• Држава Македонија
 • Филтри

  ЦЕНА

  Производители

  Со попуст

  Winter Chains 16mm

  Големина на церадата

  Големина:

  Големина на зимски ланци

  Возило

  Сезона

  Дијаметар на бандаж

  Висина на гума

  Ширина на гума

  Индекс на брзина

  Индекс на носивост

  Индекс на отпор

  Индекс за перформанс на влажен пат

  Гласност на гума

  Земја

  Автомобилска опрема

  Зимски ланци за автомобил

  Од Tons-Form

  * Погледнете го описот за да ја видите потребната големина на ланците. Дебелината на ланецот е 12мм.30155x12, 560x12, 165/70x12, 175/70x12, 125x15, 135x14, 140x13, 145x13, 150x12, 150-65x345, 155/70x13, 155/65x14, 175/60x30, 185/55x1340135x15, 145x14, 155x13, 600x12, 155/70x14, 165/60x14, 165/70x13, 170/65x340, 175/60x14, 175/65x13, 175/70x12, 180/60x340, 180/65x315, 185/60x13, 190/55x340, 195/55x1350145x15, 155x14, 165x13, 520x14, 560x13, 560x14, 590x13, 155/70x15, 155/60x15, 160/70x14, 170/65x365, 175/65x365, 175/70x15, 180/65x340, 185/50x15,185/60x14, 185/65x13, 185/55x14, 190/55x365, 195/50x14, 195/55x14, 195/60x1360155x15, 165x15, 170x13, 175x13, 560x15, 600x13, 165/70x15, 165/75x14, 175/60x15, 175/65x15, 175/70x14, 180/65x365, 185/55x15, 185/65x14, 185/70x13, 190/65x340, 190/65x340, 195/50x15, 195/60x14, 194/65x13, 200/65x340, 205/60x1370175/70x15, 175/75x14, 180/65x390, 185/60x15, 185/70x14, 195/50x16, 195/55x15, 195/65x14, 195/70x13, 200/55x390, 200/60x365, 205/55x15, 205/55x14, 205/60x14, 210/55x13, 210/55x365, 220/50x36580165x15, 175x14, 175x15, 185x13, 185x14, 600x15, 650x14, 185/70x15, 185/75x14, 190/65x390, 195/60x15, 195/65x15, 195/70x14, 200/60*390, 200/60x15, 205/50x16, 205/55x15, 205/60x15, 205/60x14, 205/70x13, 210/55x390, 210/65x365, 215/50x16, 215/50x16, 215/60x14, 220/55x15, 225/55x14.Шифри: 30 - 36740 - 70450 - 70560 - 53870 - 53980 - 31090 - 461100 - 460

  130 ден.

  Додади

  Церада за автомобил

  Од Tons-Form

  - Тежина 900.0 гр.- Големини: М, L и XL- Церадата е изработена од Тенок ПВЦ материјал- На долните рабови има ластик, со помош на кој се прицврстува за автомобилот- Нема патент- Водоотпорна е и го штити вашиот автомобил од изложеност на дожд, сончево зрачење и прашина.

  140 ден.

  Додади

  Tons Form - Зимски ланци Super Strong

  Од Tons-Form

  * Погледнете го описот за да ја видите потребната големина на ланците. Дебелината на ланецот е 16мм.225/38095/75-14, 195-14, 205/70-14, 205/75-14, 205-14, 215/70-14, 245/7060-14, 670-14, 85-15, 195-15, 195/70-15, 195/75-15, 195/80-15, 205/65-15, 205/70-15, 205/75-15, 215/65-15, 175/75-16, 175/80-16, 175-16, 185/75-16, 195/65-16, 205/65-16, 215/60-16, 235/70-17.5230/39015/75-14, 215/14, 750-14, 25/70-15, 670-15, 205/80-15, 215/70-15, 215/75-15, 05/70-16, 215/65-16, 600-16, 640-16, 185-16, 195/75-16, 195-16240/400215/80-15, 215/15-15, 225/75-15, 255/60-15, 700-15, 205/75-16, 205/80-16, 205-16, 215/70-16, 225/65-16, 600-16, 640-16, 185-16, 195/75-16, 195-16245/41035/70-15, 235/75-15, 05-16, 215/75-16, 215/80-16, 215/85-16, 215-16, 225/70-16, 225/75-16, 235/65-16, 650-16.5, 225/65-17, 235/60-17, 650-17, 35/55-18250/45045/75-15, 245/85-15, 250/70-15, 250-15, 255/70-15, 265/70-15, 27*8.5-15, 30*9.5-15, 8.4-15, 9.0-15, 235/70-16, 235/80-16, 245/70-16, 255/65-16, 700-16, 9.0*75-16, 225/75-17, 235/65-17, 235/70-17, 245/65-17, 255/55-17255/4600.00-15, 255/75-15, 265/75-15, 31*10.5-15, 235/75-16, 255/70-16, 255/65-17, 275/55-17, 245/70-17, 255//60-17, 235/65-18, 245/60-18, 255/55-18, 285/50-18, 255/50-19, 275/45-19, 275/40-20265/48029*12.5-15, 29*12-15, 29*13.5-15, 31*11.5-15, 750-16, 235/80-16, 265/70-16, 265/75-16, 280/70-16, 225/75-17.5, 265/65-17, 8.5-17.5, 255/70-181, 255/60-18, 275-60-18, 275-60-18, 255/55-19, 265/50-19, 285/45-19, 7-19.5, 245/50-20, 255/50-20, 275/45-20270/49032*11.5-15, 31*15.5-15, 825-15, 275/70-16, 825-16, 265/70-17, 275/65-17, 245/75-17, 9.5-17, 235/75-17.52, 45/70-17.59, 0.5/17.5, 700-18, 750-18, 225/70-19.5, 8-19.5, 650-20, 700-20

  2,350 ден.

  Додади

  TonsForm 8653-8656 - Церада за автомобил

  Од Tons-Form

  - Церадата е изработена од Тенок ПВЦ материјал- На долните рабови има ластик, со помош на кој се прицврстува за автомобилот- Водоотпорна е и го штити вашиот автомобил од изложеност на дожд, сончево зрачење и прашина.Големини и димензии:8653 - M - 430*165*116cm8654 - L - 480*178*116cm8655 - XL - 530*178*116cm8656 - XXL - 570*195*116cm

  140 ден.

  Додади

  Кабли за акумулатор 1200А

   

  Кабли за акомулаторПренос на моќност: 1200AШифра: 409

  699 ден.

  Додади

  Riken MayStorm2 205/55 R17 95W XL - Автомобилски гуми

  Од Riken

  Riken MayStorm 2: - Соодветно ниво на безбедност - Стабилност во возењето - Редуцирана тежина и извонредна сила - Оптимална дистрибуција на силинитеRiken – Едноставно пригодни! Riken е познат бренд на гуми поседуван од страна на Michelin. Првично е основан во Јапонија под името Riken Gomu уште во 1917 и на почетокот работи во полето на научни истражувања во физиката и хемијата. Подоцна, компанијата станува поразновиднас и навлегува во производството на гуми под кратенка од првичното име и тогаш настапува на сила името RIKEN. Michelin важи како водечка сила во светот за производство на гуми. Судејќи по тоа дека великан како Michelin кој го поседува само најдоброто од брендовите на гумите го поседува и овој бренд, кажува многу за квалитетот на овие гуми. Рикен е бренд кој е распространет низ неколку зони низ Европа. Овој бренд произведува голем избор на автомобилски гуми, гуми за комбиња како и за камиони. Riken комбинира естетика и технологија по многу атрактивна цена како и квалитетни гуми одлично одговараат на времето во Европа.Важно: Нашата продавница гарантира дека гумите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Ниедна гума не е постара од 24 месеци до денот на продавање. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на гуми полесно и безбедно.Кога купувате гуми проверете го упатството за употреба на автомобилот за да ја дознаете точната димензија на гуми која е препорачана за Вашето возило. Погрешна димензија на гуми го зголемува ризикот при управување со возилото. Затоа убаво проверете ги сите бројки кои се препорачани од производителот: димензии на гумата, индексите на брзина и товар, па дури потоа одберете бренд и модел што ги задоволува потребите на возилото.  5,170
  3,775 ден.

  Додади

  Riken UHP 225/45 R17 94Y XL - Автомобилски гуми

  Од Riken

  Riken UHP - Лесна за контролирање, дури и при поголеми брзини, асиметричен дизајн на шарките. - Одличен перформанс на трајност: оптимирзирана конструкција, подобрен дизајн на шарата - Економичност на отпорот дури и при возење на влажни и рапави површиниRiken – Едноставно пригодни! Riken е познат бренд на гуми поседуван од страна на Michelin. Првично е основан во Јапонија под името Riken Gomu уште во 1917 и на почетокот работи во полето на научни истражувања во физиката и хемијата. Подоцна, компанијата станува поразновиднас и навлегува во производството на гуми под кратенка од првичното име и тогаш настапува на сила името RIKEN. Michelin важи како водечка сила во светот за производство на гуми. Судејќи по тоа дека великан како Michelin кој го поседува само најдоброто од брендовите на гумите го поседува и овој бренд, кажува многу за квалитетот на овие гуми. Рикен е бренд кој е распространет низ неколку зони низ Европа. Овој бренд произведува голем избор на автомобилски гуми, гуми за комбиња како и за камиони. Riken комбинира естетика и технологија по многу атрактивна цена како и квалитетни гуми одлично одговараат на времето во Европа.Важно: Нашата продавница гарантира дека гумите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Ниедна гума не е постара од 24 месеци до денот на продавање. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на гуми полесно и безбедно.Кога купувате гуми проверете го упатството за употреба на автомобилот за да ја дознаете точната димензија на гуми која е препорачана за Вашето возило. Погрешна димензија на гуми го зголемува ризикот при управување со возилото. Затоа убаво проверете ги сите бројки кои се препорачани од производителот: димензии на гумата, индексите на брзина и товар, па дури потоа одберете бренд и модел што ги задоволува потребите на возилото.  4,740
  3,475 ден.

  Додади

  Taurus UHP 225/40 R18 92Y XL - Автомобилски гуми

  Од Taurus

  Taurus UHP: - Лесно за контролирање дури и при поголеми брзини - Одлични перформанси за трајност на гумата - Економичност при трошење на гориво, благодарение на намалениот отпорTaurus – Вистинскиот избор! Брентот на Taurus е креиран уште во 1913. Во 1996, оваа компанија прераснува во еден од најголемите производители на гуми. Во 1973, брендот на Taurus почнува да се употребува на сите производи кои се произведени од оваа компанија, заедно со брендовите на Emergé (опрема за нафтената индустрија), Palma (опрема за кампување), Cordatic, etc. Брендот Taurus произведива гуми 100 години од настанувањето на неговото име, спој на традиција и квалитет.Важно: Нашата продавница гарантира дека гумите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Ниедна гума не е постара од 24 месеци до денот на продавање. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на гуми полесно и безбедно.Кога купувате гуми проверете го упатството за употреба на автомобилот за да ја дознаете точната димензија на гуми која е препорачана за Вашето возило. Погрешна димензија на гуми го зголемува ризикот при управување со возилото. Затоа убаво проверете ги сите бројки кои се препорачани од производителот: димензии на гумата, индексите на брзина и товар, па дури потоа одберете бренд и модел што ги задоволува потребите на возилото.  5,240
  3,825 ден.

  Додади

  Matador MP47 Hectorra 3 185/60 R15 84H - Автомобилски гуми

  Од Matador

  MP47 Hectorra 3: Одлична контрола и спортски дизајн. - Високо ниво на безбедност при возење на влажни површини - Одлична контрола - Поголем век на користење - Намалена бучаваMatador – Подготвен за предизвик!Бидете подготвени за секаков предизвик со гумите на Matador, бидејќи истите се создадени од професионалци. Многуте години поминати во успешно искуство во развивање на Matador се рефлектираат преку динамичноста, современоста и докажаноста на производите.Со Matador бидете секогаш сигурни и подготвени на патот.Како дел од престижната Continental групација, Matador има долгогодишна традиција на висококвалитетни перформанси благодарение на европските стандарди во производство и технологија.Брендот на Matador стои зад следниве вредности: - Динамичност: Модерен бренд исполнет со еенергија, активност и големи амбиции. - Искуство: Повеќе од 100 години во автомобилската индустрија. - Подготвеност: Огромен избор на производи кои ги покриваат сите барања во сите временски услови.Брендот на Matador претставува долга традиција, со огромно портфолио и сигурен перформанс.Важно: Нашата продавница гарантира дека гумите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Ниедна гума не е постара од 24 месеци до денот на продавање. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на гуми полесно и безбедно.Кога купувате гуми проверете го упатството за употреба на автомобилот за да ја дознаете точната димензија на гуми која е препорачана за Вашето возило. Погрешна димензија на гуми го зголемува ризикот при управување со возилото. Затоа убаво проверете ги сите бројки кои се препорачани од производителот: димензии на гумата, индексите на брзина и товар, па дури потоа одберете бренд и модел што ги задоволува потребите на возилото.  3,780
  2,699 ден.

  Додади

  Windforce MileMax 155/R13C 90Q - Автомобилски гуми

  Од Windforce

  Windforce MileMax: Одлична стабилност и контрола при возење на секакви временски услови. Вдлабнатините и шарите на надворешноста на гумата обезбедуваат сигурно ракување како и еднакво, истовремено трошење на двете гуми. Дизајнот на гумата редуцира вибрации и овозможува комфор и тивко возење. Структурата овозможува да зголемена километража.Windforce - Уживајте во патувањата со Windforce гумите Windforce гумите се од високо квалитетен кинески бренд кој е добро познат како и на домашниот така и на интернационалниот пазар. Вдлабнатините на гумите (страничните шари) како и сите спецификации се дизајниранри од тимот на R&D според најновите стандарди на пазарот. Windforce гумите се произведени со првокласна опрема и строги стандарди со цел да обезбедат квалитетен производ. Благодарение на нивниот напреден дизајн, Windforce гумите лесно ги исполнија сите барања и сертификации кои им овозможија да бидат лесно препознатливи насекаде во светот.Со високиот квалитет, пристапни цени и одлична грижа за потрошувачитеand, Windforce го освојува пазарот секој ден. Немојте да ја пропуштите следната водечка сила од Кина во производството на гуми!Важно: Нашата продавница гарантира дека гумите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Ниедна гума не е постара од 24 месеци до денот на продавање. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на гуми полесно и безбедно.Кога купувате гуми проверете го упатството за употреба на автомобилот за да ја дознаете точната димензија на гуми која е препорачана за Вашето возило. Погрешна димензија на гуми го зголемува ризикот при управување со возилото. Затоа убаво проверете ги сите бројки кои се препорачани од производителот: димензии на гумата, индексите на брзина и товар, па дури потоа одберете бренд и модел што ги задоволува потребите на возилото  2,910
  2,175 ден.

  Додади

  Matador MP47 Hectorra 3 195/50 R15 82H - Автомобилски гуми

  Од Matador

  MP47 Hectorra 3: Одлична контрола и спортски дизајн. - Високо ниво на безбедност при возење на влажни површини - Одлична контрола - Поголем век на користење - Намалена бучаваMatador – Подготвен за предизвик!Бидете подготвени за секаков предизвик со гумите на Matador, бидејќи истите се создадени од професионалци. Многуте години поминати во успешно искуство во развивање на Matador се рефлектираат преку динамичноста, современоста и докажаноста на производите.Со Matador бидете секогаш сигурни и подготвени на патот.Како дел од престижната Continental групација, Matador има долгогодишна традиција на висококвалитетни перформанси благодарение на европските стандарди во производство и технологија.Брендот на Matador стои зад следниве вредности: - Динамичност: Модерен бренд исполнет со еенергија, активност и големи амбиции. - Искуство: Повеќе од 100 години во автомобилската индустрија. - Подготвеност: Огромен избор на производи кои ги покриваат сите барања во сите временски услови.Брендот на Matador претставува долга традиција, со огромно портфолио и сигурен перформанс.Важно: Нашата продавница гарантира дека гумите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Ниедна гума не е постара од 24 месеци до денот на продавање. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на гуми полесно и безбедно.Кога купувате гуми проверете го упатството за употреба на автомобилот за да ја дознаете точната димензија на гуми која е препорачана за Вашето возило. Погрешна димензија на гуми го зголемува ризикот при управување со возилото. Затоа убаво проверете ги сите бројки кои се препорачани од производителот: димензии на гумата, индексите на брзина и товар, па дури потоа одберете бренд и модел што ги задоволува потребите на возилото.  3,330
  2,499 ден.

  Додади

  Windforce Comfort I 175/65 R14 82T - Автомобилски гуми

  Од Windforce

  Windforce Comfort 1: За одлично ракување на суво и влажно време. Оваа гума обезбедува сигурна контрола и одлична стабилност на возењето.Windforce - Уживајте во патувањата со Windforce гумите Windforce гумите се од високо квалитетен кинески бренд кој е добро познат како и на домашниот така и на интернационалниот пазар. Вдлабнатините на гумите (страничните шари) како и сите спецификации се дизајниранри од тимот на R&D според најновите стандарди на пазарот. Windforce гумите се произведени со првокласна опрема и строги стандарди со цел да обезбедат квалитетен производ. Благодарение на нивниот напреден дизајн, Windforce гумите лесно ги исполнија сите барања и сертификации кои им овозможија да бидат лесно препознатливи насекаде во светот.Со високиот квалитет, пристапни цени и одлична грижа за потрошувачитеand, Windforce го освојува пазарот секој ден. Немојте да ја пропуштите следната водечка сила од Кина во производството на гуми!Важно: Нашата продавница гарантира дека гумите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Ниедна гума не е постара од 24 месеци до денот на продавање. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на гуми полесно и безбедно.Кога купувате гуми проверете го упатството за употреба на автомобилот за да ја дознаете точната димензија на гуми која е препорачана за Вашето возило. Погрешна димензија на гуми го зголемува ризикот при управување со возилото. Затоа убаво проверете ги сите бројки кои се препорачани од производителот: димензии на гумата, индексите на брзина и товар, па дури потоа одберете бренд и модел што ги задоволува потребите на возилото.  2,200
  1,649 ден.

  Додади

  Sava Adapto MS 175/70 R14 84T - Автомобилски гуми

  Од Sava

  Sava - Возете повеќе за помалку пари!Sava е словенска компанија која произведува гуми за возила и други производи од гума. Моментално е подружница на Goodyear Tyre and Rubber Company. Се наоѓа во Крањ, Словенија. Официјално команијата е оформена како Sava Tyres d.o.o. во 1998 година, иако е врзана со производство на гуми од 1920та година.Sava има околу 1400 вработени. Таа е една од најголемите и најуспешни компании во Словенија. Од 2006та година компанијата стана дел од семеството Goodyear Dunlop Central & South-East Europe,а седиштето се наоѓа во Крањ. Гумита на Sava се произведуваат во Словенија (од Sava), Полска (од Dębica), Франција (од Goodyear и Dunlop), Турција (од Goodyear) и Германија (од Fulda и Dunlop).Важно: Нашата продавница гарантира дека гумите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Ниедна гума не е постара од 24 месеци до денот на продавање. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на гуми полесно и безбедно.Кога купувате гуми проверете го упатството за употреба на автомобилот за да ја дознаете точната димензија на гуми која е препорачана за Вашето возило. Погрешна димензија на гуми го зголемува ризикот при управување со возилото. Затоа убаво проверете ги сите бројки кои се препорачани од производителот: димензии на гумата, индексите на брзина и товар, па дури потоа одберете бренд и модел што ги задоволува потребите на возилото.  4,350
  2,490 ден.

  Додади

  Diplomat ST 185/65 R15 88T - Автомобилски гуми

  Од Diplomat

  DiplomatПолскиот бренд DIPLOMAT е дел од огромното портфолио на гуми на брендот GOODYEAR. Производителите DIPLOMAT нудат летни и зимски гуми. DIPLOMAT гумите се одликуваат со квалитети приспособени за овие временски услови нудејќи им на возачите високо ниво на контрола во текот на целото патување, и сето тоа по навистина ниска цена.Важно: Нашата продавница гарантира дека гумите кои се продаваат преку OutletON се оригинални, а истите се транспортирани и складирани според највисоки стандарди на квалитет. Ниедна гума не е постара од 24 месеци до денот на продавање. Нашиот тим дава максимум да го направи Вашето купување на гуми полесно и безбедно.Кога купувате гуми проверете го упатството за употреба на автомобилот за да ја дознаете точната димензија на гуми која е препорачана за Вашето возило. Погрешна димензија на гуми го зголемува ризикот при управување со возилото. Затоа убаво проверете ги сите бројки кои се препорачани од производителот: димензии на гумата, индексите на брзина и товар, па дури потоа одберете бренд и модел што ги задоволува потребите на возилото.  3,420
  2,449 ден.

  Додади

  Ретровизор со двонасочна HD камера

  Од CarCam

  Што е HD Double Car camera? Добивате подобар и поголем ретровизор, кој има вграден екран и се уклучува по ваша желба, најчесто се користи за паркирање со помош на втората камера која е поставена на задниот дел од автомобилот. Резолуција на снимање 1920 х 1080 пиксели.FPS: 25Големина на дисплејот :4.3 инчи LCD Леќите на камерата снимаат 170 степениСпецификации: снимање над веќе постоечки видеа, дигитален зум, г-сензор, микрофон, детектира движење. Меморија: се става SD/MMC картица од минимум 8 GB а максимум 32 GB (не е вклучена) Покажува време и дата на дисплејот, вграден звучник, вградена батерија од 300 mAh,Во пакетот добивате: еден ретровизор камера, втора задна камера, полнач за камера (се става кај запалката), специјални додатоци за поврзување на вашиот стар ретровизор.Јазици: English, Russian, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish, Chinese (Simplified), Chinese (traditional)Напомена:* Се употребува за коли со 12V напојување. * Бидејќи камерата снима со висока резолуција, потребна ви е високо квалитетна мемориска картица за да немате проблеми при снимањето.  3,199
  1,599 ден.

  Додади

  Седиште за миленичиња во автомобил

  Од As Seen On TV

  Совршено преносно седиште за вашите миленичиња во автомобил. Ова седиште е соодветно за миленичиња до 10 килограми. Има сигурносен појас кој се прицврстува и се подесува за седиштето. Се мести брзо, лесно и одговара на сите типови автомобили. Има преграда со патент, наменета за играчки, храна и слично. Внатрешната навлака од седиштето се вади за полесно чистење. Maтеријал: платно и еко волна Димензии: 33 x 26 x 20 см  799
  399 ден.

  Додади

  Cool Grip - Држач за телефон

  Од OutletON

  Држач за мобилни телефони, опремете го вашиот автомобил со Cool Grip и поставете го телефонот секогаш на позицијата каде што ќе Ви е најдостапен.

  10 ден.

  Додади

  Air Compressor DC12V

  Од NewTech

  Воздушниот компресор е совршен за автомобилски гуми, играчки, тооки, душеци и многу други реквизити. Лесен за употреба: само приклучете го во просторот за запалка во колата за да добие напојување, така апаратот е активен и може да го користите за надувување. На воздушниот компресор има барометар и може да го проверувате и притисокот за прецизно да биде употребен. Просечно на компресорот му требаат 2-3 минути да наполни една автомобилска гума со воздух. Напојување: 12V / 15А Мокност: 300 PSI (20.7 BAR)Димензии на пакетот: 12*13 смВо паќетот добивате:1 х компресор 3 х додатоци за надувување различни отвори

  90 ден.

  Додади

  Клуч за гуми

  Од Tons-Form

  За: 17 мм, 19 мм, 21 мм и 23 ммШифра: 945

  20 ден.

  Додади

  Tons Form - Автомобилски навлаки за седишта 5916

  Од Tons-Form

  Шифра: 5916Во понудата добивате две автомобилски навлаки.

  100 ден.

  Додади

  Синтетски патосници за автомобил

  Од Tons-Form

  Универзални синтетски патосници, одговараат на сите автомобили односно ги добивате во најголема големина па може рачно да се кратат за да одговараат на вашиот автомобил.Во пакетот добивате патосници за предни и задни седишта. Материјал: синтетикаШифра: 5922

  80 ден.

  Додади

  Дигалка - жаба

  Од MaxPuls

  Тежина: 1 тонМинимум: 90 мм Максимум: 330 ммШифра: 1143

  60 ден.

  Додади

  Tons-Form 8361 - Стега за багаж

  Од Tons-Form

  Максимална тежина: до 450 kgДебелина: 25 mmДолжина: 5mШифра: 8361

  10 ден.

  Додади

  Чистач за стакло со четка

  Од Tons-Form

  Чистач за снег од автомобилот со четка и тврда гума за чистење на стаклатаШифра: 2654

  10 ден.

  Додади

  Ножна пумпа со две боци

  Од Tons-Form

  Шифра: 5057Димензии: 54х120 мм

  60 ден.

  Додади

  Tons-Form 8359 - Старт кабли 500А

  Од Tons-Form

  Должина: 3 m Дебелина: 10 mmПренос на моќност: 500AШифра: 8359

  40 ден.

  Додади

  Tons-Form 8362 - Јаже за влечење на автомобил

  Од Tons-Form

  Максимална тежина: до 3000 kgДебелина: 55 mmДолжина: 4 mШифра: 8362

  189 ден.

  Додади

  Tons-Form 8363 - Клеми за акумулатор

  Од Tons-Form

  Материјал: Легура од магнезиум и алуминиумШифра: 8363

  10 ден.

  Додади

  Raider RD-BC10 - Батериски Полнач

  Од Raider

  Шифра: 3266Напојување:230V-50HzМоќност:85WИзлезен напон:12VЈачина:4АКапацитет:20-60АhТежина:3.6kg.* Доаѓа со кабли1 година гаранција

  2,099 ден.

  Додади

  Raider RD-BC11 - Батериски полнач

  Од Raider

  Шифра: 2607 Напојување:230V-50HzМоќност:110WИзлезен напон:12V/24VЈачина:9АКапацитет:25-135АhТежина:4.1kg.* Доаѓа со кабли

  2,699 ден.

  Додади
  © OutletON.com 2018 Сите права задржани. Поддржано од Itea Solutions

  ДТУ ГГ Е-СТОРЕ ДОО Скопје
  ул. Антон Попов бр.33 лок.4
  ЕДБ: МК4058016525360 ЕМБ: 7152205
  Жиро сметка бр. 300000004006621 депонент на Комерцијална Банка АД Скопје