел: 1.5 mШифри и бои:- Зелена: 003.652.45- Крем: 103.652.35НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  830 ден.

  Додади

  Ikea Ryra - Абажур

  Од Ikea

  Дијаметар: 25 cmМатеријал: 100% ПолиестерБои и шифри: - Бордо: 804.040.83- Темно зелена: 004.197.57НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  420 ден.

  Додади

  Ikea Jara - Абажур

  Од Ikea

  Дијаметар: 25 cmВисина: 19 cmМатеријал: 100% ПолиестерБои и шифри: - Сива: 703.283.58- Крем: 503.283.59- Бела: 003.283.52НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  420 ден.

  Додади

  Ikea Ollsta - Абажур

  Од Ikea

  Дијаметар: 27 cmВисина: 18 cmМатеријал: 40% Полиестер, 30% Лен, 20% памук, 10% ВискозаБои и шифри: - Сина: 303.262.00- Сива: 003.262.11НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  420 ден.

  Додади

  Ikea Melodi - Лустер

  Од Ikea

  Материјал: Полипропиленска пластикаДолжина на кабел: 1.6 мДимензии и шифри:- 28 x 26 cm: 603.865.27- 38 x 35 cm: 103.865.39НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  690 ден.

  Додади

  Ikea Flottebo - Кауч / лежај

  Од Ikea

  Екстремно удобен кауч кој воедно служи и како двоен лежај. Идеален за помали простории и гарсоњери. Со лесно подигнување на горниот дел имате пристап до удобен простор за складирање, а сепак останува простор под каучот каде можете да го дополните со различните додатоци на Икеа, или едноставно да го оставите празен и да имате лесен пристап за чистење. Масичката која се прикачува за самиот кауч Ви нуди удобност и стил. Истата се врти во различни насоки за да можете да ја наместите во за Вас најудобната положба.Навлаката на каучот се отстранува и може да се пере во машина за алишта на максимална температура од 40.Душекот се состои од Полиуретанска пена со густина од 30 kg/m3.Димензии: Должина: 200 смВисина: 79 смДлабочина: 120 смМатеријал: дрво, иверица, челик, полиуретанска пена со густина од 30 kg/m3Шифри и бои: - Крем: 092.221.53- Зелена: 792.222.39- Сива: 692.222.25НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  54,400 ден.

  Додади

  Ikea Gladom - Клуб маса со послужавник

  Од Ikea

  Стилска, едноставна и практична, оваа клуб маса е погодна за секоја просторија во Вашиот дом или канцеларија. Горниот дел лесно се користи како послужаник и е идеален за послужување пијалоци!Димензии: Висина: 52.5 смДијаметар на послужавникот: 44.5 смМатеријал: челикШифри и бои:- Бела: 703.378.19- Зелена: 103.306.70- Сина: 304.119.91- Црна: 504.119.90НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,590 ден.

  Додади

  Ikea Fjällberget - Конференциска столица

  Од Ikea

  Максимална тежина: 110 кгШирина: 67 смДлабочина: 67 смМаксимална висина: 86 смМинимална висина: 56 смСедиште, ширина: 42 смСедиште, длабочина: 40 смМатеријал: дрво, челик, полиестер, високоеластична полиуретанска пена (65 кг/м3)Максимална тежина: 110 кгДимензии на пакувањето: 64 х 51 х 17 смШифри и бои: - Крем: 404.062.77- Црна: 403.964.19НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  14,890 ден.

  Додади

  Ikea Bolmen - Столче

  Од Ikea

  Материјал: Полипропиленска пластикаДимензии: 44 х 35 х 25 cmМаксимална тежина: до 150 kgШифри и бои:- Бела: 602.651.63- Сина: 902.913.30 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  690 ден.

  Додади

  Ikea Papaja - Саксија

  Од Ikea

  Димензии: Висина: 10 cmНадворешен дијаметар: 11 cmВнатрешен дијаметар: 10 cmМатеријал: ГлинаШифри и бои:- Сина: 304.217.06- Црвена: 304.216.93- Розева: 203.313.39- Бела: 004.216.99НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  250 ден.

  Додади

  Ikea Rotera - Свеќник

  Од Ikea

  Висина: 21 смМатеријал: Стакло, челикШифри и бои:- Розева: 504.224.27- Зелена: 304.224.28- Бела: 301.229.86- Црна: 101.229.87НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  450 ден.

  Додади

  Ikea Mammut - Детска масичка

  Од Ikea

  Должина: 77 смШирина: 55 смВисина: 48 смМатеријал: Полипропиленска пластикаТежина: 1 кгДимензии на пакувањето: 75 х 10 х 10 смШифри и бои: - Црвена: 603.651.67- Бела: 503.651.77- Светло синаНАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  2,190 ден.

  Додади

  Ikea Tarno - Маса (Кафеаво-Бела)

  Од Ikea

  Шифра: 404.449.72 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.

  1,890 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје