• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Производители

  Со попуст

  Боја:

  Одберете:

  Одберете боја:

  Бои и димензии:

  Боја:

  Боја

  Боја:

  Одберете величина:

  Бои

  Одберете големина:

  Бои

  Одберете:

  Одберете големина:

  Количина

  Боја и големина:

  Боја на поставка:

  Одберете големина:

  Боја:

  Боја:

  Одберете боја на вез:

  Големина:

  Големина:

  Големина:

  Боја

  Одберете боја и големина:

  Количина

  Одберете големина:

  Големини:

  Големини:

  Одберете величина:

  Висина:

  Должина:

  Големини:

  Големини

  Одберете:

  Боја:

  Боја:

  Големина:

  Боја:

  Бои

  Бои

  Одберете големина:

  Големина:

  Боја:

  Вид на филтер:

  Боја:

  Одберете боја:

  Одберете боја:

  Одберете:

  Бои

  Големини

  Боја на решетка:

  Одберете боја:

  Боја:

  Боја:

  Вид филтер:

  Боја:

  Бои:

  Бои

  Боја:

  Големини:

  Боја:

  Боја:

  Големина:

  Одберете големина:

  Боја:

  Број на рози:

  Димензии

  Бои

  Бои

  Големина:

  Одберете боја:

  Бои

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Големини:

  Боја:

  Бои

  Одберете боја:

  Одберете:

  Одберете величина:

  Боја:

  Големини

  Одберете величина:

  Боја:

  Боја

  Одберете:

  Боја

  Големини:

  Одберете дизајн:

  Вид на филтер:

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Одберете големина:

  Боја:

  Големини:

  Одберете:

  Големина:

  Висина:

  Бои

  Боја:

  Одберете Боја:

  Боја:

  Големина

  Големина:

  Боја:

  Висина:

  Бои

  Боја

  Одберете боја:

  Боја на држач:

  Големини:

  Вид на филтер:

  Боја:

  Боја:

  Пакување:

  Висина:

  Одберете:

  Боја на решетка:

  Одберете дизајн:

  Боја:

  Боја:

  Големина:

  Големини:

  Боја:

  Големина на букетот:

  Одберете боја:

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Одберете дизајн:

  Одберете големина:

  Вид на филтер:

  Одберете боја:

  Големина:

  Одберете големина:

  Дезен:

  Бои

  Одберете:

  Одберете:

  Одберете величина:

  Одберете:

  Одберете величина:

  Одберете боја:

  Бои

  Големина:

  Одберете големина:

  Боја:

  Боја:

  Големина:

  Боја:

  Боја:

  Бои

  Боја:

  Големини

  Ширина

  Боја:

  Одберете:

  Бои

  Боја:

  Големина:

  Вид на филтер:

  Боја:

  Одберете величина:

  Големини:

  Боја:

  Боја:

  Големина:

  Месеци

  Одберете:

  Големини

  Ширина

  Боја

  Одберете:

  Одберете:

  Бои

  Бои

  Одберете гголемина:

  Боја и големина:

  Одберете големина:

  Големини на бургии

  Одберете величина:

  Боја

  Бои

  Боја:

  Бои:

  Боја на розите:

  Ikea Mammut - Children's Chair

  Одберете големина:

  Боја:

  Одберете бои:

  Одберете:

  Боја:

  Одберете:

  Одберете боја:

  Одберете боја и димензија:

  Одберете големина:

  Боја:

  Боја

  Одберете боја:

  Одберете:

  Боја:

  Одберете:

  Бои

  Одберете големина:

  Големина:

  Одберете големина:

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Големина на букетот:

  Големина на букет:

  Големина:

  Боја:

  Големини:

  Големина:

  Одберете боја:

  Боја:

  Одберете:

  Одберете:

  Одберете:

  Боја:

  Боја:

  Боја:

  Бои

  Бои

  Одберете:

  Одберете:

  Одберете големина:

  Одберете боја:

  Бои

  Вид на филтер:

  Бои

  Боја:

  Одберете:

  Одберете:

  Одберете:

  Одберете:

  Висина:

  Бои

  Боја

  Боја:

  Вид на филтер:

  Боја:

  Дом, алати и градина

  MagicMesh - Магнетна завеса за врата

  Од As Seen On TV

  Со магнетната мрежа за врата, лесно ќе можете да го задржите свежиот воздух дома а инсектите надвор. Мрежата има 18 силни магнети што кога ќе поминете низ мрежата и дозволуваат автоматски да се затвори. Совршена е за миленици и за моменти кога носите нешто и немате како да отворите врата. Магнетната мрежа за врата лесно се поставува, со неа доаѓаат и делови за прицврсување на вратата. Димензии: 100 * 210 смШифри:Црна - 6580Бела - 6581  699
  299 ден.

  Додади

  Магично црево 15m

  Од As Seen On TV

  Зошто го нарекуваме магично? Црево се растегнува и од 12 - 15.5 метри кога ќе пуштите вода и се собира кога ке ја сопрете (5 метри)• Компатибилно со сите стандардни приклучоци и продолжетоци за црева за вода• Автоматски се зголемува x3 поголема должина од сопствената• Без виткање и пукањеМагичното црево е исклучително лесно црево, направено од материјал кој не може да се прекрши. Тајната е во самата технологија на изработка на ова црево кое може да се прошири во должина до 3 пати од првобитната состојба кога не е активно.Цревото ви овозможува без проблем да ја полевате вашата градина, да го миете вашиот автомобил и сите останати активности за кои ви е потребна вода.Магичното црево се растегнува, не зафаќа многу простор и е доста практично и компактно, доволно долго да ги извршите сите посакувани задачи.*При употреба прво пуштете слаб млаз вода па потоа зголемете го бидејќи наеднаш ако го оптеретите цревото може да дојде до оштетување.Во комплетот добивате црево, приклучок за славина и прскалка.  599
  249 ден.

  Додади

  Air Lazy Bag - Воздушен кревет

  Од Lazy Bag

  Уживајте секаде со популарната "Lazy Bag" наменета за надворешни и внатрешни услови, совршена за на плажа или кампување. "Lazy Bag" е многу лесна и тоа ја прави многу погодна за пренесување. Воздушниот кревет е направен засилен најлонски материјал. На краевите од вреќата има силни пластични држачи кои го задржуваат воздухот внатре од кога ќе се наполни. Кога не е полна со воздух се собира и е малечка и лесна за пренесување, а кога ќе ја наполните удобна е за секоја пригода. За да ја наполните вреќата со воздух едноставно фатете го отворениот дел и замавнете во воздухот, од кога ќе увидите дека "Lazy Bag" е полна со воздух, само завиткајте ја на крајот и потфатете ја со пластичните додатоци. Димензии: 240*75 смДозволена тежина: 150 кг  1,199
  555 ден.

  Додади

  Laica Stream 3000 - Бокал за филтрирање вода

  Од Laica

  Шифра: J961 Направен за оние кои сакаат да уживаат во посебен стил и елеганција. Во сетот добивате гратис две модерни чаши за вода и филтер.- Италијански дизајн- Soft touch рачка- “QuickFill” капак за брзо полнење- Индикатор за промена на потрошени филтри- Голем капацитет 3L- Подарок филтер во комплетот- Подарок две чаши за водаОва е првата колекција на бокали со филтер за вода кои покрај основната функција, имаат и задача да го освежат и да го направат повесел вашиот живот. Одлични за прочистување на водата и за добивање на свежа и здрава вода!Филтерот има 5 нивоа на филтрирање и ја намалува тврдоста на водата, ги отстранува хлорот, тешките метали, пестициди, а со тоа значително го подобрува вкусот и квалитетот на водата.  1,899
  1,699 ден.

  Додади

  Raider - Бургија за бетон

  Од Raider

  Големини на бургии за бетон:8*210 mm Шифра: 78236*210 mm Шифра: 781610*210 mm Шифра: 7830

  89 ден.

  Додади

  МАМ - Прв прибор за јадење

  Од MAM

  MAM линијата на производи за исхрана се фукционални и изработени од дизајн кој ќе Ви помогнат при првите оброци со Вашето најмило.Прв прибор за јадење: лажичка, вилушка и нож.Карактеристики:- МАМ приборот за јадење служи за првите обиди за самостојно јадење.- Ножот е изработен со заоблените линии и рабови за безбедна употреба.- Сетот е изработен од иновативен дизајн кои овозможува приборот да не се лизга од рацете на децата. - Штитникот го спречува предлабоко туркање во уста.Возраст: 6+ месециШифра: 504471

  279 ден.

  Додади

  МАМ - Сет од длабока и плитка чинија

  Од MAM

  MAM линијата на производи за исхрана се фукционални и изработени од дизајн кој ќе Ви помогнат при првите оброци со Вашето најмило.МАМ сетот се состои од од два дела:- Длабока чинија- Плитка чинија - Дното на чинијата е составено од нелизгаво дно кое спречува превртување на јадењето. Во зависност од типот на храната плитката чинија може да се користи посебно од длабоката чинија. Возраст: 6+ месециШифра: 504501

  399 ден.

  Додади

  МАМ - Сет од две меки лажичиња со заштитен капак

  Од MAM

  MAM линијата на производи за исхрана се фукционални и изработени од дизајн кој ќе Ви помогнат при првите оброци со Вашето најмило.Држењето и употребата на лажичките овозможува развивање груба и фина моторика.Карактеристики:- Кратка лажица која е со совршена големина за да ја држат малите рачиња на Вашето бебе.- Долга лажица со која лесно се стигнува до дното на долгите садови за храна. Дополнително должината е наменета за родителот и бебето да ја држат лажицата во исто време. - Сетот е изработен од иновативен дизајн кои овозможува лажиците да не се лизгаат од рацете на бабето.- Лажиците имаат заштитна капа која овозможува чување на чистите и нечистите лажици одвоено. Возраст: 6+ месециШифра: 504495

  319 ден.

  Додади

  МАМ - Зајче за усна хигиена

  Од MAM

  Препорачливо е усната празнина на Вашето бебе да се чисти регуларно од првиот ден со цел да се отстрануваат бактериите и бебето уште од почеток да се навикне на чистењето. Со MAM зајчето за усна хигиена, чистењето заби ќе биде одлично доживување.Карактеристики:- Зајчето е изработено од специјана екстра-мека крпа која нежно ја чисти усната празнина и се грижи за хигиената во устата од самиот почеток.- Помага за чистење на првите заби и масажа на осетливото непце.- Едноставно допира насекаде во усната празнина.Возраст: 0+ месециШифра: 351037

  345 ден.

  Додади

  MAM - Сет четки за учење како да се чистат заби

  Од MAM

  Со MAM сетот на четки за заби, Вашите најмали ќе научат сами како да ги четкаат забите. Сетот се состои од две детски четки за заби:- Помала четка која првично служи за вежбање на навиката за четкање на заби. - Подолга четка која овозможува на родителите и на детето да ја држат четката заедно и помага за учење на движењата при четкање на заби. Подолгата четка има штит кој спречува детето да ја турне четката подлабоко во устата.Двете четки се изработени од ергономски рачки кои го олеснуваат држењето и четкањето на забите.Возраст: 6+ месециШифра: 351006

  299 ден.

  Додади

  MAM Learn to Drink - Чашка

  Од MAM

  MAM нуди совршени производи за деца. Со "MAM Learn to Drink" шишето бебињата можат да научат сами да пијат.Карактеристики:- Горната обвивка е составена од специјализиран мек дизајн кој овозможува полесно навикнување и префрлување од цицање во пиење од шише.- 190 ml - шишето е екстра лесно и се состои од анти-лизгав материјал за полесно држење.- Рачките на шишето се прилагодени за бебешките рачиња.- Дизајнот на шишето овозможува течноста во него да не протекува.*Дизајнот на чашката е BPA FREE!Возраст: 6+ месециШифра: 350726

  289 ден.

  Додади

  MAM Starter - Чашка

  Од MAM

  MAM нуди совршени производи за деца. Педагозите за развој ја имаат дизајнирано "MAM Starter Cup" шишето со кое бебињата можат најлесно да научат сами да пијат. Карактеристики:- 150 ml - шишето е екстра лесно и иновативниот облик овозможува поедноставно држење.- Дизајнот се состои од анти-лизгав материјал за полесно држење.- Рачките на шишето се прилагодени за бебешките рачиња.- Дизајнот на шишето овозможува течноста во него да не протекува.*Дизајнот на чашката е BPA FREE!Возраст: 4+ месециШифра: 382055

  289 ден.

  Додади

  MAM Easy Active - Шише

  Од MAM

  MAM нуди совршени производи за деца. Со "MAM Easy Active" шишето активните бебињата можат да научат сами да пијат.Карактеристики:- 330 ml - шишето е екстра лесно и иновативниот облик овозможува поедноставно држење.- Свиленкастата цуцла Silk Teat преминот од доење до пиење го прави поедноставен и оваа цуцла е прифатена од 94% од бебињата.- Широкиот врат овозможува едноставно полнење и чистење.Со ова шише е извршено истражување на пазарот од 2009 до 2014 и тестиран е на 1.349 бебиња.*Дизајнот на чашката е BPA FREE!Возраст: 4+ месециШифра: 663307

  195 ден.

  Додади

  MAM Easy Start - Шише 160ml

  Од MAM

  Благодарение на свиленкастата цуцла Silk Treat преминот од доење до пиење е поедноставен.Карактеристики:За 0+ месециШирок отвор за лесно полнење и чистењеУникатна функција за само стерилизацијаПечатени дизајни од двете страниКапацитет: 160 млШифра: 669903

  255 ден.

  Додади

  MAM Easy Start - Шише 260ml

  Од MAM

  Благодарение на свиленкастата цуцла Silk Treat преминот од доење до пиење е поедноставен.Карактеристики:За 0+ месециШирок отвор за лесно полнење и чистењеУникатна функција за само стерилизацијаПечатени дизајни од двете страниКапацитет: 260 млШифра: 669927

  269 ден.

  Додади

  MAM - Цуцла за шише

  Од MAM

  Со соработка на стручни лица, MAM разви свиленкасто мека цуцла Silk Teat. Патентирана, свиленкасно мека површина која нуди едноставен премин од доење до хранење со шише.Карактеристики:Уникатна рамна форма – совршена за устата на бебетоОсобено погодна за течности

  205 ден.

  Додади

  MAM Feel Good - Стаклено шише 170ml

  Од MAM

  Благодарение на свиленкастата цуцла Silk Treat преминот од доење до пиење е поедноставен.Карактеристики:Отпорно на висока температура и температурни промени.Идеално за подгревање во микробранова печка или греач за шишињаСе стерилизира при висока температура и брзо се ладиШирокиот врат овозможува едноставно полнење и чистњеШифра: 638046

  435 ден.

  Додади

  MAM Feel Good - Стаклено шише 260ml

  Од MAM

  Благодарение на свиленкастата цуцла Silk Treat преминот од доење до пиење е поедноставен.Карактеристики:Отпорно на висока температура и температурни промени.Идеално за подгревање во микробранова печка или греач за шишињаСе стерилизира при висока температура и брзо се ладиШирокиот врат овозможува едноставно полнење и чистњеШифра: 638053

  519 ден.

  Додади

  MAM Start - Цуцла

  Од MAM

  Децата можат да се опуштат во удобноста и стилот, бидејќи МАМ цуцлите се развиени во соработка со стоматолози и ортодонти. Овие иновативни цуцли се секогаш во чекор со најновите трендови.Карактеристики:Обликувана за новороденчињаИсклучително мала и леснаНежна и удобна за детската кожа благодарение на отворите и единствената внатрешност на цуцлатаНежни мотиви за првите месециШифра: 350078

  145 ден.

  Додади

  MAM Perfect - Цуцла 2-6 месеци

  Од MAM

  Децата можат да се опуштат во удобноста и стилот, бидејќи МАМ цуцлите се развиени во соработка со стоматолози и ортодонти. Овие иновативни цуцли се секогаш во чекор со најновите трендови.Карактеристики:Дизајнирана специјално да го намали ризикот од искривување на забитеПрепорачана од медицински експертиНежна и удобна за детската кожа благодарение на отворите и единствената внатрешност на цуцлатаСе испорачува во кутија за стерилизацијаШифра: 381386

  265 ден.

  Додади

  MAM Perfect - Цуцла 6+ месеци

  Од MAM

  Децата можат да се опуштат во удобноста и стилот, бидејќи МАМ цуцлите се развиени во соработка со стоматолози и ортодонти. Овие иновативни цуцли се секогаш во чекор со најновите трендови.Карактеристики:Посебен облик кој спречува неправилен раст на забитеБлагодарение на DenroFlex вратот на цуцлата е 60% потенка и 4 пати помекаБлагодарение на отворите е нежна и погодна за детската кожаШифра: 381393

  265 ден.

  Додади

  MAM Original - Цуцла 2-6 месеци

  Од MAM

  Децата можат да се опуштат во удобноста и стилот, бидејќи МАМ цуцлите се развиени во соработка со стоматолози и ортодонти. Овие иновативни цуцли се секогаш во чекор со најновите трендови.Карактеристики:Достапна во различни боиНежна за кожата благодарение на отворите за вентилацијаЗаоблена цуцла за максимална удобностШифра: 350252

  265 ден.

  Додади

  MAM Original - Цуцла 6+ месеци

  Од MAM

  Децата можат да се опуштат во удобноста и стилот, бидејќи МАМ цуцлите се развиени во соработка со стоматолози и ортодонти. Овие иновативни цуцли се секогаш во чекор со најновите трендови.Карактеристики:Достапна во различни боиНежна за кожата благодарение на отворите за вентилацијаЗаоблена цуцла за максимална удобностШифра: 350153

  265 ден.

  Додади

  MAM Trends - Цуцла 2-6 месеци

  Од MAM

  Децата можат да се опуштат во удобноста и стилот, бидејќи МАМ цуцлите се развиени во соработка со стоматолози и ортодонти. Овие иновативни цуцли се секогаш во чекор со најновите трендови.Карактеристики:Нежна за кожата благодарение на отворите за вентилацијаЗаоблена цуцла за максимална удобностИсклучително мека и прилагодлива на усната празнинаШифра: 350146

  265 ден.

  Додади

  MAM Air - Цуцла 6+ месеци

  Од MAM

  Децата можат да се опуштат во удобноста и стилот, бидејќи МАМ цуцлите се развиени во соработка со стоматолози и ортодонти. Овие иновативни цуцли се секогаш во чекор со најновите трендови.Карактеристики:Награда за иновативен дизајнИсклучително нежна за кожата, со големи вентилациски отвори за циркулација на воздухотВидлива насмевна на дететоШифра: 350412

  275 ден.

  Додади

  MAM Night - Цуцла 2-6 месеци

  Од MAM

  Децата можат да се опуштат во удобноста и стилот, бидејќи МАМ цуцлите се развиени во соработка со стоматолози и ортодонти. Овие иновативни цуцли се секогаш во чекор со најновите трендови.Карактеристики:- Цуцлата свети во темно и е нежна и погодна за детската кожа благодарение на отворите за вентилација.- Заоблениот штит овозможува максимална удобност.- Заоблениот врв овозможува максимална удобност.Возраст: 2-6 месециШифра: 350177

  265 ден.

  Додади

  MAM Night - Цуцла 6+ месеци

  Од MAM

  Децата можат да се опуштат во удобноста и стилот, бидејќи МАМ цуцлите се развиени во соработка со стоматолози и ортодонти. Овие иновативни цуцли се секогаш во чекор со најновите трендови.Карактеристики:- Цуцлата свети во темно и е нежна и погодна за детската кожа благодарение на отворите за вентилација.- Заоблениот штит овозможува максимална удобност.- Заоблениот врв овозможува максимална удобност.*Дизајнот на цуцлата е BPA FREE!Возраст: 6+ месециШифра: 350283

  265 ден.

  Додади

  Магично црево 30m

  Од As Seen On TV

  Зошто го нарекуваме магично? Црево се растегнува и до 30 метри кога ќе пуштите вода и се собира кога ке ја сопрете (22,5 - 30 метри)• Компатибилно со сите стандардни приклучоци и продолжетоци за црева за вода• Автоматски се зголемува x3 поголема должина од сопствената• Без виткање и пукањеМагичното црево е исклучително лесно црево, направено од материјал кој не може да се прекрши. Тајната е во самата технологија на изработка на ова црево кое може да се прошири во должина до 3 пати од првобитната состојба кога не е активно.Цревото ви овозможува без проблем да ја полевате вашата градина, да го миете вашиот автомобил и сите останати активности за кои ви е потребна вода.Магичното црево се растегнува, не зафаќа многу простор и е доста практично и компактно, доволно долго да ги извршите сите посакувани задачи.*При употреба прво пуштете слаб млаз вода па потоа зголемете го бидејќи наеднаш ако го оптеретите цревото може да дојде до оштетување.Во комплетот добивате црево, приклучок за славина и прскалка.  799
  449 ден.

  Додади

  TP1 - 2 во 1 навлака за тепих или гарнитура

   

  2 во 1 – Навлака за теписи и гарнитура. Разубавете ја вашата соба со нова повеќенаменска навлака.Навлаката лесно се пере и многу лесно можете да ги отстарите сите несакани дамки.Состав: Welsoft ткаенина (100 % polyester), не треба да се пегла. Одржување: се пере на 30 степени  1,699
  1,350 ден.

  Додади

  TP2 - 2 во 1 навлака за тепих или гарнитура

   

  2 во 1 – Навлака за теписи и гарнитура. Разубавете ја вашата соба со нова повеќенаменска навлака.Навлаката лесно се пере и многу лесно можете да ги отстарите сите несакани дамки.Состав: Welsoft ткаенина (100 % polyester), не треба да се пегла. Одржување: се пере на 30 степени  1,699
  1,350 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје